Valitse sivu
JÄSENASIAT
Juniorit

Pickala Junioritoiminta

Pickala Golfin junioritoiminta tarjoaa kaikille lapsille ja nuorille mahdollisuuden harrastaa ja oppia golfia ympärivuotisesti rennossa ja kannustavassa ympäristössä.

Tavoitteena on auttaa mahdollisimman monta junioria löytämään golf ja innostumaan elinikäisestä harrastuksesta sen parissa. Kilpailutoiminnasta kiinnostuneille Pickalan junioritoiminta tarjoaa erittäin kilpailukykyisen valmennuksen sekä erinomaiset puitteet systemaattiseen harjoitteluun.

Pickalan junioriryhmistä löytyy jokaiselle ikään, taito- ja tavoitetasoon katsomatta sopiva ryhmä.

Junioripelaajan polku

AIKUINEN-LAPSI-RYHMÄ-Pikku Tiikerit
Aikuinen-lapsi -ryhmän harjoitukset ovat hauska tapa aloittaa tutustuminen lajiin innostavassa ympäristössä.

Ryhmässä harjoitellaan golfia leikinomaisesti ja monipuolisesti. Aikuinen- lapsi -ryhmässä aikuinen ja lapsi harjoittelevat yhdessä, joten jokaisella lapsella on oltava aina aikuinen mukana harjoituksissa. Aikaisempaa osaamista golfista ei vaadita.

STARTTI-RYHMÄ Tiikerit
Tasoitus yli 50 tai ei greencardia ollenkaan.

Aloitteleva juniori eskari-iästä ylöspäin. Aiempaa kokemusta lajista tai omia välineitä ei vaadita. Opetellaan lajin perustaitoja, sääntöjä ja perusliikuntataitoja.
Harjoittelu on leikinomaista ja innostavaa.

TSEMPPI-RYHMÄ Arskan Armeija
HCP yli 25

Nuoremmille junnuille suunnattu harrastajaryhmä, josta mahdollisuus ponkaista eteenpäin kilpailuihin tai kehittää taitojaan harrastamiseen.

Ryhmässä kehitetään lajitaitoja ja kannustetaan kilpailemaan. Opetellaan perustekniikoita, miten tasoitusta saisi paremmaksi ja lisätään ymmärrystä mitä golfin pelaaminen on. Harjoittelussa keskitytään perustekemisen laatuun.

VAUHTI-RYHMÄ Gary Playerit
HCP alle 25, nuoret kilpapelaajat

Juniorilta löytyy jo kisakokemusta sekä intoa kilpailla.

Ryhmässä harjoittelu tavoitteellista. Lajitaitoja viedään eteenpäin ja opetellaan mitä kilpailuissa menestyminen vaatii. Harjoitusten lisäksi odotetaan harjoittelussa omatoimisuutta ja valmennukselta saatujen harjoitteiden tekemistä. Pelaamisessa on aina tavoitteita.

TALENTTIRYHMÄ Silkkiset Sevet
Usean vuoden kisakokemus, vanhemmat kilpapelaajat.

Luodaan selkeät tavoitteet omalle harjoittelulle. Omatoiminen harjoittelu on merkittävä osa. Opetellaan mitä urheilijan arki on ja mitä vaatii menestyä kilpailuissa. Valmennetaan yksilöitä.

HARRASTERYHMÄ Bobby Jonesit
Vanhempien junioreiden harrastusryhmä. Omien taitojen kehittämiseen suunnattu harjoitusryhmä 21-v ikään asti.

