Valitse sivu

AJANKOHTAISTA

Toimi näin mikäli olet ostamassa tai myymässä osaketta

03.01.2021 | Ajankohtaista

Pickalan osakkeilla on ollut runsaasti kysyntää viime aikoina. Kun olette myymässä / ostamassa osaketta, suosittelemme ennen kauppakirjan tekoa / henkilötunnuksen antamista tarkistamaan toimistostamme (Kirsiltä tai Sannalta) että myyjällä on osakkeen puolesta kaikki kunnossa ja ostaja on oikeilla aikeilla. Suosittelemme ensisijaisesti myynti/ostokanavaksi omaa Kauppapaikkaamme, jonka ilmoitukset tarkistamme aina ennen julkaisua.

 

Golfosakkeen myyjän vastuut:

  1. Siirtomerkinnän kirjaaminen osakekirjaan (mikäli osakekirja ei ole tallessa, osakesiirtoa ei voida tehdä ennen kuin vanha osakekirja on kuoletettu Länsi-Uudenmaan käräjäoikeuden toimesta)
  2. Kauppakirjan tekeminen ja allekirjoittaminen (esimerkkipohja)

 

Golfosakkeen ostajan vastuut:

  1. Varainsiirtoveroilmoituksen teko OmaVero -palvelussa, vaikka varainsiirtoveroa ei tarvitsisikaan maksaa (varainsiirto maksettava yli 500 euron kaupoista)
  2. Osakesiirron ajan varaaminen etukäteen Pickalan toimiston kanssa (voidaan tarvittaessa tehdä myös etänä mikäli ostaja on ennestään Pickala Golfin asiakas). Siirtoa varten mukana tulee tuoda alkuperäinen osakekirja (siirtomerkinnällä varustettu), alkuperäinen allekirjoitettu kauppakirja sekä todistus varainsiirtoveroilmoituksesta (tämän saa tulostettua OmaVero -palvelusta noin vuorokauden kuluessa ilmoituksen tekemisestä)

Pickala GolfGolfkuja 502580 Siuntio  |  puh. 0600 550 984 (0,89 €/min + ppm)  |  toimisto@pickalagolf.fi

Pickala Golf
Golfkuja 5
02580 Siuntio

puh. 0600 550 984
(0,89 €/min + ppm)

toimisto@pickalagolf.fi

Pickala Golf