Valitse sivu

Ajankohtaista

Osakas, näin ilmoitat pelioikeutesi kaudelle 2022

07.01.2022 | Ajankohtaista

Jokaisen osakkeenomistajan tulee tehdä pelioikeusilmoitus kaudelle 2022. Toivomme että teette pelioikeusilmoituksen hyvissä ajoin ennen ensimmäistä pelikertaa, niin pelioikeuden haltijana voi tehdä mutkattomasti varauksia ja kuitata kierroksen NexGolfin mobiilisovelluksen kautta.

C-osake (1 pelioikeus)

Voit tehdä ilmoituksen TÄLLÄ LOMAKKEELLA. Mikäli käytät pelioikeuttasi itse tai käyttäjä on joku toinen Pickalan jäsen, voit tehdä ilmoituksen myös suoraan NexGolfin kautta. Kirjaudu omilla tunnuksillasi NexGolfiin nettiselaimen kautta (ohjeet tämän sivun lopussa), valitse valikosta kohta OMAT TIEDOT ja sen jälkeen OSAKKEET.  Mikäli haluat tarjota pelioikeuttasi vuokralle, voit jättää ilmoituksen KAUPPAPAIKALLE.

B-osake (2 pelioikeutta)

Voit tehdä ilmoituksen TÄLLÄ LOMAKKEELLA. Mikäli haluat tarjota pelioikeutta vuokralle, voit jättää ilmoituksen KAUPPAPAIKALLE.

Mikäli molempia pelioikeuksia käyttää Pickalan jäsen, voit tehdä ilmoituksen myös suoraan NexGolfin kautta. Kirjaudu omilla tunnuksillasi NexGolfiin nettiselaimen kautta (ohjeet tämän sivun lopussa), valitse valikosta kohta OMAT TIEDOT ja sen jälkeen OSAKKEET.

A-osake (3 pelioikeutta)

Voit tehdä ilmoituksen ensisijaisesti TÄLLÄ LOMAKKEELLA. Sarjakorttitilaukset tehdään saman lomakkeen kautta. Tarvittaessa voit ilmoittaa lomakkeella pyydetyt tiedot tai lähettää lisätietoja sähköpostitse toimisto@pickalagolf.fi. Mikäli haluat tarjota pelioikeuttasi (yhtä tai useampaa) vuokralle, voit jättää niistä ilmoituksen KAUPPAPAIKALLE.


Kirjautuminen NexGolfiin

Kirjautuminen NexGolfiin osoitteessa pgc.nexgolf.fi. Kirjautumiseen tarvittava jäsen- tai asiakasnumero muodostuu 1-6 numerosta. NexGolf-järjestelmään kirjaudutaan siis ILMAN maatunnusta ja seuranumeroa (FI-55-). Jos et muista tai tiedä jäsen- tai asiakasnumeroasi, ota yhteyttä sähköpostitse toimisto@pickalagolf.fi.

Ongelmia salasanan kanssa?

Oletussalasana on kuusi merkkiä ja muodostuu seuraavasti: kaksi ensimmäistä kirjainta etunimestäsi, kaksi ensimmäistä kirjainta sukunimestäsi sekä kaksi ensimmäistä numeroa syntymäajastasi. Esimerkki: Matti Meikäläinen on syntynyt 3.11.1964. Matin oletussalasana on ’MaMe03’. Kirjainten koko on merkitsevä.

Unohtuiko salasana?

Mikäli salasana ei toimi, voit tilata uuden salasanan sähköpostiisi TÄÄLTÄ.

Pickala GolfGolfkuja 502580 Siuntio  |  puh. 0600 550 984 (0,89 €/min + ppm)  |  toimisto@pickalagolf.fi

Pickala Golf
Golfkuja 5
02580 Siuntio

puh. 0600 550 984
(0,89 €/min + ppm)

toimisto@pickalagolf.fi

Pickala Golf