Valitse sivu

Ajankohtaista

Pickalan leidejä hemmoteltiin Andiata storen illassa

11.05.2015 | Naistoimikunta

Andiata kutsui Pickalan naisjäsenet huhtikuisena kevätiltana liikkeeseensä Aleksanterinkadulle tutustumaan kesän muotiiin ja viettämän mukavaa iltaa. Tarjolla oli kuohuvaa ja pientä purtavaa. Puheen sorina kuului kadulle asti, kun nelisenkymmentä leidiä saapuivat liikkeeseen.

Anne Kukkohovi oli esittelemässä Supermood ekokosmetiikkasarjaansa.

Liikkeen myymäläpäällikkö Leena Kivi toivotti leidit lämpimästi tervetulleiksi ja Pickalan naiskapteeni Arja Ervasti houkutteli naisia tulevan kauden tapahtumiin. Ennen muotinäytöstä Anne Kukkohovi kertoi uuden kosmetiikkamerkkinsä Supermoodin perustamistarinan sekä esitteli tuotteitaan. Tämän jälkeen upeat Pickalan leidimallimme pääsivät esittelemään kesän raikasta mallistoa. Saimme paljon ideoita kesäpukeutumiseen, ja mikä tärkeintä: Erilaisten vaatteiden ja asusteiden yhdistämiseen. Saimme huomata kuinka muutamalla erilaisella vaatteella saa monia erilaisia kokonaisuuksia pieniä muutoksia tekemällä.

Hehkeät Pickalan naismallimme Anna, Mairit ja Kati esittelivät tulevan kesän mallistoa.

Muotinäytöksen jälkeen Andiatan asiantuntevat ja palvelualttiit myyjät pääsivät opastamaan leidejä ja löytämään upeita vaatteita niin töihin, vapaa-ajalle kuin julhliinkin.

Hempeät pastellivärit ovat vahvassa roolissa kesän juhlapukeutumisessa.

Pickala kiittää Andiataa mukavan illan järjestämisestä!

Andiata Ladies Open pidetään tänä vuonna sunnuntaina 16.8.2015. Merkitse päivä jo kalenteriin, luvassa huippuluokan naisten tapahtuma!

Pickala GolfGolfkuja 502580 Siuntio  |  puh. 0600 550 984 (0,89 €/min + ppm)  |  toimisto@pickalagolf.fi

Pickala Golf
Golfkuja 5
02580 Siuntio

puh. 0600 550 984
(0,89 €/min + ppm)

toimisto@pickalagolf.fi

Pickala Golf