Valitse sivu

Ajankohtaista

Senioreiden viikkokilpailut alkavat 4.5.2015

14.04.2015 | Senioritoimikunta

Senioreiden viikkokilpailu käynnistyy maanantaina toukokuun 4. päivä. Tämän vuoden ensimmäinen viikkokilpailu pelataan Forest-kentällä pistebogeykilpailuna. Toivotamme kaikki entiset ja uudet osanottajat tervetulleiksi mukaan tähän suosittuun senioreiden viikoittaiseen tapahtumaan!

Myös henkilöille, jotka eivät ole aikaisemmin osallistuneet kilpailuihin, viikkokilpailu on helppo ja yksinkertainen tapa päästä mukaan kilpailemisen maailmaan. Osallistumalla kesän aikana viikkokilpailuhin, saat pidettyä tasoituksesi oikeissa lukemissa, vaikka et osallistuisikaan muihin kilpailuihin. Viikkokilpailut pelataan ilman määrättyä lähtöjärjestystä maanantaipäivän aikana milloin vaan, kunhan joku kanssapelaaja toimii tuloskortin merkkarina ja allekirjoittaa kortin ennen palautusta. Ennen peliä on kuitenkin käytävä ilmoittautumassa caddiemasterille ja maksettava osanottomaksu (5 €).

Viikkokilpailu pelataan vuoroviikoin kaikilla kolmella kentällämme – välillä pistebogey-kilpailuna ja välillä lyöntipelinä. Keräät kustakin viikkokilpailusta pisteitä sijoituksesi mukaan. Kesän aikana pelataan yhteensä 20 kilpailua + finaali, joihin voit osallistua niin moneen kuin haluat ja ehdit.Lopputulokseen lasketaan 8 parasta tulostasi.

Kilpailussa on neljä sarjaa: Seniorinaiset N50, miesten M55- ja M65-sarjat sekä 70-sarja, jossa voivat pelata sekä miehet että naiset, jotka ovat yli 70 tai täyttävät tänä vuonna 70. Viikkokilpailu on pelattava koko kausi siinä sarjassa, jossa kilpailun aloittaa.

N50 sarjassa pelataan punaisilta.70-sarjassa miehet pelaavat sinisiltä teeltä ja naiset punaisilta. M55- ja M65 sarjassa pelataan keltaisilta teeltä.

Vaikka uusien kenttämerkintöjen vuoksi ei ole enää käytössä ns. värikoodeja, esimerkissä on käytetty selvyyden vuoksi värikoodeja, koska lyöntipaikan määrittävät pituusmitat kaikilla kentillä ovat erilaiset. Tarkemmat ohjeet viikkokilpailusta sekä värien ja pituusmittojen vastaavuuksista löytyy Pickalan nettiisivuilta kohdasta Tapahtumat/ Viikkokilpailut.

TERVETULOA

Senioritoimikunta

Pickala GolfGolfkuja 502580 Siuntio  |  puh. 0600 550 984 (0,89 €/min + ppm)  |  toimisto@pickalagolf.fi

Pickala Golf
Golfkuja 5
02580 Siuntio

puh. 0600 550 984
(0,89 €/min + ppm)

toimisto@pickalagolf.fi

Pickala Golf