Valitse sivu
Kentät
Ajanvaraus

Varaa aikasi Pickalaan

Nykyinen jäsen?

Unohditko jäsen- tai asiakasnumerosi tai eikö tunnuksesi toimi? Lähetä sähköpostia toimistoon.

Vieraspelaaja?

Siirry tästä Teetime.fi -sivustolle

 

Ajanvaraussäännöt 2024

Päivitetty 5.4.2024 (äkkilähtökentän Red Card aikojen vapautuminen 60 min ennen, mahdollisuus varata nykyään myös NexGolfin kautta)


VIERASPELAAJAT
voivat varata lähdön enintään neljä (4) päivää etukäteen klo 21.00 alkaen.

SILVER CARDIN HALTIJAT JA JÄSENET voivat varata lähdön (itselleen ja samassa lähdössä pelaaville vierailleen) enintään seitsemän (7) päivää etukäteen klo 21.00 alkaen. Voimassa voi olla enintään viisi (5) varausta.

RED CARDIN HALTIJAT voivat varata lähdön (itselleen ja samassa lähdössä pelaaville vierailleen) enintään kymmenen (10) päivää etukäteen klo 21.00 alkaen. Voimassa voi olla enintään viisi (5) varausta.

Äkkilähtökentällä erikseen määritellyt ajanvaraussäännöt (ks. alempana Äkkilähtökenttä)

 

Green Fee -liput


GREEN FEE 
-lippu oikeuttaa yhteen pelikierrokseen. Lippua ei voi jakaa kahteen 9 reiän kierrokseen tai käyttää kilpailumaksuna. Green fee -lippuja koskevat normaalit ajanvaraussäännöt (vieraspelaaja 4 pv, silver card tai jäsen vieras 7 pv, red card vieras 10 pv).

VIP GREEN FEE -lipulla voi tehdä ajanvarauksen 7 päivää etukäteen (Red Card vieraana 10 pv). Lippu oikeuttaa yhteen pelikierrokseen. Lippua ei voi jakaa kahteen 9 reiän kierrokseen tai käyttää kilpailumaksuna.

 

Sarjakortit


A-osakkeen sarjakortin yksi käyttökerta oikeuttaa yhden päivän pelaamiseen (fyysinen sarjakortti tai sähköinen sarjakortti, jonka koodi A-osakkeen numero). Muut sähköiset sarjakortit oikeuttavat yhteen pelikierrokseen. Sarjakorttia ei voi jakaa kahteen 9 reiän kierrokseen tai käyttää kilpailumaksuna. Sarjakortteja koskevat normaalit ajanvaraussäännöt (vieraspelaaja 4 pv, silver card tai jäsen vieras 7 pv, red card vieras 10 pv).

 

Äkkilähtökenttä

Yksi kentistämme toimii vuorotellen äkkilähtökenttänä, johon ajanvaraus aukeaa NexGolfissa OMILLE JÄSENILLE, RED CARDIN JA SILVER CARDIN HALTIJOILLE (sekä heidän kanssaan samassa lähdössä pelaaville vierailleen) edellisiltana klo 18.00, pois lukien Red Card ajat*. VIERASPELAAJAT voivat varata lähtöaikoja äkkilähtökentälle kuluvalle päivälle puhelimitse caddiemasterilta.

*) Red Card -ajat: Äkkilähtökentän tasan ja puolen ajat klo 10.00-18.00 välisenä aikana ovat varattavissa seuraavasti:

  1. RED CARDIN haltijalle** paikan päältä, enintään 2 tuntia ennen (tai seuraava vapaa aika)
  2. Mikäli lähtö on vapaana alle 90 minuuttia ennen, vapautuu se varattavaksi RED CARDIN haltijoille** NexGolfin kautta (ja puhelimitse)
  3. Mikäli lähtö on vapaana alle 60 minuuttia ennen, vapautuu se varattavaksi kaikille NexGolfin kautta (vieraspelaajille puhelimitse)

**) sekä heidän kanssaan samassa lähdössä pelaaville vierailleen

VUOROSSA OLEVAN ÄKKILÄHTÖKENTÄN näet etukäteen lähtöajan kommentista, viikkokalenterista sekä viikko-ohjelmastamme. Vuorossa olevan kentän ja muut aukiolotiedot voi tarkistaa samana päivänä Pickala Tänään -osiosta.

 

Tasoitusrajat

Lähtöryhmän tasoitusten yhteenlaskettu maksimi 110. Lähtöryhmien kokoa tai kokonaistasoitusta voidaan rajoittaa ruuhka-aikoina tai muusta perustellusta syystä.

 

Perumiskäytäntö

Pelivaraus on peruutettava viimeistään kolme (3) tuntia ennen lähtöaikaa. Ajanvarauksen tehnyt pelaaja on vastuussa varauksestaan. Mikäli peliaikoja ei peruuteta, lähetetään varauksen tehneelle pelaajalle no show -lasku 25 € / perumatta jäänyt varaus.

 

Oy Pickala Golf Ab pidättää oikeuden ajanvaraussääntöjen muutoksiin

 

Tutustu myös: Peliohjesääntö

Ennakkovaraukset ryhmille

 

Pickala Golf