Valitse sivu
JÄSENASIAT
Juniorit

Pickala Junioritoiminta

Pickala Golfin junioritoiminta tarjoaa kaikille lapsille ja nuorille mahdollisuuden harrastaa ja oppia golfia ympärivuotisesti rennossa ja kannustavassa ympäristössä.

Tavoitteena on auttaa mahdollisimman monta junioria löytämään golf ja innostumaan elinikäisestä harrastuksesta sen parissa. Kilpailutoiminnasta kiinnostuneille Pickalan junioritoiminta tarjoaa erittäin kilpailukykyisen valmennuksen sekä erinomaiset puitteet systemaattiseen harjoitteluun.

Pickalan junioriryhmistä löytyy jokaiselle ikään, taito- ja tavoitetasoon katsomatta sopiva ryhmä.

Junioripelaajan polku

AIKUINEN-LAPSI-RYHMÄ-Pikku Tiikerit
Aikuinen-lapsi -ryhmän harjoitukset ovat hauska tapa aloittaa tutustuminen lajiin innostavassa ympäristössä.

Ryhmässä harjoitellaan golfia leikinomaisesti ja monipuolisesti. Aikuinen- lapsi -ryhmässä aikuinen ja lapsi harjoittelevat yhdessä, joten jokaisella lapsella on oltava aina aikuinen mukana harjoituksissa. Aikaisempaa osaamista golfista ei vaadita.

STARTTI-RYHMÄ Tiikerit
Tasoitus yli 50 tai ei greencardia ollenkaan.

Aloitteleva juniori eskari-iästä ylöspäin. Aiempaa kokemusta lajista tai omia välineitä ei vaadita. Opetellaan lajin perustaitoja, sääntöjä ja perusliikuntataitoja.
Harjoittelu on leikinomaista ja innostavaa.

TSEMPPI-RYHMÄ Arskan Armeija
HCP yli 25

Nuoremmille junnuille suunnattu harrastajaryhmä, josta mahdollisuus ponkaista eteenpäin kilpailuihin tai kehittää taitojaan harrastamiseen.

Ryhmässä kehitetään lajitaitoja ja kannustetaan kilpailemaan. Opetellaan perustekniikoita, miten tasoitusta saisi paremmaksi ja lisätään ymmärrystä mitä golfin pelaaminen on. Harjoittelussa keskitytään perustekemisen laatuun.

VAUHTI-RYHMÄ Gary Playerit
HCP alle 25, nuoret kilpapelaajat

Juniorilta löytyy jo kisakokemusta sekä intoa kilpailla.

Ryhmässä harjoittelu tavoitteellista. Lajitaitoja viedään eteenpäin ja opetellaan mitä kilpailuissa menestyminen vaatii. Harjoitusten lisäksi odotetaan harjoittelussa omatoimisuutta ja valmennukselta saatujen harjoitteiden tekemistä. Pelaamisessa on aina tavoitteita.

TALENTTIRYHMÄ Silkkiset Sevet
Usean vuoden kisakokemus, vanhemmat kilpapelaajat.

Luodaan selkeät tavoitteet omalle harjoittelulle. Omatoiminen harjoittelu on merkittävä osa. Opetellaan mitä urheilijan arki on ja mitä vaatii menestyä kilpailuissa. Valmennetaan yksilöitä.

HARRASTERYHMÄ Bobby Jonesit
Vanhempien junioreiden harrastusryhmä. Omien taitojen kehittämiseen suunnattu harjoitusryhmä 21-v ikään asti.

 

Junioritoimikunnan tiedotteet

Junnujen kesäkausi Pickalassa 2024

Junnujen kesätreenit käynnistyvät Pickalassa viikolla 17 (22.4. alkaen). Kesätauko viikoilla 28-30. Harjoitukset jatkuvat syyskuun loppuun. Kaiken ikäisille ja tasoisille löytyy varmasti sopiva ryhmä. Ilmoittautumiset ja lisätietoja antaa junioripäällikkö Tero Simola...

Junnujen golf, tennis ja padel -leiri Pickalassa 17.-19.6.2024

Haluamme tarjota nuorille ikimuistoisia kokemuksia golfista sekä muista liikunnallisista aktiviteeteista ja ystävien seurasta Pickalan ainutlaatuisessa ympäristössä. Leirimme on suunniteltu 9–16-vuotiaille, jotka haluavat ottaa ensiaskeleitaan golfissa, tenniksessä...

Junnujen kesäleirit 2024

Tervetuloa mukaan hauskalle ja rennolle junnujen golfleirille Pickalaan! Leirillä opetellaan golfin perusteita sekä liikutaan monipuolisesti. Junnuista kokeneimmat pääsevät myös pelaamaan isolle kentälle. Leireillä opettavat ammattitaitoiset valmentajamme, mahtavat...

Tero Simola Pickala Golfin junioripäälliköksi

Pickala Golf Club Ry on palkannut Tero Simolan seuran junioripäälliköksi 16.10.2023 alkaen. Tero vastaa juniorien harrastepolun kehittämisestä ja vetämisestä sekä toimii tiiviissä yhteistyössä Minni & Roope Golfschoolin valmentajien sekä junnujen ja vanhempien...

Junnujen talviharjoitukset 2023-2024 Season Golfissa

  Junnujen aktiivinen golfkesä on saatu päätökseen ja on aika suunnata katseet kohti talvikautta 2023-2024. Pickalan valmennukset pidetään Season Golfissa (Finnoonpuisto 4, Espoo). Talvikausi alkaa loka-marraskuun vaihteessa viikolla 44 ja päättyy maaliskuun...

Miten mukaan?

Ole meihin yhteydessä:
Tero Simola (junioripäällikkö) p. 045 235 4394, tero.simola(a)pickalagolf.fi
Sanna Haavisto (junioritoimikunnan pj, toiminnanjohtaja) p. 040 674 6400, sanna.haavisto(a)pickalagolf.fi

Jutellaan sinulle parhaiten sopivasta tavasta aloittaa harrastus tai jatkovalmennuksista.

Juniorijäsenyys ja pelioikeus Pickalassa

Pickala Golfin juniorijäsenyyttä voi hakea kaikki 21 vuotiaat ja sitä nuoremmat (vuonna 2024 2003 ja sen jälkeen syntyneet). Junioripelioikeuksia on rajoitettu määrä. Lisätietoja junioripelioikeuksista löydät täältä

Hallitus voi ilman pelioikeuden hallintaa tai junioripelioikeutta hyväksyä juniorijäseneksi kalenterivuoden loppuun mennessä enintään 16 vuotta täyttäneen henkilön.

Mikäli vanhemmat tai isovanhemmat ovat Pickalan jäseniä ja pelaavat pelioikeudella, juniori voi liittyä perhejäseneksi. Jäsenmaksu on 60 €/v ja juniori maksaa jokaisella pelikerralla green feen.

 

Pickalan junioritoimikunta

Sanna Haavisto p. 040 674 6400
Tero Simola p. 040 550 0772
Juha Liimatainen
J-P Suomi
Liisa Säkäjärvi

Pickala GolfGolfkuja 502580 Siuntio  |  puh. 0600 550 984 (0,89 €/min + ppm)  |  toimisto@pickalagolf.fi

Pickala Golf
Golfkuja 5
02580 Siuntio

puh. 0600 550 984
(0,89 €/min + ppm)

toimisto@pickalagolf.fi

Pickala Golf