 

Junioritoimikunnan tiedotteet

Junnujen lajikokeilut, alkeiskurssit ja perhepäivä kesäkuussa

𝘗𝘰𝘱 𝘜𝘱 -𝘭𝘢𝘫𝘪𝘬𝘰𝘬𝘦𝘪𝘭𝘶𝘵 𝟫–𝟤𝟣 𝘷. Tule kokeilemaan golfia ja ota kaveritkin mukaan. Paikan päältä löytyy golfvalmentaja, mailat ja pallot. ke 7.6. klo 16.30-18 𝘑𝘶𝘯𝘪𝘰𝘳𝘪 𝘢𝘭𝘬𝘦𝘪𝘴𝘬𝘶𝘳𝘴𝘴𝘪 Junioreille suunnatulla alkeiskurssilla keskitytään oppimaan ja kehittymään motivoivien ja...

Junnujen kesäleirit Pickalassa 2023

 T Tervetuloa mukaan hauskalle ja rennolle junnujen golfleirille Pickalaan! Leirillä opetellaan golfin perusteita ja liikutaan monipuolisesti. Junnuista kokeneemmat pääsevät myös isolle kentälle kokeilemaan golfin saloja. Leirillä on ohjaamassa meidän huippu...

Junnujen golf, tennis ja padel- leiri Pickalassa 19.-21.6.

Haluamme tarjota nuorille unohtumattomia kokemuksia golfin, mutta myös muun liikunnan ja kavereiden parissa Pickalan ainutlaatuisessa ympäristössä. Leiri soveltuvat niin golfin, tenniksen ja padelin ensi askeleiden ottamiseen kuin jo enemmänkin lajia harrastaneille...

Edustuspelaajaohjesääntö 2023

  Olemme koonneet kaikki eri ikäryhmät saman ohjesäännön alle. Lisätietoja: Sport Team I, II ja ChallengeKari-Matti Kokkilap. 041 507 6069karimatti.kokkila(a)gmail.com Sport Team SeniorsKim Finellp. 050 469 7380kim.finell(a)gmail.com Sport Team JuniorsMinea...

Pickala Golf talviharjoittelu 2022-2023 Season Golf

  Pickala Golf Clubin talviharjoittelut alkavat – tervetuloa Pickala Season Open Sunday tutustumistilaisuuteen sunnuntaina 30.10.2022 kello 12-14 Espooseen Sydämellisesti tervetuloa tutustumaan Season Golfin talviharjoittelumahdollisuuksiin sunnuntaina 30.10.2022...

Miten mukaan?

Soita meille!
Minea Blomqvist-Kakko (juniorikordinaattori) p. 040 550 0772
Sanna Haavisto (Pickala Golf) p. 040 674 6400

Jutellaan sinulle parhaiten sopivasta tavasta aloittaa harrastus tai jatkovalmennuksista.

Juniorijäsenyys ja pelioikeus Pickalassa

Pickala Golfin juniorijäsenyyttä voi hakea kaikki 21 vuotiaat ja sitä nuoremmat (vuonna 2023 2002 ja sen jälkeen syntyneet). Junioripelioikeuksia on rajoitettu määrä. Lisätietoja junioripelioikeuksista löydät täältä

Hallitus voi ilman pelioikeuden hallintaa tai junioripelioikeutta hyväksyä juniorijäseneksi kalenterivuoden loppuun mennessä enintään 16 vuotta täyttäneen henkilön.

Mikäli vanhemmat tai isovanhemmat ovat Pickalan jäseniä ja pelaavat pelioikeudella, juniori voi liittyä perhejäseneksi. Jäsenmaksu on 60 €/v ja juniori maksaa jokaisella pelikerralla green feen.

 

Pickalan junioritoimikunta

Sanna Haavisto p. 040 674 6400
Tuomas Tuovinen p. 040 587 6008
Minea Blomqvist-Kakko p. juniorikoordinaattori, p. 040 550 0772
Juha Liimatainen
J-P Suomi
Liisa Säkäjärvi

Pickala GolfGolfkuja 502580 Siuntio  |  puh. 0600 550 984 (0,89 €/min + ppm)  |  toimisto@pickalagolf.fi

Pickala Golf
Golfkuja 5
02580 Siuntio

puh. 0600 550 984
(0,89 €/min + ppm)

toimisto@pickalagolf.fi

Pickala Golf