Valitse sivu

Ajankohtaista

Viikkokisoista ja retkistä Info 3/2000

21.11.2000 | Senioritoimikunta

Kilpailut Kalenterimme mukaisten kilpailujen tuloksista tarkemmin muualla Infossa. Mainittakoon kuitenkin tälläkin palstalla huomattavimpien seniorikilpailujemme parhaat. TM-Senior Openin voitti Mika Purhonen (67 lyöntiä) ja Espoon Laatutalot Senior Invitational-kilpailun voitti pari: Pekka Välilä – Soile Luhtala (44 bogey-pistettä). Espoon Golfseuran Kristian Salosen aloitteesta pelasimme 29.6. seuraottelun EGS – PGC 12-jäsenisin joukkuein. Tänä kesänä hävisimme niukasti 196-193. Kilpailusta on tarkoitus tehdä toistuva siten, että se pelataan vuorovuosina EGS:n ja PGC:n kentillä juhannusta seuraavalla viikolla, ensi kesänä Pickalassa. Ilmoittautumislista asetetaan taululle vuosittain 20.5. HGK-PGC seniorien välinen klubiottelu Talissa pelattiin keskiviikkona 16.8. 16-henkisin joukkuein. PGC:n joukkueen kapteeni oli Rainer Moberg. Tulokset ovat senioritaululla. 4-klubin kilpailu KuG, MGC, PGC ja StLg pelataan Masterissa 31.8. 15-henkisin joukkuein. Kapteenimme on Viljo Laitala. Seniorien ja veteraanien viikkokilpailujen pistetilannetaulukot ovat Anja Anttisen päivittäminä senioritaululla. Muutamien veteraaninaisten toivomuksesta kokeilimme viikkokilpailuissa naisten veteraanisarjaa miesten tapaan. Liiton ohjeiden mukaan kilpailusarjassa tulee olla vähintään viisi osallistujaa. Näin on viikkokilpailuissammekin yleensä ollutkin. Kun seniorinaisten sarja jaettiin seniori- ja veteraanisarjoiksi, sattui usein, ettei toiseen tai jopa kumpaankaan tullut viittä pelaajaa ja kilpailijat saivat vain yhden pisteen, sijoituksesta riippumatta. Ensi kesänä seniori- ja veteraaninaiset pelaavat taas yhden yhteisen sarjan. Toukokuussa toimistomme jakoi vuosikalenterissa olevan viikkokilpailuohjeen täydennykset, jotka koskivat mm. lyöntipaikkaa, osallistujien määrää ja tasoitusrajoja. Koska ohjeen jakelu ei tavoittanut kaikkia viikkokilpailevia senioreitamme ja lisäksi tuloslaskentaohjelma takkuili, syntyi joitakin sekaannuksia ja harmistumisia. Viikkokilpailut 2000-ohjeen asetin senioritaululle heti kuultuani, ettei se ole kaikkien tiedossa ja tuloslaskentaohjelmakin lienee päivitetty. Varmaankin tulevan vuosikalenterin viikkokilpailuohjeet julkaistaan tehdyin täsmennyksin.

