Valitse sivu

Ajankohtaista

Jäsenmaksut laskutetaan 18.1.2024

Osakkeenomistajat, heidän perheenjäsenensä sekä ne joiden pelioikeus on kirjattu kaudelle 2024, tulevat saamaan jäsenlaskun torstaina 18.1.2024.

Pickalassa jäsenyys on aina liittynyt pelioikeuteen tai perheenjäsenen pelioikeuteen. Alle 16-vuotiaat juniorit voivat kuitenkin olla jäseniä ilman pelioikeutta. Tänäkin vuonna laskutamme jäsenlaskut vuosijäseniltä (muut kuin osakkeenomistajat tai heidän perheenjäsenensä) vasta kun olemme saaneet pelioikeusilmoituksen.

Pelioikeudet ovat vuokrattavissa vapailla markkinoilla, kuten myytävät osakkeet. Voit jättää oman ilmoituksen tai tarkastella osakkaiden vuokralle tarjoamia pelioikeuksia ja myytäviä osakkeita KAUPPAPAIKALLA.

Pidäthän yhteystietosi ajan tasalla

Varmistathan, että yhteystietosi ja laskutussähköpostiosoitteesi ovat ajan tasalla NexGolfissa, jotta tiedotteet ja laskut löytävät perille. Voit tehdä mahdolliset muutokset itse NexGolfissa kirjautumalla sisään omilla tunnuksillasi tai lähettämällä sähköpostia toimisto@pickalagolf.fi

E-lasku omaan verkkopankkiin

E-laskua varten tulee jokaisen tehdä itse e-laskusopimus oman verkkopankkinsa kautta. E-laskun lähettäminen ei ole mahdollista ilman itse tehtyä sopimusta. Neuvoja tämän sopimuksen tekoon saat tarvittaessa omasta pankistasi. Mikäli olet sekä Pickala Golf Club ry:n jäsen että Oy Pickala Golf Ab osakkeenomistaja, tulee sinun tehdä sopimus molemmille laskuttajille erikseen. Kun e-laskusopimus on tehty, saat jatkossa laskut suoraan verkkopankkiisi.

Pickala GolfGolfkuja 502580 Siuntio  |  puh. 0600 550 984 (0,89 €/min + ppm)  |  toimisto@pickalagolf.fi

Pickala Golf
Golfkuja 5
02580 Siuntio

puh. 0600 550 984
(0,89 €/min + ppm)

toimisto@pickalagolf.fi

Pickala Golf