Valitse sivu

Ajankohtaista

Etsimme golfohjaajia junioritoimintaan!

11.03.2022 | Ajankohtaista, Junioritoimikunta

Seuramme panostaa junioreihin ja meillä on taas tulevalle kaudelle kaikkea mahtavaa ja monipuolista toimintaa luvassa junioreille. Juniorimäärän kasvaessa tarvitsemme avuksemme lisäkäsiä kehittämään toimintaamme laadukkaasti.

Järjestämme toimintaa aloittelijasta kilpapelaajaan, muun muassa ryhmävalmennusta useassa eri tasoryhmässä, suosittuja golfleirejä, lähipelikisoja sekä perhepäiviä. Voit lukea lisää junioritoiminnastamme täältä.

Valmennuksen tueksi etsimme toimintaamme ohjaajia, jotka ovat kiinnostuneita ohjaamaan ja opettamaan golfin alkutaipaleella olevia nuoria. Ohjaajilla tulee olla aito halu toimia lasten kanssa ja motivaatio olla apuna meidän mahtaville junioreille. Iloisuus, hymy ja välittäminen sekä halu kehittyä ovat tärkeitä meille ja toiminnollemme. Haemme myös henkilöä, joka on valmis ottamaan ohjat käsiin ja ratkaisukeskeisyyttä kaikissa tilanteissa. Golf lajina pitäisi olla sinulle tuttu. Sinun täytyy olla täyttänyt vähintään 16 vuotta.

Tarjoamme ohjaajille upeat puitteet ja nautinnollisen alueen ohjata sekä upean tiimin tueksi. Mahdollistamme sinulle toimintaa, joka tulee kehittää taitojasi tulevaisuutta varten ohjaajana tai valmentajana. Kaikille ohjaajille tarjotaan koulutus kevään aikana. Toiminnassa mukana oleville ohjaajille tarjotaan myös korvauksia!

Ohjaajien kanssa sovitaan henkilökohtaisesti, kuinka paljon he ovat valmiita käyttämään aikaansa junioritoimintaan joten toimintaan voi osallistua omien resurssien puitteissa. Kerrothan hakemuksessasi käytettävyydestäsi.

Mitä vielä mietit?! Lähetä hakemuksesi Tuomas Tuoviselle tuomas@mrgolfschool.fi maaliskuun loppuun mennessä mennessä 30.4.2022. Kerro itsestäsi ja kokemuksestasi sekä miksi sinä olisit hyvä tähän tehtävään. Kerro myös käytettävyydestäsi. Tuomakseen voi olla myös yhteydessä lisäkysymyksissä.

Tervetuloa mukaan toimintaan!

Pickala GolfGolfkuja 502580 Siuntio  |  puh. 0600 550 984 (0,89 €/min + ppm)  |  toimisto@pickalagolf.fi

Pickala Golf
Golfkuja 5
02580 Siuntio

puh. 0600 550 984
(0,89 €/min + ppm)

toimisto@pickalagolf.fi

Pickala Golf