Opetus ja kuntoilu

Proidemme vetämät seniorien golfklinikat toukokuussa verestivät ja kohensivat taitojamme ja tietojamme. Jotta valmiudet talvisille golfmatkoille säilyisivät promme Antti, tai Antin estyneenä ollessaan hänen sijaisensa, opettavat Pickalan senioreita edellisvuosien ryhmäopetusta mukaillen Kivenlahden Season-Golf-hallissa marras-joulukuussa viitenä tiistaina ja keskiviikkona 7.11.-13.12. kello 10.30-11.30 ja 12.00-13.00. Ryhmien enimmäiskooksi on kaavailtu kuusi henkilöä eli sama kuin hallin opetuspaikkojen lukumäärä. Opetus kaikilta viideltä opetuskerralta on 330 mk ja hallin sisäänpääsymaksu opetukseen 50 mk ja 10 kappaleen päivälippuvihko 450 mk. Ilmoittautumiset klubin senioritaululle asetettavaan listaan, joka on taululla 7.10. pidettävään neljän mailan kilpailuun asti. Sen jälkeen voi ilmoittautua klubin kansliaan 27.10. mennessä. Pickalan seniorit pääsevät treenaamaan Tapiolan XL-Gym´iin edelleen opiskelijahinnoin. Viime syksynä ja keväänä kohensi ja ylläpiti kuntoaan ryhmä senioreitamme Munkkiniemessä kuntolaitos Fysiomaxissa fysioterapeutti Petri Lehikoisen ohjaamana. Ryhmä jumppasi yhdessä kerran viikossa. Normaali ohjelma oli: alkulämmittely ja –venyttely, kuntopiiri laitteilla ja aerobiset harjoitukset sekä lopuksi venyttely ja rentoutus. Useat kuntoryhmäläiset kävivät viikoittaisten ryhmäjuppien välillä salilla omatoimisissa treeneissä. Fysiomaxissa ryhmäharjoittelussa käyneet ovat kertoneet haluavansa jatkaa tänä syksynä toivottaen uudet kuntoilijat tervetulleeksi ryhmään. Jos 6 -10 henkilöä ilmoittautuu, ryhmä kuntoilee syyskuun 28. päivästä joulukuun 21. päivään torstaisin kello 10.00 –11.00. Jos halukkaita on 12-20 muodostetaan lisäksi toinen ryhmä. ”Senioriklubin” vakioryhmän 3 kk ohjattu harjoittelu kerran viikossa maksaa 500 mk. Omatoimisista treeneistä kukin sopii erikseen kuntolaitoksen kanssa. Fysiomaxiin voi käydä tutustumassa osoitteessa Laajalahdenaukio 2, puhelin 47740200. Ilmoittautumiset klubin senioritaululle asetettavaan listaan, joka on taululla 23.9. pidettävään Everybody´s-kilpailuun asti.

Retket

Suunnittelemamme keväänodotteluretki Pickalan ruotsalaiselle ystävyysklubille Bråvikeniin huhtikuun puolivälissä peruuntui Suomen varhaisen kevääntulon johdosta, avautuihan oma Seaside-kenttämmekin jo 20.4. kello 15. Kesäkuun 12. vierailimme Sea Golf Rönnäsissä ja pelasimme seuraottelun, jossa parhaiten sijoittuivat Helinä Suomi 37 bp, Aarno Haapalainen 37 bp ja Annikki Mäkeläinen 34 bp. Heinäkuun viimeisenä viikonvaihteena retkeilimme Vammalassa. Pirkko ja Pekka Välilä olivat järjestäneet lähdöt perjantaiksi ja lauantaiksi Lakeside Golfiin Karkkuun ja majoituksen Vammalan Seurahuoneelle, jossa saunoimme ja illastimme nauttien todella maukkaat kala-ateriat ja mehevät pihvit, unohtamatta tietenkään kielenkannat irrottavia ja tanssijalkaa keventäviä juomia. Perjantai-illan huumassa suunnittelimme jo tulevan kesän senioriretkeä ja kohteeksi valitsimme alustavasti Kuusankosken Eerolan golfkeskuksineen ja hotelli Sommeloineen.

THAIMAAN MATKAINFO MA 4.9. KLO 19.00

Ensi tammikuun 16. lennämme taas Thaimaahan Jorma Hyvärisen johdolla. Ilmoittautumislista on senioritaululla. Matkalle lähtijät ja matkasta kiinnostuneet kokoontuvat klubin kabinetissa maanantaina 4.9. kello 18.00. Toivottavasti jokainen on siihen mennessä tehnyt itselleen selväksi haluamansa matkan kestoajan, koska tapaamisessa on tarkoitus antaa matkatoimiston Sarille majoitustilaukset ja paluulentojen varaukset.

TREFFIT 23.9.

Edellisvuosien tapaan seniorit kokoontuvat klubin kabinettiin Everybody´s-kilpailun palkintojenjaon jälkeen, 23.9. nauttimaan pullakahvit ja keskustelemaan talven ohjelmasta.

Pickala GolfGolfkuja 502580 Siuntio  |  puh. 0600 550 984 (0,89 €/min + ppm)  |  toimisto@pickalagolf.fi

Pickala Golf
Golfkuja 5
02580 Siuntio

puh. 0600 550 984
(0,89 €/min + ppm)

toimisto@pickalagolf.fi

Pickala Golf