Valitse sivu

Ajankohtaista

MimmiGolf on kuuden osakilpailun kisa Pickalassa pelaaville naisille eli Pickalan Ladyille. Kilpailussa pelataan kaksi tasoituksellista lyöntipeli- ja neljä pistebogey-kisaa. Jokaisessa osakilpailussa palkitaan kolme parasta pelaajaa (** ja jokainen saa sijoituksestaan pisteitä kokonaiskisaan. Loppusijoitukseen lasketaan viiden parhaimman kierroksen pisteet.

Osakilpailuihin ilmoittautuminen tapahtuu NexGolfissa ja caddiemaster arpoo lähtöryhmät ilmoittautumisajan umpeuduttua. Sinun ei siis tarvitse itse varata lähtöaikaasi/ flaittia – Ilmoittautuminen NexGolfissa riittää. Toimimme näin kaikkien kauden loppujen osakilpailujen kanssa.

Osakilpailu on tälläkin kaudella mahdollista pelata saman viikon torstaista lauantaihin samalla kentällä kuin sunnuntain peli (tee normaalisti ilmoittautuminen NexGolfiin, varaa itse peliaikasi ja ilmoita asiasta myös ladykapteenille etukäteen). Huomioithan, että etukäteen pelattavien kierrosten tulokset otetaan huomioon ainoastaan kokonaiskilpailun pisteissä. Huikeisiin palkintoihin sekä osakilpailuvoiton oikeuttavaan ”Minnin yhteispeliin” pääset käsiksi vain pelaamalla itse kisapäivänä!

Tänä vuonna MimmiGolfin pääyhteistyökumppani on ihana House of Elliott ja Arvid Nordquist varmistaa laadukkaat kuplivat sijoittuneiden iloksi ? upeita palkintoja on luvassa tälle kaudelle! Jokaisen osakilpailun voittaja saa palkinnoksi pääsyn kauden lopussa pelattavaan yhteispeliin Minea Blomqvist-Kakon johdolla.

Pickala GolfGolfkuja 502580 Siuntio  |  puh. 0600 550 984 (0,89 €/min + ppm)  |  toimisto@pickalagolf.fi

Pickala Golf
Golfkuja 5
02580 Siuntio

puh. 0600 550 984
(0,89 €/min + ppm)

toimisto@pickalagolf.fi

Pickala Golf