Valitse sivu

Ajankohtaista

Olemme laskuttaneet jäsenmaksulaskut 10.2.2021. Laskut lähtevät ensisijaisesti sähköpostitse 11.2.2021 (viestin lähettäjänä NexGolf). Mikäli laskua ei näy, tarkistathan myös roskapostisi. Osalle laskut lähtevät postitse viikon 8/2021 aikana. Laskut löydät myös NexGolfista omasta profiilista (ohjeet alla).

Mikäli et jatka Pickalan jäsenenä kaudelle 2021, olethan yhteydessä toimistoon toimisto@pickalagolf.fi. Huomioithan, että Pickalassa jäsenyys liittyy aina osakkuuteen, pelioikeuteen tai perheenjäsenen pelioikeuteen. Poikkeuksena alle 16v juniorit.

Käytättehän laskun yksilöllistä viitenumeroa maksaessanne, niin maksu kohdistuu oikealle laskulle. Jäsenmaksun voi maksaa ainoastaan laskulla viitesiirtona (kassalle / liikuntarahalla maksaminen ei ole valitettavasti mahdollista)


Näin löydät avoimet laskusi NexGolfista

  1. Kirjaudu omilla tunnuksillasi (ohjeet alempana) Pickalan NexGolf järjestelmään osoitteessa pgc.nexgolf.fi (toimii vain nettiselaimella ei mobiilisovelluksessa)
  2. Löydät avoimena olevat laskusi heti etusivulta ja voit avata oikeasta laidasta laskusi PDF-muodossa (kuva alla)

Kirjautuminen NexGolfiin

Kirjautuminen NexGolfiin osoitteessa pgc.nexgolf.fi. Kirjautumiseen tarvittava jäsen- tai asiakasnumero muodostuu 1-6 numerosta. NexGolf-järjestelmään kirjaudutaan siis ILMAN maatunnusta ja seuranumeroa (FI-55-). Jos et muista tai tiedä jäsen- tai asiakasnumeroasi, ota yhteyttä sähköpostitse toimisto@pickalagolf.fi.


Ongelmia salasanan kanssa?

Oletussalasana on kuusi merkkiä ja muodostuu seuraavasti: kaksi ensimmäistä kirjainta etunimestäsi, kaksi ensimmäistä kirjainta sukunimestäsi sekä kaksi ensimmäistä numeroa syntymäajastasi. Esimerkki: Matti Meikäläinen on syntynyt 3.11.1964. Matin oletussalasana on ’MaMe03’. Kirjainten koko on merkitsevä.


Unohtuiko salasana?

Mikäli salasana ei toimi, voit tilata uuden salasanan sähköpostiisi TÄÄLTÄ.

Pickala GolfGolfkuja 502580 Siuntio  |  puh. 0600 550 984 (0,89 €/min + ppm)  |  toimisto@pickalagolf.fi

Pickala Golf
Golfkuja 5
02580 Siuntio

puh. 0600 550 984
(0,89 €/min + ppm)

toimisto@pickalagolf.fi

Pickala Golf