Valitse sivu

Ajankohtaista

Osakas, näin ilmoitat pelioikeutesi käytöstä

03.01.2024 | Ajankohtaista

Osakkaiden omien pelioikeuksien vuokraus tapahtuu vapailla markkinoilla, muun muassa kauppapaikallamme. Pelioikeus on voimassa kalenterivuoden (1.1.-31.12). Pelioikeuden vuokraaja on oikeutettu Silver Card etuihin. Red Card -etu voidaan siirtää pelioikeuden mukana vain perheenjäsenelle (osakkaan ollessa yksityishenkilö) tai pelioikeuden haltijalle joka on työ-/omistussuhteessa osakkeen omistavaan yritykseen/juridiseen henkilöön.

Jokaisen osakkeenomistajan tulee tehdä pelioikeusilmoitus vuosittain. Suosittelemme että pelioikeusilmoitus tehdään hyvissä ajoin ennen ensimmäistä pelikertaa, niin pelioikeuden haltija voi tehdä mutkattomasti varauksia ja kuitata kierroksen NexGolfin mobiilisovelluksen kautta.

C-osake (1 pelioikeus)

Mikäli käytät pelioikeuttasi itse tai käyttäjä on joku toinen Pickalan jäsen, voit tehdä ilmoituksen joko suoraan NexGolfin kautta tai TÄLLÄ LOMAKKEELLA. Kirjaudu omilla tunnuksillasi NexGolfiin (ohjeet tämän sivun lopussa). Käyttäessäsi selainversiota valitse valikosta kohta OMAT TIEDOT ja sen jälkeen OSAKKEET. Mobiilisovelluksessa valitse valikosta suoraan kohta OSAKKEET).  Mikäli haluat tarjota pelioikeuttasi vuokralle, voit jättää ilmoituksen KAUPPAPAIKALLE.

B-osake (2 pelioikeutta)

Voit tehdä ilmoituksen TÄLLÄ LOMAKKEELLA. Mikäli haluat tarjota pelioikeutta vuokralle, voit jättää ilmoituksen KAUPPAPAIKALLE.

Mikäli molempia pelioikeuksia käyttää Pickalan jäsen, voit tehdä ilmoituksen suoraan NexGolfin kautta. Kirjaudu omilla tunnuksillasi NexGolfiin (ohjeet tämän sivun lopussa). Käyttäessäsi selainversiota valitse valikosta kohta OMAT TIEDOT ja sen jälkeen OSAKKEET. Mobiilisovelluksessa valitse valikosta suoraan kohta OSAKKEET).

A-osake (3 pelioikeutta)

Voit tehdä ilmoituksen ensisijaisesti TÄLLÄ LOMAKKEELLA. Sarjakorttitilaukset tehdään saman lomakkeen kautta. Mikäli kaikkia pelioikeuksia käyttää Pickalan jäsen, voit tehdä ilmoituksen suoraan NexGolfin kautta. Tarvittaessa voit ilmoittaa lomakkeella pyydetyt tiedot tai lähettää lisätietoja sähköpostitse toimisto@pickalagolf.fi. Mikäli haluat tarjota pelioikeuttasi (yhtä tai useampaa) vuokralle, voit jättää niistä ilmoituksen KAUPPAPAIKALLE.


Kirjautuminen NexGolfiin

Kirjautuminen NexGolfiin osoitteessa pgc.nexgolf.fi. Kirjautuminen Pickalan jäsen- tai asiakasnumerolla. Jos et muista tai tiedä jäsen-/asiakasnumeroasi, ota yhteyttä sähköpostitse toimisto@pickalagolf.fi. HUOM! Mikäli osake on yrityksen nimissä tulee NexGolfiin kirjautua yrityksen asiakasnumerolla (ei pelaajan jäsennumerolla).

Ongelmia salasanan kanssa?

Oletussalasana on kuusi merkkiä ja muodostuu seuraavasti: kaksi ensimmäistä kirjainta etunimestäsi, kaksi ensimmäistä kirjainta sukunimestäsi sekä kaksi ensimmäistä numeroa syntymäajastasi. Esimerkki: Matti Meikäläinen on syntynyt 3.11.1964. Matin oletussalasana on ’MaMe03’. Kirjainten koko on merkitsevä.

Unohtuiko salasana?

Mikäli salasana ei toimi, voit tilata uuden salasanan sähköpostiisi TÄÄLTÄ.

Pickala GolfGolfkuja 502580 Siuntio  |  puh. 0600 550 984 (0,89 €/min + ppm)  |  toimisto@pickalagolf.fi

Pickala Golf
Golfkuja 5
02580 Siuntio

puh. 0600 550 984
(0,89 €/min + ppm)

toimisto@pickalagolf.fi

Pickala Golf