Valitse sivu

Ajankohtaista

Viikkokilpailu 2012

26.04.2012 | Senioritoimikunta

SENIOREIDEN VIIKKOKILPAILU ALKAA

Senioreiden viikkokilpailu käynnistyy keskiviikkona toukokuun 2. päivä. Tämän vuoden ensimmäinen viikkokilpailu pelataan Park-kentällä pistebogeykilpailuna. Toivotamme kaikki entiset ja uudet osanottajat tervetulleiksi mukaan tähän suosittuun senioreiden viikoittaiseen tapahtumaan.

Myös henkilöille, jotka eivät halua osallistua ”isoihin” kilpailuihin, viikkokilpailu on helppo ja yksinkertainen tapa pitää tasoitus oikeissa lukemissa. Kun osallistut kesän mittaan esimerkiksi 10-15 viikkokilpailuun, saat pidettyä tasoituksesi oikeissa lukemissa, vaikka et osallistuisi muihin kilpailuihin. Viikkokilpailuhan on mukava, melko vapaamuotoinen kilpailu. Viikkokilpailut pelataan ilman määrättyä lähtöjärjestystä keskiviikon aikana milloin vaan ja kenen kanssa tahansa. Ennen peliä on kuitenkin käytävä ilmoittautumassa caddiemasterille ja maksettava osanottomaksu (5 €).

Kilpailussa on neljä sarjaa: Seniorinaiset N50, Seniorimiehet M55 Seniorimiehet M65 70-sarja, jossa voivat pelata sekä miehet että naiset, jotka ovat yli 70 tai täyttävät tänä vuonna 70.

70-sarjassa miehet pelaavat sinisiltä teeltä ja naiset punaisilta. M55- ja M65 sarjassa pelataan keltaisilta teeltä. N50 sarjassa pelataan punaisilta.

Viikkokilpailu pelataan vuoroviikoin kaikilla kolmella kentällämme – välillä pistebogey-kilpailuna ja välillä lyöntipelinä. Keräät kustakin viikkokilpailusta pisteitä sijoituksesi mukaan. Kesän aikana pelataan yhteensä 19 kilpailua + finaali, joihin voit osallistua niin moneen kuin haluat ja ehdit. Lopputulokseen lasketaan 6 parasta tulostasi.

Tarkemmat ohjeet viikkokilpailusta löytyy Pickalan wep-sivujen kilpailuosion vasemmasta reunasta kohdasta: Viikkokilpailut.

TERVETULOA

Senioritoimikunta

Pickala GolfGolfkuja 502580 Siuntio  |  puh. 0600 550 984 (0,89 €/min + ppm)  |  toimisto@pickalagolf.fi

Pickala Golf
Golfkuja 5
02580 Siuntio

puh. 0600 550 984
(0,89 €/min + ppm)

toimisto@pickalagolf.fi

Pickala Golf