Valitse sivu
Yrityksille
Pickala yrityksille

Pickalan kauniit ja monipuoliset kentät, upea luonto sekä erinomaiset palvelut tarjoavat puitteet unohtumattomalle tapahtumalle vain reilun puolen tunnin ajomatkan päässä Helsingistä.

Yritystapahtumat

Suunnittelemme toiveitanne vastaavan tapahtuman muutamasta hengestä yli sadan hengen ryhmille, yrityksille, yhteisöille ja kaveriporukoille.

Kentät

Pickalassa on kolme eriluonteista 18 reiän kenttää. Pickala Golf isännöi vuosittain useita kansallisia huippukilpailuja. Hyvin hoidetuilla kentillämme on nautinnollista pelata ja kokea onnistumisen iloa.

Tilat ja Pro Shop

Täysin uudistetut ja korkealuokkaiset sauna– ja pukuhuonetilat tarjoavat miellyttävän virkistymisen pelikierroksen jälkeen.

Pro Shopin uusitusta valikoimasta löydätte laadukkaat palkinnot ja asiakaslahjat.

Golfautot

Käytössänne on 42 täysin uutta Yamaha golfautoa, jotka voidaan varustaa tarpeidenne mukaisesti. Golfautot odottavat ryhmäänne klubin edessä nimikoituina. Toimitusjohtajamme opastaa vieraanne golfautoille ja informoi heitä tarvittaessa. Yhteislähtökilpailuissa ohjaamme pelaajat omille lähtöpaikoilleen.

Tarjoilut

Ravintolamme tarjoaa tapahtuman yhteydessä herkullisia makuelämyksiä. Kaikki ravintolan tarjottavat tehdään tuoreista raaka-aineista paikan päällä.

Opetus

Minni & Roope Golf School tarjoaa opetusta niin Pickala Golfin jäsenille, yhteistyökumppaneille kuin vieraspelaajille aloittelijoista harrastepelaajiin ja kilpagolfareihin.

Pickala Golf