Valitse sivu
Kentät
Kenttäesittelyt

Pickalan kolme ainutlaatuista ja luonteeltaan erilaista 18 reiän kenttää ovat kuin Etelä-Suomi pienoiskoossa.

Pelaa avarissa peltomaisemissa, ihaile kumpuilevaa metsää ja rauhoitu raikkaassa merenrannassa. Vain puolen tunnin ajomatkan päässä Helsingistä löydät upeat puitteet niin ammattilaisten golfkisoihin kuin iloisiin vapaa-ajan peleihinkin.

Klikkaa yleiskartta isommaksi

Park

Park tarjoaa haastetta vaativallekin pelaajalle. Puistomainen luonne ja osin vanha puusto maisemoi kenttää ja tuo sen komeuden esille. Ensimmäiset yhdeksän reikää tarjoavat tilaa ja avaruutta. Takaysillä luonne muuttuu ja pelaaja haastaa kilpakumppaninsa. Väylät kapenevat ja kulkevat kumpuilevassa maastossa. Peli ei ole ohi ennen kuin kaksi viimeistä reikää ovat takana – varsinkin kuuluisa 17.

Kentällä pelattiin poikien alle 18-vuotiaiden joukkue-EM-kilpailut vuonna 2015.

PAR 72 | Suunnitellut Reijo Hillberg

Seaside

Klubin terassin edestä Seaside sukeltaa peltojen ja metsien keskelle ensimmäisten yhdeksän reiän ajaksi. Huolitellun kauniit ja rauhalliset väylät kiertävät vesiesteiden ja metsiköiden lomasta yhdeksännen reiän jälkeen takaisin klubille. Jälkimmäiset yhdeksän reikää pujottelevat Pickalan lahden rannassa. Pohjoistuulella linkstyyppiset väylät näyttävät haastavuutensa. Viimeiseltä tiiauspaikalta avautuu koko merenlahti sekä lyhyehkö ja vaativa par 3 -reikä, jossa monet suuret ja pienet kisat on ratkaistu.

Tällä kentällä peliäly voittaa voiman.

PAR 72 | Suunnitellut Reijo Hillberg

Forest

Pickalan ylpeys, vuonna 2004 valmistunut komea Forest kiertää uloimpana koko Pickalan 200 hehtaarin golfkenttäalueen. Forest täydentää loistavasti Pickalan kolmen kentän kokonaisuuden omalla vahvalla persoonallaan. Kenttä etenee kumpuilevassa maastossa vanhojen puiden reunustamana. Varsinkin viimeiset yhdeksän väylää ovat monelle parasta antia; siellä väylät etenevät omassa rauhassaan. Varaa ainakin neljä tuntia – ja muista kaksi asiaa: peliä ei kannata pilata heti ensimmäisellä väylällä eikä se ole ohi ennen kuin 18. väylä on pelattu.

PAR 72 | Suunnitellut Jan Sederholm

Psst! Suosittelemme hodaritaukoa Forestin taukokioskilla väylän 9 jälkeen.

Garden PAR 3

Treenaa lähestymislyöntejä, hiekkalyöntejä ja putteja kuudella haastavalla par 3 -reiällä klubrakennuksen tuntumassa. Avausten pituudet vaihtelevat 46-95 metrin välillä. Vaikka kenttä näyttää helpolta, voi tulos yllättää konkarinkin.

Pickala GolfGolfkuja 502580 Siuntio  |  puh. 0600 550 984 (0,89 €/min + ppm)  |  toimisto@pickalagolf.fi

Pickala Golf
Golfkuja 5
02580 Siuntio

puh. 0600 550 984
(0,89 €/min + ppm)

toimisto@pickalagolf.fi

Pickala Golf