Valitse sivu

Ajankohtaista

NexGolf ohjeita (UKK)

05.06.2020 | Ajankohtaista

Kirjautuminen NexGolfiin

Kirjautuminen NexGolfiin osoitteessa pgc.nexgolf.fi tai NexGolf mobiilisovelluksella (ohjeet alempana). Kirjautumiseen tarvittava jäsen- tai asiakasnumero muodostuu 1-6 numerosta. Jos et muista tai tiedä jäsen- tai asiakasnumeroasi, ota yhteyttä sähköpostitse toimisto@pickalagolf.fi.


Ongelmia salasanan kanssa?

Oletussalasana on kuusi merkkiä ja muodostuu seuraavasti: kaksi ensimmäistä kirjainta etunimestäsi, kaksi ensimmäistä kirjainta sukunimestäsi sekä kaksi ensimmäistä numeroa syntymäajastasi. Esimerkki: Matti Meikäläinen on syntynyt 3.11.1964. Matin oletussalasana on ’MaMe03’. Kirjainten koko on merkitsevä.


Unohtuiko salasana?

Mikäli salasana ei toimi, voit tilata uuden salasanan sähköpostiisi TÄÄLTÄ.


NexGolf – mobiilisovellus

Pickala Golf tarjoaa kaikille jäsenilleen, osakkailleen ja pelioikeuden haltijoille NexGolf -mobiilisovelluksen PREMIUM version veloituksetta. Peliaikojan varaamisen ja kilpailuihin ilmoittautumisten lisäksi pelioikeuden haltijat voivat kuitata itsensä pelikierrokselle sovelluksen kautta. Lisäksi käytössäsi on muun muassa mobiili tuloskortti, tilastointimahdollisuus, lyönnin pituuden mittaus sekä My Tour -kaverikisojen järjestäminen, skineistä lähtien. Käy lataamassa NexGolf App sovelluskaupasta (Google Play tai App Store) puhelimeesi. Selainversion NexGolfista löydät TÄÄLTÄ.

Ongelmia mobiilisovelluksen kanssa?

Huomioithan, että kierrokselle ilmoittautuminen on mahdollista aikaisintaan 60 minuuttia ennen lähtöä. Ilmoittautuminen tulee tehdä viimeistään 1 minuutti ennen. Mikäli sinulla on automaattinen ilmoittautuminen käytössäsi, tulee sinun avata joka tapauksessa sovellus ja odottaa hetki. Mikäli automaattisen ilmoittautumisen kanssa on ongelmia, suosittelemme vaihtamaan asetuksista manuaalisen vahvistuksen. Kun avaat sovelluksen ilmoittautuaksesi, voit joutua joskus odottamaan hetken että ilmoittautuminen aktivoituu (muuttuu harmaasta oranssiksi). Ilmoittautuminen on kunnossa, kun se on vihreä. HUOM! Ilmoittautuminen vaatii paikannuksen eli sovellukselle pitää sallia sijaintipalveluiden käyttö silloin kun sovellus on käytössä. Lisäksi sijainti -tulee olla päällä puhelimen perusasetuksissa.

Mikäli sinulla on ongelmia mobiilisovelluksen toimivuuden kanssa, kokeilethan ihan ensimmäiseksi nämä:

Sulje sovellus kokonaan puhelimestasi ja käynnistä se uudelleen (sovellukset jäävät usein taustalle avoimeksi)

Toinen asia mitä kannattaa kokeilla, on kirjautuminen ulos ja uudelleen kirjautuminen takaisin

Tarkista, että sinulla on varmasti käytössäsi uusin versio (voit tarkistaa päivitykset sovelluskaupastasi (Google Play tai App Store)

Tarkista, että puhelimessasi on viimeisin ohjelmistopäivitys käytössäsi (Android tai iOS)

Käynnistä tarvittaessa puhelin uudestaan (tämä on hyvä tehdä aika-ajoin)

Mikäli ongelmia esiintyy ajanvaraukseen tai kilpailuilmoittautumisiin liittyen, suosittelemme kokeilemaan mobiilisovelluksen sijasta nettiselainversiota osoitteessa https://pgc.nexgolf.fi/. Selainversion toiminnassa ei esiinny samanlaisia ongelmia kuin mobiilisovelluksessa ja tarjolla on myös laajemmat ominaisuudet. Tasoituskierrokset voit syöttää myös eBirdien kautta. Kierrokselle ilmoittautumisen voit tehdä tarvittaessa lähettämällä viestin club hostin puhelimeen 040 591 9578 tai asioimalla caddiemasterin toimistossa.

