Valitse sivu
Kentät
Ajanvaraus

Varaa aikasi Pickalaan

Nykyinen jäsen?

Unohditko jäsen- tai asiakasnumerosi tai eikö tunnuksesi toimi? Lähetä sähköpostia toimistoon.

Vieraspelaaja?

Siirry tästä Teetime.fi -sivustolle

 

Ajanvaraussäännöt


VIERASPELAAJAT
voivat varata yhden (1) lähdön /päivä enintään neljä (4) päivää etukäteen.

PELIOIKEUDEN HALTIJAT JA JÄSENET voivat varata yhden (1) lähdön / päivä enintään seitsemän (7) päivää etukäteen.

RED CARDIN HALTIJAT voivat varata yhden (1) lähdön / päivä enintään kymmenen (10) päivää etukäteen.

 

Green Fee -liput


GREEN FEE 
 -lippu ei käy maksuvälineenä PRIME TIME -aikoina (arkisin klo 15.30 – 17.50 ja viikonloppuisin / arkipyhinä klo 7.30 – 14.50). Red Cardin tai pelioikeuden haltijalle, jäsenille ja HEIDÄN VIERAILLEEN ei aikarajoitusta. Green fee -lippu oikeuttaa yhteen pelikierrokseen. Lippua ei voi käyttää kilpailumaksuna. VIERASPELAAJA voi varata lähtöajan aikaisintaan 4 päivää etukäteen. JÄSEN voi varata lähtöajan aikaisintaan 7 päivää etukäteen ilman aikarajoitusta ja RED CARDIN haltija aikaisintaan 10 päivää etukäteen ilman aikarajoitusta. 

VIP GREEN FEE -lipulla voi tehdä ajanvarauksen aikaisintaan 7 päivää etukäteen. VIP-lippu käy maksuvälineenä ilman aikarajoitusta. Green fee – lippu oikeuttaa yhteen pelikierrokseen.  Lippua ei voi käyttää kilpailumaksuna.

 

Sarjakortit


Sarjakortti ei käy maksuvälineenä PRIME TIME -aikoina (arkisin klo 15.30 – 17.50 ja viikonloppuisin / arkipyhinä klo 7.30 – 14.50). Red Cardin, pelioikeuden tai sarjakortin haltijalle, jäsenille ja HEIDÄN VIERAILLEEN ei aikarajoitusta. Sarjakortin yksi käyttökerta oikeuttaa yhden päivän pelaamiseen. Sarjakorttia ei voi käyttää kilpailumaksuna.

VIERASPELAAJA voi varata lähtöajan aikaisintaan 4 päivää etukäteen. SARJAKORTIN HALTIJAKSI nimetty henkilö tai JÄSEN voi varata lähtöajan aikaisintaan 7 päivää etukäteen  ja RED CARDIN haltija aikaisintaan 10 päivää etukäteen. 

 

Palloränni

Yksi kentistämme toimii vuorotellen palloränni -periaatteella ilman ajanvarausta*. Palloränni -kentälle pääsee pelaamaan ilmoittautumalla paikan päällä caddiemasterille. Caddiemaster antaa seuraavan vapaan ajan, johon toivottu määrä pelaajia mahtuu mukaan. Odotusaika voi vaihdella. Mikäli olet varannut etukäteen lähdön jollekin kentälle, et voi siirtää aikaasi palloränniin. *) RED CARDIN haltijoilla ajanvarausoikeus pallorännissä tuleville tasa- ja puolitunneille kaksi tuntia ennen, mikäli lähtöaika on vielä vapaana.

 

Tasoitusrajat

Vieraspelaaja MIEHET 36, NAISET 45 (pelioikeuden haltija tai jäsen sekä näiden vieraat 54). Lähtöryhmän tasoitusten yhteenlaskettu maksimi 110. Lähtöryhmien kokoa tai kokonaistasoitusta voidaan rajoittaa ruuhka-aikoina tai muusta perustellusta syystä.

Pickala GolfGolfkuja 502580 Siuntio  |  puh. 0600 550 984 (0,89 €/min + ppm)  |  toimisto@pickalagolf.fi

Pickala Golf
Golfkuja 5
02580 Siuntio

puh. 0600 550 984
(0,89 €/min + ppm)

toimisto@pickalagolf.fi

Pickala Golf