Valitse sivu

Ajankohtaista

Senioritreffeillä kävi kova kuhina

08.03.2018 | Senioritoimikunta

Pickalan senioritreffit Tapiolan palvelukeskuksessa oli jälleen menestys.  Ilmoittautuneita oli 84, mutta paikan päälle saapuikin 100 innokasta Pickalan senioria.

On aina ilo seurata, miten innolla odotetaan tulevan kesän tapahtumia ja kilpailuja. Sisähallitreenit on jo hyvässä vauhdissa ja toukokuun ulkotreeneihinkin näytti olevan runsaasti kiinnostusta.  Tapahtuma oli niin intensiivinen että valokuvaaminen jäi  harmillisesti väliin!

 

Seniorien viikkokisojen osalta jatketaan entiseen malliin maantaisin.  Viime vuonna kierrosmäärää oli reilut 1400 mikä ylitti edellisen vuoden kierrokset lähes sadalla, vaikka kilpailuja oli yksi vähemmän. Viikkokisa onkin monelle tapahtuma, jota ei jätetä mistään hinnasta väliin. Tervetuloa uudet seniorit mukaan, tämä on mukava tapa tutustua muihin seniorpelaajiin Pickalassa.  Toukokuussa 25.5.  järjestämme jo perinteisen Senior Invitational Pairs  -kutsukilpailun. Kesäkuussa 14.6. on vuorossa senior kesäpäivän Walssi. joka  pelataan nelihenkisin joukkuein.  Heinäkuussa 24.7. on vuorossa Senior Open.  Lisäksi pelaamme 4 ystävyysottelua, joista kaksi pelataan Pickalassa ja kaksi vierasotteluna. Uusina seuroina on mukana Vuosaari ja Sarfvik . Kotiotteluina pelataan Vuosaari 30.5 ja Nordcenter G&CC 28.6. Vierasotteluina pelataan Sarfvik 9.7 ja HGK elokuussa. Neljän seuran ottelu pelataan tänä vuonna Master Golfissa syyskuussa.

Honkatukian Harrin sääntötulkintoihin liittyvä katsaus havaintokuvineen on aina yhtä odotettu. Runsaasta keskustelusta päätellen aihe on joka vuosi yhtä kiinnostava.  Vapautumissäännöt hyvin tuntien voi kilpailuissa säästää hyvinkin muutaman lyönnin.

Pickalan uusi toimitusjohtaja Janne Pelkonen piti mielenkiintoisen katsauksen tulevan kauden kenttäuudistuksiin.  Myös esitys yhtiön taloudelliseen tilanteeseen oli odotettu.

Lämmintä ja pitkää golfkautta odotellessa

Tellervo Maunuksela
Senioritoimikunta

Sääntöesitys Harri Honkatukia

Senioritreffit esitys 6.3.2018

Pickala GolfGolfkuja 502580 Siuntio  |  puh. 0600 550 984 (0,89 €/min + ppm)  |  toimisto@pickalagolf.fi

Pickala Golf
Golfkuja 5
02580 Siuntio

puh. 0600 550 984
(0,89 €/min + ppm)

toimisto@pickalagolf.fi

Pickala Golf