Valitse sivu

Ajankohtaista

Naisten ensitapaamista vietettiin Audi Center Espoossa 8.3.

09.03.2018 | Naistoimikunta

Pickalan leidejä hemmoteltiin jälleen naisten ensitapaamisessa, jota isännöi Audi Center Espoo. Paikalla oli yli 70 leidiä virittäytymässä tulevaan golfkauteen.

Ladykapteeni Anna Kyyhkynen esitteli tulevan kesän tapahtumia. Naistoimikunta esiintyi, kauden 2018 kokoonpano kapteenin lisäksi on Arja Ervasti, Sirpa Ylitalo, Outi Merilä, Sonja Hilvo, Sinikka Kandelberg, Sole Lang, Sari Lönn ja Sanna Haavisto.

Audi Center Espoon Niko Ahonen toivotti naiset tervetulleiksi liikkeeseen ja kertoi leideille uudesta Caara Leasing- palvelusta. Lisäksi Ahonen julkisti Pickalan jäsenille suunnatun huippukampanjan, joka on voimassa 8.-17.3.:

Pickalan matkanjärjestäjältä Golf Reseptiltä oli paikalla Hanna-Kaisa Sorjonen esittelemässä naisten kesäretkeä Tallinnaan 16.-17.6.
Esite Naisten kesäretki Tallinna 16.-17.6. esite ja ilmoittautuminen

”Pienillä askelilla hymyssä suin aina eteenpäin” -Pasi

Ihanat promme Pasi Purhonen ja Jan Forsell olivat esittelemässä kurssitarjontaa ja uusia tuotteita. Suositut naisten kevättreenit jatkavat toukokuussa ja sen lisäksi prot kannustivat järjestämään esim. kaveriporukalla tai perheen kesken pienryhmäopetusta.

”Jos tekee niinkuin aina ennenkin, tulee saamaan samaa kuin aina ennenkin” -Janne

Myös Pro Shop- yrittäjämme Golf Balance oli paikalla esittelemässä logotuotteita. Tänä vuonna J. Lindeberg toimii Pickalan toimistoväen virallisena vaatettajana ja merkki tulee olemaan vahvasti esillä myös Pro Shopissa. Tilauskaavakkeeseen ja tarjottaviin logotuotteisiin pääset tutustumaan täältä

Illan tarjoiluista vastasi Epic, joka kertoi toiminta-ajatuksestaan yleisölle: Käsin tehtyä ruokaa puhtaista raaka-aineista. Kuljetettuna hymyn kera, ilman toimitusmaksuja. Loistavasti naisten iltaan valitut tarjoilut maistuivat kaikille. Tutustu Epiciin täältä

Lopussa vielä arvottiin paikalla olijoiden kesken Golf Balancen lahjakortti, J-Lindebergin tuotepaketti, Proiden valmennusta ja Audipalloja onnekkaille. Kiitos kaikille rennosta jälleennäkemisestä ja mukavasta illasta, pian nähdään taas viheriöillä!

Tapahtumakalenteri 2018 ja Naistoimikunta

Pickala GolfGolfkuja 502580 Siuntio  |  puh. 0600 550 984 (0,89 €/min + ppm)  |  toimisto@pickalagolf.fi

Pickala Golf
Golfkuja 5
02580 Siuntio

puh. 0600 550 984
(0,89 €/min + ppm)

toimisto@pickalagolf.fi

Pickala Golf