Valitse sivu

Ajankohtaista

Naistoimikunta 2014

01.03.2013 | Naistoimikunta

Sirpa Ylitalo, Ladykapteeni

Peli-intoni ja pelikierrokseni lisääntyivät liityttyäni Pickalaan vuonna 2002, toisin sanoin hurahdin lajiin. Olen viihtynyt Pickalassa todella hyvin. Viihtyvyyttäni ovat lisänneet aktiivinen osallistuminen klubitoimintaan. Klubitoimikuntaa vedin 3 vuotta ja tämän kauden alusta toimin naistoimikunnan puheenjohtajana eli Ladykapteenina. Toivotan sinut ihana lady tervetulleeksi järjestämiimme tapahtumiin. Takaan, että myös Sinun viihtyvyytesi vähintäänkin tuplaantuu! sirpa.ylitalo(a)welho.com, 0400-506 976.

Kitty Seppälä

Aloitin golfin peluun kaksikymmentä vuotta sitten ja oppimista riittää. Olen ”ulkoliikuntafriikki” ja ammatissani myös liikunnan parissa, kouluttajana. Golf on siitä kiva, että sen parissa saa myös uusia hyviä ystäviä, joiden kanssa on kiva puuhata muutakin, kaikenlaista mitä me naistoimikunnassa vaan keksimme. Tuokaa tekin ideoita! kitty(a)terveysvalmennus.fi, 040-154 34 37.

Johanna Pursiainen

Olen aloittanut golfin peluun Master Golfissa vuonna 2005. Ensimmäisinä kesinä kierroksia tuli n. 10-15. Nyt pelitaitojeni hieman kartuttua, olen viettänyt enemmän aikaa golfin parissa ja kenttä on vaihtunut Masterista Pickalaan. Golfista on tullut rakkain harrastukseni. Viihdyn täällä Pickalassa todella hyvin. pursiainen.johanna(a)gmail.com, 045-125 16 96.

Anja Hutton

Olen harrastanut golfia jo 21 vuotta ja se on ollut koko viisihenkisen perheen yhteinen harrastus. Opettajan ammattini on antanut siihen oivat mahdollisuudet pelata läpi koko kesän. –Jag hoppas vi ses på golfplanen och även på alla evenemang klubben ordnar. Kom med! anjahutton(a)hotmail.com, 050-545 69 64.

Ansku Lehtonen

Olen aloittanut golfin Pickalassa vuonna 1988 ja saanut seurata sen upeaa kehitystä yhdeksi Suomen parhaimmaksi golf-kenttä kokonaisuudeksi. Vuosituhannen vaihteessa toimin naiskapteenina ja siitä lähtien on erityisesti naisten pelaaminen ollut minulle tärkeä asia. Tavoitteeni toimikunnassa on edistää naisten golfin pelaamista aloittelijasta kokeneempaan pelaajaan. Golf on fantastinen laji, koska sitä voi pelata nautinnollisesti niin monella eri tavalla.
ansku.lehtonen(a)marsky.fi, 0400-760 073.

Sari Lönn

Tulimme Pickalaan 2003 ystäviemme innoittamana. Aktiivinen klubitoiminta, upeat kentät, pelattavuus ja hyvä meininki mukavien ihmisten kanssa on tuonut uuden ulottuvuuden nauttia harrastuksestani. Autan mielelläni sinua kaikissa nais-, kenttä- tai golfliiton asioissa. Elämä ilman golfia ja ystäviä olisi väritöntä! sari.lonn(a)gmail.com, 041-456 3844.

Sanna Haavisto

Golfia olen pelannut reilut 20 vuoden ajan. Lajissa hienointa on sen monipuolisuus, joka päivä voit nauttia eri asioista. Tulin Pickalaan viime vuonna Peuramaan ja Masterin kautta, kokonaisuus täällä on upea ja tunnelma hyvä. Tervetuloa naisten tapahtumiin; niissä on rento tunnelma, mukavaa seuraa ja mielenkiintoista oheisohjelmaa! sanna.haavisto(a)pickalagolf.fi, 040-674 6400.

Sole Lang

Aloitin golfin harrastuksen vuonna 2008 ja jo ensimmäisen pelivuoden jälkeen siirryin Pickalaan pelaamaan. Kolme upeaa kenttää mahdollistavat kiireiselle ihmiselle aina pääsyn pelaamaan kun haluaa. Pickalan alueella olemme viihtynyt jo useana kesänä. Viime kesästä alkaen olen mieheni ja ystäväpariskunnan kanssa Valkoisen Talon isäntinä ja emäntinä ympäri vuoden vapaa-aikoinamme. Nautin golfin peluusta ystävien kanssa ja rennolla meiningillä. 🙂 sole.lang(a)superlouder.fi

Carita Lindeman

Golfin aloitin 1997 Vierumäellä ja Pickalan jäseneksi liityin samana vuonna. Pickalan kyläläisiksi tulimme mieheni kanssa 1998 ja tämä on kotimme osan aikaa vuodesta. Jo useamman vuoden olen pelannut lähes samalla tasoituksella, viime kaudella sitä jopa vähän nostaen, nyt sen ollessa 17. Pickalassa nautin hauskasta seurasta niin klubilla kun pelikentilläkin. carita.lindeman(a)hotmail.com 040-700 3794.

Toivotamme kaikki Pickalan leidit mukaan kesän tapahtumiin! Autamme teitä mielellämme kaikissa toimintaan liittyvissä asioissa, ota rohkeasti yhteyttä!

Pickala GolfGolfkuja 502580 Siuntio  |  puh. 0600 550 984 (0,89 €/min + ppm)  |  toimisto@pickalagolf.fi

Pickala Golf
Golfkuja 5
02580 Siuntio

puh. 0600 550 984
(0,89 €/min + ppm)

toimisto@pickalagolf.fi

Pickala Golf