Valitse sivu

Ajankohtaista

Pickalan senioreiden kauden 2022 teemana golfin ohella on terveys & hyvinvointi – yhteistyökumppaniksi SYNLAB

29.04.2022 | Senioritoimikunta

Tervetuloa Pickalan Senioreiden 2022 golf-kauteen, jonka teemana on golfin ohella terveys & hyvinvointi. Nämä ovat meille jokaiselle sydämen asioita, joten meillä on ilo toivottaa tervetulleeksi uusi yhteiskumppanimme SYNLAB, Suomen suurin yksityinen laboratoriotutkimuksia ja magneettikuvauksia tarjoava yritys. Tässä iässä on tärkeä pitää säännöllisesti silmällä mitä keholle kuuluu ja SYNLABin monipuolisilla tutkimuspalveluilla se onnistuu helposti ja nopeasti myös ilman lääkärin lähetettä. SYNLABin lahjakortit tulevat olemaan vuoden arvostetuin palkinto kisoissamme ja hyvinvoinnin teema kulkee punaisena lankana netissä ja facebookissa läpi kauden.

SYNLAB huolehtii suomalaisten hyvinvoinnista tarjoamalla helposti saavutettavia palveluja terveyden säännölliseen seurantaan. Tässä SYNLAB pähkinänkuoressa:

  • Laboratorio- ja magneettikuvauksiin pääsee todellakin helposti, myös ilman lääkärin lähetettä.
  • SYNLABin toimipiste löytyy todennäköisesti melko läheltä, sillä niitä on kaiken kaikkiaan 35, Helsingistä Rovaniemelle.
  • Ajan saa nopeasti samoin kuin tulokset, jotka tulevat tyypillisesti parin päivän sisällä.
  • Tulosten raportointi on tehty helpoksi, niin että asiakas itse näkee osuuko tulos viitearvojen sisälle vai onko jotain, minkä vuoksi kannattaisi varata aika lääkärille.
  • Laboratoriopalveluja voi ostaa yksittäisinä tutkimuksina tai valmiiksi räätälöityinä paketteina, jotka ovat kustannustehokkaita ja vastaavat moniin erilaisiin tarpeisiin.
  • Magneettitutkimuksiin sisältyy aina radiologin lausunto, jonka pohjalta voi päätellä olisiko syytä käydä myös lääkärin puheilla.

Voit voittaa SYNLABin lahjakortin heti kevään ensimmäisen suuren senioritapahtuman eli SYNLAB Senior Invitational Pairs -kisan yhteydessä 27.5. Riittää että olet mukana, sillä lahjakortin voi voittaa sekä pelaamalla hyvin että onnettaren avustuksella arvonnassa. 

Lisätietoja SYNLABin palveluista osoitteessa www.synlab.fi

Pickala GolfGolfkuja 502580 Siuntio  |  puh. 0600 550 984 (0,89 €/min + ppm)  |  toimisto@pickalagolf.fi

Pickala Golf
Golfkuja 5
02580 Siuntio

puh. 0600 550 984
(0,89 €/min + ppm)

toimisto@pickalagolf.fi

Pickala Golf