Valitse sivu

Ajankohtaista

HYVINVOINTIA KASKI FYSION PALVELUISTA

19.05.2022 | Senioritoimikunta

Pickalan senioreiden uusin hyvän olon yhteistyökumppani on Kaski Fysio, joka on pieni, paikallinen hyvinvointialan yritys. Kaski Fysio toimii kymmenen terapeutin voimin kahdessa eri toimipisteessä, Kirkkonummen Masalassa sekä Espoon Matinkylässä. Tiimissä työskentelee fysioterapeutteja, osteopaatteja, hierojia sekä jalkaterapeutti, ja heiltä kaikilta löytyy myös laajaa osaamista liikunnasta ja urheilusta. Kaski Fysion asiakkaaksi voit mennä vaivassa kuin vaivassa tai ilman erityisiä vaivoja parantamaan suorituskykyäsi.

Kaski Fysiolle on tärkeää, että jokainen asiakas kohdataan arvostavasti ja lämmöllä ja että asiakkaaksi on helppo ja mukava tulla. He tekevät työtään sydämellä ihmistä ja ympäristöä arvostaen!

Käy vierailemassa Kaski Fysion nettisivuilla https://kaskifysio.fi/. Löydät sieltä lisätietoja sekä ajanvarauksen. Ole rohkeasti yhteydessä, mikäli et tiedä kenelle ammattilaiselle varaisit ajan, saat nopeasti apua myös siihen!

Kaikki Pickalan jäsenet ovat tervetulleita Kaski Fysion asiakkaaksi ja seniorikisoissa voit olla onnekas ja voittaa lahjakortin Kaski Fysion palveluihin!

Pickala GolfGolfkuja 502580 Siuntio  |  puh. 0600 550 984 (0,89 €/min + ppm)  |  toimisto@pickalagolf.fi

Pickala Golf
Golfkuja 5
02580 Siuntio

puh. 0600 550 984
(0,89 €/min + ppm)

toimisto@pickalagolf.fi

Pickala Golf