Valitse sivu

Ajankohtaista

Pickalan ladyjen ensitapaaminen- video ja Ladykirje II

04.03.2021 | Naistoimikunta

Rakkaat Ladyt,

Ladyjen kausi 2021 on tekemistä vaille valmis! Koronatilanteen vuoksi emme tänä keväänä voi kokoontua ensitapaamiseen perinteiden mukaan fyysisesti. Senpä vuoksi toteutimme videon, jossa kerromme kauden ohjelman. Videon avulla pääsemme lähes halausetäisyydelle.

Luvassa on ihania uusia tapahtumia ja retkiä. Emme tietenkään ole unohtaneet suosittuja jo hyväksi todettuja asioita.

Mimmigolf

Kausi starttaa MimmiGolfilla 25.4. MimmiGolf osakilpailuja on kuusi, joista toinen ja viides pelataan tasoituksella lyöntipelillä, muut pistebogeyna.  MimmiGolfiin osallistui viime kaudella ennätyksellisen runsaslukuinen määrä ladyja. Voit pelata joko kaikki kuusi osakilpailua hintaan 20€  tai maksaa kertasuorituksena
5 €/ osakilpailu.  Jokaisessa osakilpailussa palkitaan kolme parasta ja voittajat pääsevät kauden lopussa uskomattoman hauskalle road trip kiertueelle Minnin kanssa. Tervetuloa myös uudet jäsenemme tähän tosi hauskaan tapahtumaan.

Markkinat

Perinteiset Markkinatjärjestämme lauantaina 8.5. mikäli koronatilanne sen sallii.

Lady Saturday

Lady Saturday tapahtumia on kauden aikana kolme. Aloitamme sääntökertauksella lauantaina 15.5. Kutsun ja tapahtuman yksityiskohdat julkaistaan hyvissä ajoin ennen h-hetkeä.

Ladyjen golfpäivä Isosaareen 13.5.

Kauden yksi highlighteista on retki Isosaareen 13.5! Upea ja ikimuistoinen yhteinen retkipäivämme. Ilmoittautuminen Isosaareen aukeaa torstaina 4.3. klo 15. Olen nopea, paikkoja on rajoitetusti.   

Kutsu Pickalan Ladyjen retki Isosaareen

Perjantaipeli-illat

Uutta ovat  Perjantaipeli-illat, joita järjestetään viisi kauden aikana, joista ensimmäinen on perjantaina 21.5.  Kiva tapahtuma tutustua toisiimme, löytää peliseuraa, aloittaa viikonlopun vietto rennolla iltapelillä,  jatkaa mahdollisesti klubin grilli-iltaan. Tapahtuman osallistumiskynnys on matala. Aina ei tarvitse kilpailla. Nautitaan ihanasta miljööstä ja sosiaalisesta yhdessäolosta. 

Naisten sunnuntai 13.6.

Naisten sunnuntai on Suomen Golfliiton operoima valtakunnallinen naisten golfia edistävä teemapäivä, jossa Minnikin on  mukana. Tämä päivä on meitä naisia varten!

Ladyjen kesäretki Turun seudulle 31.7.-1.8.

Toinen naisten kesäretki suuntautuu la 31.7-su 1.8  Kultaranta-Aura Golfiin.
Tarkemmat tiedot retkestä julkaisemme myöhemmin. Varaa toki aika kalenteristasi jo tässä vaiheessa.

Ystävyysottelut

Ystävyyskenttämme ovat Kytäjä ja Sarfvik. Vuorovuosina käymme toistemme luona vierailulla. Tänä vuonna menemme Kytäjälle ti 20.7 ja Sarfvikiin pe 20.8.
Molemmista seuroista kisaan osallistuu 12 ladya. Kutsuva seura määrittelee pelimuodon.
Voittajaseura saa haltuunsa kiertopalkinnon. Voitimme viime kaudella Sarfvikin ja hävisimme Kytäjälle. Nyt voitto kotiin molemmista, eikös vaan?

