Valitse sivu

Ajankohtaista

Senioritreffeillä kova kuhina

07.03.2017 | Senioritoimikunta

Pickalan senioritreffit Haukilahden palvelutalon juhlasalissa oli jälleen jättimenestys.  Ilmoittautuneita oli 96 mutta paikanpäälle saapuikin 110 innokasta Pickalan senioria.  Harmillisesti muutama ”matti myöhäinen” sai seurata tilaisuutta seisomapaikoilta.  Puheensorina ennen tilaisuuden alkua oli valtava ja äänentoistolaitteet olivat enemmän kuin tarpeen esitysten alkaessa.

On aina ilo seurata miten innolla odotetaan tulevan kesän tapahtumia ja kilpailuja. Sisähallitreenit on jo hyvässä vauhdissa ja toukokuun ulkotreeneihinkin näytti olevan runsaasti kiinnostusta. Seniorien viikkokisojen hieman uudistetut sarjat saivat paljon kiitosta.  Ensi kesänä naisillakin on kaksi sarjaa ja miehille uutena M75 –sarja. Tälle vuodelle saamme lisäpalkintona 1 etelänmatkan. Matkapalkinto tullaan arpomaan kaikkien viikkokisapelaajien ( yleinen ja seniorit ) kesken. Nyt kannattaa jo tämänkin vuoksi tulla mukaan kisoihin!  Seniorien uutena kisana tälle vuodelle tulee juhannusviikolla pelattava kesäpäivän Valssi, joka on hauska joukkuekisa.

Honkatukian Harrin sääntötulkintoihin liittyvä katsaus havaintokuvineen on aina yhtä odotettu. Tänä vuonna esitys keskittyi vesiesteisiin ja siltoihin liittyviin sääntöihin sekä niistä vapautumisen ohjeisiin. Runsaasta keskustelusta päätellen aihe on joka vuosi yhtä kiinnostava.  Vesiestesäännöt hyvin tuntien voi kilpailuissa säästää hyvinkin muutaman lyönnin.

Oy:n hallituksen uusi puheenjohtaja Peter Nygård piti mielenkiintoisen katsauksen tulevan kauden kenttäuudistuksiin.  Myös katsaus Oy:n taloudelliseen tilanteeseen oli odotettu  ja sai aikaan vilkasta keskustelua.

Petri Jalanko piti ajatuksia herättävän esityksen golfareiden fyysisten ominaisuuksien kehittämisestä. Newton -palvelukonsepti perustuu huippu-urheilussa käytettäviin menetelmiin ja nyt nuo kilpaurheilussa käytettävät fysiikkaharjoittelun keinot tuodaan jokaisen saataville.

”Harjoittelun tavoitteena on kehittää lajisuoritukseen merkittävästi vaikuttavia ominaisuuksia, joita itse lajisuoritus ei optimaalisesti kehitä; nopeusvoima, räjähtävä nopeus, lihaskestävyys, liikkuvuus.”

Viimeisenä agedalla oli Pickalan seniorien syksyn golfmatka. Kyselyitä matkasta oli tullut jo ennakkoon ja treffeilläkin moni nosti kätensä kiinnostuksen merkiksi. Matkan osalta järjestely lähtee käyntiin ja siitä tulee infoa kun matkan kohde ja muut faktat ovat selvillä.

Lopuksi esittäytyi Pickalan uusi Ladykapteeni Anna Kyyhkynen ja kutsui kaikki naiset Ladyjen tapaamiseen 8.3.

 

Lämmintä ja pitkää golfkautta odotellessa

 

Tellervo Maunuksela
Senioritoimikunta

 

Senioritreffit esitys Tellervo Maunuksela

Senioritreffit esitys Newton Physics

Sääntöesitys Senioritreffit Honkatukia Harri

Pickala GolfGolfkuja 502580 Siuntio  |  puh. 0600 550 984 (0,89 €/min + ppm)  |  toimisto@pickalagolf.fi

Pickala Golf
Golfkuja 5
02580 Siuntio

puh. 0600 550 984
(0,89 €/min + ppm)

toimisto@pickalagolf.fi

Pickala Golf