Valitse sivu
PALVELUT
Palvelulupaus

Pickala Golf – Sincerely Yours

Suuri unelmamme ja visiomme on olla Suomen vetovoimaisin ja parhaiten palveleva golfyhteisö, joka edistää kaikella toiminnallaan osakkaidemme, asiakkaidemme, yhteistyökumppaneiden kuin alueemmekin hyvinvointia tuottamalla innoittavia, rentoja ja energisoivia golfkokemuksia ja elämyksiä urheilun, harrastusten ja viihteen parissa. 

Tavoitteeseen ei päästä ilman innostavaa asennetta ja huippupalvelua, joka kumpuaa halusta tuottaa hyvää mieltä. Innostavaa asennetta meiltä löytyy roppakaupalla ja asenteemme siivittämänä haluamme entisestään parantaa palveluamme. Olemme vuonna 2020 synnyttäneet toimintamme laatua tukevan palvelukonseptin, jonka palvelulupauksena on: ”Sincerely Yours”.

Meille palvelukonseptimme ydin on välittäminen monella tavalla. Se merkitsee teeskentelemätöntä ja ystävällistä toimintaa. Haluamme tuottaa asiakkaillemme ja kumppaneillemme henkilökohtaista palvelua huomioimalla kunkin asiakkaamme ja kumppanimme tarpeet parhaalla mahdollisella tavalla. Meille paras kiitos on sellainen hetki, jossa olemme pystyneet tuottamaan jotain, joka jää ikuisiksi ajoiksi mieleen positiivisessa mielessä. Jotain mikä tuo hymyn huulille juuri siinä kohtaamisen hetkessä kuin tulevaisuuden muistoissa.

Palautteesi on meille jatkossa entistäkin tärkeämpää. Tärkein palaute meille on henkilökohtainen, päivittäisistä kohtaamisista saatu palaute. Tähän palautteeseen haluamme reagoida nopeasti paitsi kiittämällä myös toimimalla aina parempaan pyrkien. Toivommekin asiakkaidemme kertovan kokemastaan palvelusta ja siitä, miten olemme kunakin päivänä onnistuneet tuottamaan energisoivia golfkokemuksista ja toivottavasti hienoja elämyksiä. Meitä pickalalaisia voi aina ottaa hihasta kiinni ja antaa palautetta niin hyvästä palvelusta kuin mahdollisista virheistä, joita toivottavasti ei usein satu. 

Kuulisimme mieluusti myös ajatuksiasi siitä, miten voisimme entisestään parantaa palveluitamme. Kerro ihmeessä tämän linkin kautta, mitkä asiat saisivat sinut hymyilemään entistä aurinkoisemmin. Lupaamme käsitellä kaikki palautteet ja käyttää saamiamme palautteita toimintamme kehittämiseen. Kehitetään siis yhdessä Pickala Golfin aluetta ja palveluita.

  • Halutessasi, että sinuun ollaan yhteydessä, täytä myös yhteystietosi.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Ensiluokkaista palvelua, maukkaita elämyksiä

Pelaaminen

Pelaa avarissa peltomaisemissa, ihaile kumpuilevaa metsää ja rauhoitu raikkaassa merenrannassa. Tutustu kenttiin, katso ajanvaraustilanne ja löydä sinulle sopiva tapa pelata. 

Caddiemaster

Caddiemasterin ja toimiston palvelut löytyvät Golfkartanosta, kuten myös raikkaat sauna- ja pukuhuonetilat. Pukuhuoneista löytyy pyyhkeet ja laadukkaat peseytymistuotteet.

Pro Shop

Pickala Brand Store palvelee caddiemasterin toimistossa, golfkartanossa. Tervetuloa ostoksille!

Ravintola

Ravintolamme tarjoaa herkullisia makuelämyksiä ja ensiluokkaista palvelua. Kaikki ravintolan tarjottavat tehdään tuoreista raaka-aineista paikan päällä.

Opetus

Minni & Roope Golf School tarjoaa opetusta niin Pickala Golfin jäsenille, yhteistyökumppaneille kuin vieraspelaajille aloittelijoista harrastepelaajiin ja kilpagolfareihin.

Yrityksille

Pickala Golf on unelmien kumppani erilaisiin yritystapahtumiin. Räätälöimme sinulle sopivan paketin avaimet käteen -toteutuksella. 

Pickala Golf