Toukokuun klinikkaopetukset

Perinteiset toukokuun klinikkaopetukset starttaavat Tommin, Tuomaksen ja Harrin vetäminä heti kuun alussa. Ilmoittautuminen alkaa torstaina 4.3. 


Treenata kannattaa toki kauden aikana muutoinkin.  Niinpä nyt meille järjestetään naisten omat MY PICKALA treenitunnit heinäkuussa. Jokaisen tunnin aiheena on oma osa-alueensa.

Lisätietoja ja ilmoittautuminen

Sampanjaa & Mansikoita 2.7.

Se ISO tapahtuma Sampanjaa & Mansikoita järjestetään perinteisesti heinäkuun ensimmäisenä perjantaina, näin tänäkin vuonna eli 2.7! Pickalan lady kutsuu kaksi pelikaveria joukkueeseensa (ei avo- tai aviopuolisoa). Sukupuolella ei niin väliä. Joukkueen emäntä hoitaa kunnon eväät ja kutsutut pelikaverit pitävät huolen siitä ettei kierroksella tule jano eikä kuohuvasta ole pula. Kierroksen jälkeen nautimme klubilla Spoonin ihanista ruoista sekä teeman mukaisesta ohjelmasta.

Ladies Open Balmuir-Gant-House Of Elliott 16.7.

Tiedossa on huikea tapahtuma huikein palkinnoin, ihanien ladyjen ja parfyymin tuoksujen täyttämä klubi.

Klubimme naisille suunnatut avoimet tapahtumat herättävät mielenkiintoa laajasti niin pelaajien kuin sponsorienkin suhteen.

Halloween- kilpailu la 23.10.

Halloween Kauden päätteeksi ja iltojen jo pimentyessä järjestämme Halloween kisan lokakuun loppupuolella. Tätä ei voi jättää väliin, nyt on lupa hassutella.

Eclectic ja Birdiepuu

Muutaman kauden tauon jälkeen meillä on jälleen mukana Eclectic ja Birdiepuu.
Eclectic pelataan Forestilla ja Birdie Parkilla. 


Eclecticin tarkoitus on kilpailla itseään vastaan ja saada selville kuinka hyvin pystyt pelaamaan kentän parhaimmillasi. Esim jos teet ykkösellä ensimmäisellä kierroksellasi tuplan ja seuraavalla bogin, merkitset tuloskorttiisi paremman tuloksen. Näin pelisi parantuu koko ajan ja seuraat kehitystäsi. Osallistumismaksu yhteensä näihin molempiin on 10 € kaudelta. Tarkemmat peliohjeet julkaistaan kevään aikana.

Tapahtumista tiedotamme säännöllisesti somessa, kotisivuilla sekä restroomin ilmoitustauluilla.

Vieraile säännöllisesti Pickala Ladyt Facebook sivuilla sekä Instagramissa, muistathan myös peukuttaa.

Aina voit ottaa yhteyttä myös meihin toimikunnan jäseniin, olemme täällä teitä varten.

Aurinko lämmittää, lumet sulaa vauhdilla. Vielä on kuitenkin odotettava kenttien avautumista ja tosi toimiin ryhtymistä.


Toivotamme videon ja kirjeen välityksellä ihanaa golfkauden odotusta ja toistemme tapaamisesta.

Pian tavataan!

Iloisin terveisin ladykapteeninne

Sirpa Ylitalo
0400 506976
sirpas.ylitalo@gmail.com

Pickala GolfGolfkuja 502580 Siuntio  |  puh. 0600 550 984 (0,89 €/min + ppm)  |  toimisto@pickalagolf.fi

Pickala Golf
Golfkuja 5
02580 Siuntio

puh. 0600 550 984
(0,89 €/min + ppm)

toimisto@pickalagolf.fi

Pickala Golf