Valitse sivu

Ajankohtaista

Toimi näin mikäli olet ostamassa tai myymässä osaketta

07.01.2022 | Ajankohtaista

Suosittelemme ensisijaisesti myynti/ostokanavaksi omaa Kauppapaikkaamme, jonka ilmoitukset tarkistamme aina ennen julkaisua.

Golfosakkeen myyjän vastuut:

  1. Siirtomerkinnän kirjaaminen osakekirjaan (mikäli osakekirja ei ole tallessa, osakesiirtoa ei voida tehdä ennen kuin vanha osakekirja on kuoletettu Länsi-Uudenmaan käräjäoikeuden toimesta)
  2. Kauppakirjan tekeminen ja allekirjoittaminen (esimerkkipohja)

Golfosakkeen ostajan vastuut:

  1. Yhtiöjärjestyksen mukaisesti osakkeen siirtyessä uudelle omistajalle on tämä vastuussa vastikkeen maksamisesta omistusoikeuden siirtymisestä lukien. Osake, jolla on erääntyneitä vastikkeita, voidaan rekisteröidä uudelle omistajalle vasta, kun erääntyneet vastikkeet on suoritettu.
  2. Varainsiirtoveroilmoituksen teko OmaVero -palvelussa, vaikka varainsiirtoveroa ei tarvitsisikaan maksaa (varainsiirto maksettava yli 500 euron kaupoista)
  3. Osakesiirron rekisteröinti Erkko Heikkisen tai Kirsi Helinin kanssa (voidaan tehdä kokonaan etänä sähköpostitse tai varaamalla etukäteen aika toimistolla tehtävää rekisteröintiä varten). Siirtoa varten tarvitaan alkuperäinen osakekirja (siirtomerkinnällä varustettu), allekirjoitettu kauppakirja sekä todistus varainsiirtoveroilmoituksesta ja varainsiirtoveron maksusta (tämän todistuksen saa tulostettua OmaVero -palvelusta viimeistään vuorokauden kuluessa ilmoituksen tekemisestä)

Toimiston yhteystiedot

Pickala GolfGolfkuja 502580 Siuntio  |  puh. 0600 550 984 (0,89 €/min + ppm)  |  toimisto@pickalagolf.fi

Pickala Golf
Golfkuja 5
02580 Siuntio

puh. 0600 550 984
(0,89 €/min + ppm)

toimisto@pickalagolf.fi

Pickala Golf