Valitse sivu

Ajankohtaista

Tervetuloa mukaan hauskalle ja rennolle junnujen golfleirille Pickalaan! Leirillä opetellaan golfin perusteita ja liikutaan monipuolisesti. Junnuista kokeneemmat pääsevät myös isolle kentälle kokeilemaan golfin saloja. Leirillä on ohjaamassa meidän huippu valmennustiimistä Tuomas Tuovinen ja Minea Blomqvist-Kakko, mahtavat ohjaajamme sekä edustuspelaajamme. Kaikki junnut saavat mukaansa giveaway- paketin kivoilla ja hyödyllisillä tuotteilla !

Sadepäivän sattuessa voimme olla sisätiloissa ja pelailla hauskoja pelejä. Leirin päätteeksi on mahdollisuus suorittaa Green Card leiriläisen tasosta riippuen. Räätälöimme leiriohjelmaa taitotason ja iän mukaisesti.

Päivittäinen leiriaika klo 9.00-15.30

Leiri sopii hyvin sekä ihan aloittelijoille että myös golfia jo harrastaneille 7- 13- vuotiaille junnuille. Varustukseksi tarvitset hyvät lenkkarit, mukavat vaatteet liikkumiseen sekä päähineen. Leiri pidetään ulkoilmassa Pickala Golfin alueella (Golfkuja 5, 02580 Siuntio).

Leirin hinta
250 euroa 
sisältää laadukasta ohjattua toimintaa, vakuutuksen, lounaan ja välipalan Klubiravintolassa sekä mahtavan giveaway- paketin.

Ennen leiriä
Harjoitukset toukokuussa maanantaisin klo 17-18 (8.-29.5.)
Juniori saa perustiedot- ja taidot lajiin. Leirille osallistuminen on harjoitusten jälkeen kivempaa ja helpompaa, samalla treeneissä tutustuu leirikavereihin.
Hinta 40 €

Aikuinen-lapsi- ryhmä lauantaisin klo 11-12 (6.-27.5.)
Aikuinen-lapsi -ryhmän harjoitukset ovat hauska tapa aloittaa tutustuminen lajiin innostavassa ympäristössä.
Ryhmässä harjoitellaan golfia leikinomaisesti ja monipuolisesti. Aikuinen- lapsi -ryhmässä aikuinen ja lapsi harjoittelevat yhdessä, joten jokaisella lapsella on oltava aina aikuinen mukana harjoituksissa. Aikaisempaa osaamista golfista ei vaadita.
Hinta 40 €

Lisätiedot

Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä, mukaan otetaan 30 lasta/ leiri. Ilmoittautuminen alkaa torstaina 16.2. klo 8. Ilmoitathan mikäli lapsi tarvitsee lainamailat sekä mahdolliset erikoisruokavaliot. Ilmoittautumiset ennen leiriä oleviin harjoituksiin tehdään leiri-ilmoittautumislomakkeen kautta. Lasku ja leiri-info toimitetaan vanhemmille huhtikuun aikana. Lisätietoja aiheesta antaa Minea Blomqvist-Kakko minni@mrgolfschool.fi / p.040 550 0772 tai Sanna Haavisto sanna.haavisto@pickalagolf.fi / p. 040 674 6400

Tervetuloa mukaan liikunnalliselle ja hauskalle kesäleirille Pickalaan!

Pickala GolfGolfkuja 502580 Siuntio  |  puh. 0600 550 984 (0,89 €/min + ppm)  |  toimisto@pickalagolf.fi

Pickala Golf
Golfkuja 5
02580 Siuntio

puh. 0600 550 984
(0,89 €/min + ppm)

toimisto@pickalagolf.fi

Pickala Golf