Mikäli sinulla on toistuvia ongelmia ole yhteydessä caddiemasteriin ja kerro seuraavat tiedot (puhelimesi malli/käyttöliittymä, mitä tarkalleen tapahtui ja milloin). Mikäli sovellus antaa jonkin virheilmoituksen, kannattaa tästä ottaa kuvakaappaus ja toimittaa se sähköpostitse caddie.master@pickalagolf.fi.


9 reikäisen kierroksen ilmoittaminen

Mikäli tiedät pelaavasi vain 9 reikää, muistathan ilmoittaa tästä ennen kierrosta. Tämä onnistuu kätevimmin heti varauksenteon yhteydessä tai sen jälkeen muokkaamalla varausta. Voit myös ilmoittaa caddiemasterille pelaavasi 9 reikää mikäli et pääse sitä itse NexGolfin kautta tekemään. Kun ilmoitat 9 reiän kierroksesta, voimme tarjota toiselle pelaajalle tyhjäksi jäävää paikkaasi takaysille. Näin vältymme turhan ei-oon myymiseltä.


Ilmoittautuminen pelikierrokselle NexGolf – mobiilisovelluksella

Nimetyllä pelioikeudella pelaavat voivat ilmoittautua omatoimisesti pelikierrokselle, mikäli ovat sallineet sovellukselle sijaintipalveluiden käytön. Kun sovelluksen on käytettävä sijaintitietoja ensimmäistä kertaa, näyttöön tulee ilmoitus, jossa pyydetään lupaasi. Ilmoittautuminen on mahdollista aikaisintaan 60 minuuttia ennen lähtöä, kun olet Pickala Golfin alueella. Mikäli ilmoittautuminen ei onnistu näiden määreiden täyttyessä, kannattaa tarkastaa onko sijaintipalvelut käytössä.


Sijainnin (GPS) salliminen NexGolf sovellukselle

Mikäli et pääse vahvistamaan varaustasi ja sovellus herjaa ”odotetaan GPS-signaalia”, tulee sinun antaa NexGolf Premium -sovellukselle käyttöoikeudet sijaintiin. Voit tehdä tämän menemällä puhelimesi asetuksiin, valitsemalla sieltä sovellusasetukset (NexGolf) ja antamalla sovellukselle käyttöoikeuden sijaintiin. HUOM! Sovellus tarkistaa sijaintisi ainoastaan silloin kun sovellus on päällä, ei suljettuna. Pelikierroksen vahvistaminen edellyttää sijaintitiedon sallimisen eli pelaaja voi vahvistaa varauksen ainoastaan olemalla Pickalan alueella.


Näin löydät avoimet laskusi NexGolfista

  1. Kirjaudu omilla tunnuksillasi (ohjeet alempana) Pickalan NexGolf järjestelmään osoitteessa pgc.nexgolf.fi (tai mobiilisovelluksessa)
  2. Löydät avoimena olevat laskusi heti etusivulta ja voit avata oikeasta laidasta laskusi PDF-muodossa (kuva alla)


Linkkejä ohjeisiin

Golfauton varaaminen NexGolfin kautta

Pelioikeusilmoituksen tekeminen

Kiinnostuksen kohteet

 

Pickala GolfGolfkuja 502580 Siuntio  |  puh. 0600 550 984 (0,89 €/min + ppm)  |  toimisto@pickalagolf.fi

Pickala Golf
Golfkuja 5
02580 Siuntio

puh. 0600 550 984
(0,89 €/min + ppm)

toimisto@pickalagolf.fi

Pickala Golf