Valitse sivu
Kentät
Kenttäesittelyt

Pickalan kolme ainutlaatuista ja luonteeltaan erilaista 18 reiän kenttää ovat kuin Etelä-Suomi pienoiskoossa.

Pelaa avarissa peltomaisemissa, ihaile kumpuilevaa metsää ja rauhoitu raikkaassa merenrannassa. Vain puolen tunnin ajomatkan päässä Helsingistä löydät upeat puitteet niin ammattilaisten golfkisoihin kuin iloisiin vapaa-ajan peleihinkin.

Klikkaa yleiskartta isommaksi

Pickala tuloskortti Forest/ Park/ Seaside

Park

Mestaruusmittoihin viritetty Park tarjoaa haastetta vaativallekin pelaajalle. Taaimmaiselta lyöntipaikalta pelattuna se on yksi suomen pisimmistä golfkentistä. Puistomainen luonne ja osin vanha puusto maisemoi kenttää ja tuo sen komeuden esille. Ensimmäiset yhdeksän reikää tarjoavat tilaa ja avaruutta. Takaysillä mennään metsäisemmissä maisemissa ja samalla väylät kapenevat ja korkeuserot lisääntyvät. Peli ei todellakaan ole ohitse ennen kahta viimeistä reikää – varsinkin kuuluisa 17, nyt tosin jo hieman helpotettuna jakaa pelaajat voittajiin ja häviäjiin. Yksi Pickalan ikonisista maisemista on Parkin viimeinen reikä. Se laskeutuu vanhojen puiden ja suihkulähteen reunustamana päätyen klubirakennuksen edustalla sijaitsevalle viheriölle.

Tutustu Park ReDesign -hankkeeseen

PAR 72 | Suunnitellut Reijo Hillberg

Seaside

Pickalan Seaside kenttä jakaantuu kahteen toisistaan poikkeavaan 9 reiän lenkkiin. Ensimmäisellä puolikkaalla saadaan kentän nimelle katetta kun sen reiät kiertävät merenrantaa Pickalan lahden reunoilla. Pohjoistuulella meren läheisyys on vahvasti mukana pelissä, ja silloin linkstyyppiset väylät näyttävät todellisen luonteensa. Ysin mieleenpainuvimmat hetket koetaan sen kahdella par kolmosella (2 ja 9). Toinen ysi alkaa lyhyellä par nelosella jonka jälkeen matka etenee metsien reunustamilla aukeilla. Kierros päättyy lyhyeen oikealle kaartavaan par neloseen, jonka korotetulla viheriöllä tapahtuvat loppuratkaisut eivät jää huomioitta ravintolan terassilla istuvilta.

PAR 72 | Suunnitellut Reijo Hillberg / uudistanut martin Ebert

Forest

Pickalan uusin kenttä on vuonna 2004 valmistunut Forest. Kenttä kiertää Pickalan, lähes 200 hehtaarin aluetta sen reunoilla. Forest täydentää loistavasti Pickalan kolmen kentän kokonaisuuden omalla vahvalla persoonallaan. Kenttä alkaa komealla ylhäältä alaspäin lyötävällä par nelosella ja jatkuu ensimmäiset kahdeksan reikää jakaen saman aukean Pickalan kahden muun kentän kanssa. Takaysillä kenttä muuttuu luonteeltaan ja varsinkin viimeiset yhdeksän reikää ovat monelle sen parasta antia; siellä väylät etenevät omassa rauhassaan. Forest on arvostettu yleisesti Pickalan parhaaksi kentäksi ja viimeisessä vuoden 2019 kenttärankingissa (Golfpiste) se sijoittui Suomen yhdeksänneksi parhaaksi golfkentäksi.

PAR 72 | Suunnitellut Jan Sederholm

Psst! Suosittelemme hodaritaukoa Forestin taukokioskilla väylän 9 jälkeen.

Garden PAR 3

Treenaa lähestymislyöntejä, hiekkalyöntejä ja putteja kuudella haastavalla par 3 -reiällä klubrakennuksen tuntumassa. Avausten pituudet vaihtelevat 46-95 metrin välillä. Vaikka kenttä näyttää helpolta, voi tulos yllättää konkarinkin. Gardenille on tervetullut kuka tahansa kokeilemaan golfia, yksin tai yhdessä. Gardenilla voi pelata myös frisbeegolfia. Hinnat: Juniorit (21v tai alle) 5 € / Aikuiset 20 € (pickalalaisen vieraana 15 €). Pickalalaiset voivat käyttää Gardenia ja muita harjoitusalueita veloituksetta (ja vieraspelaajat Forestin, Parkin tai Seasiden pelikierroksen yhteydessä).

Pickala Golf