Valitse sivu

Ajankohtaista

Senioreiden viikkokisat alkaa!

29.05.2020 | Senioritoimikunta

Senioreiden viikkokipailut alkaa 1.6. alkavalla viikolla. Ensimmäisellä osakilpailu pelataan Park-kentällä.

Viikkokilpailu pelataan ennalta ilmoitetulla kentällä maanantai-torstai välisenä aikana. Pelaajan tulee itse huolehtia siitä, että ennakkoon ilmoitettu Viikkokilpailukenttä on pelattavissa noina vaihtoehtoisina pelipäivinä. Pelaaja voi pelata yhden kilpailukierroksen/viikko. Golfauton käyttö kilpailussa on sallittu, jos sitä ei erikseen ole kenttäolosuhteiden vuoksi kielletty.

Vuoroviikoittain pelimuotona on pistebogey tai lyöntipeli.

Ajanvaraus Viikkokilpailuun tehdään NexGolfiin tai caddiemasterilta. Sitova ilmoittautuminen ennen peliä caddiemasterille, jolloin on maksettava 5 euron kilpailumaksu ja caddiemaster aktivoi pelaajan kilpailijaksi kyseisen viikon Viikkokilpailuun sinä päivänä.  Aktivointi on voimassa vain tuon kierroksen ajan. Pelaajalla on oltava koko kierroksen ajan merkitsijä, joko toinen viikkokisapelaaja tai muu golfpelaaja.

Kilpailussa on käytössä NexGolfin mobiilitulospalvelu, jossa tulokset syötetään pelaajan toimesta suoraan NexGolf-sovellukseen. Kierrostulokset tarkistetaan ja vahvistetaan sovelluksessa eikä korttia siis tarvitse palauttaa kierroksen jälkeen. Mikäli sovelluksen käyttäminen kierroksen aikana tuntuu vaikealta, on suositeltavaa täyttää tulokset normaaliin tuloskorttiin ja täyttää tulokset sovellukseen pelin jälkeen.

Vaihtoehtoisesti voi edelleen täyttää pahvisen tuloskortin vanhaan malliin.  Allekirjoitetut tuloskortit palautetaan caddiemasterille tai toimiston postilaatikkoon heti kierroksen jälkeen.
Tuloskortissa tulee olla täytettynä pelaajan nimi, päivämäärä ja kilpailun nimi. Mikäli kortista puuttuu pelaajan nimi, ei korttia huomioida.

Lue senioreiden viikkokisasäännöt täältä

Pickala GolfGolfkuja 502580 Siuntio  |  puh. 0600 550 984 (0,89 €/min + ppm)  |  toimisto@pickalagolf.fi

Pickala Golf
Golfkuja 5
02580 Siuntio

puh. 0600 550 984
(0,89 €/min + ppm)

toimisto@pickalagolf.fi

Pickala Golf