Valitse sivu
Yrityksille
Kumppaniksi

Uskomme yhteistyön voimaan

Olemme valinneet yhteistyökumppaneiksemme yrityksiä, joiden kanssa jaamme samat visiot ja arvot. Alla muutama esimerkki siitä, minkälaisia kumppanuuksia olemme rakentaneet yhteistyössä oman alansa edelläkävijöiden kanssa. Tutustu kaikkiin kumppaneihimme täällä

Haluatko yrityksesi osaksi Pickalaa?

Valittavana on räätälöity pääyhteistyökumppanuus ja yhteistyökumppanuus tai valmiiksi mietityt monipuoliset kumppanuuspaketit Draivi ja Chippi. Lisäksi yritykset voivat nauttia tapahtumayhteistyöstä.

Asiakkaidemme pyynnöstä olemme luoneet myös uuden, matalamman kynnyksen mahdollisuden päästä mukaan Kadonneen Kotkan Metsästäjät -yritysverkostoon sekä hoitaa yrityksen golftarpeet kesäksi. Putti-yhteistyöpakettiin kuuluu lisäksi nimetty pelioikeus tai 15 kpl VIP green fee -lippuja sekä paljon muita kumppanietuja. 

Pickalan yhteistyökumppanit sekä yrityspaketin ostavat pääsevät mukaan myös Kadonneen Kotkan Metsästäjät -verkostoon. Pickala Golf on Pohjoismaiden suurin golfkeskus ja tarjoaa näin alan parhaan kaupallisen potentiaalin golfin ja bisneksen parissa. Kadonneen Kotkan Metsästäjät -verkostosssa olet osa lähes sadan valtakunnallisen ja paikallisen yrityksen verkostoa, pelaat huippukuntoisilla kentillämme, olet mukana tapahtumissa sekä luot uusia, tärkeitä kontakteja edistäen omaa liiketoimintaasi.

Ota yhteyttä ja jutellaan lisää mahdollisesta kumppanuudesta! 

Janne Pelkonen

040 770 8993
janne.pelkonen@pickalagolf.fi

 

Pickala kumppanina

Pickalassa haluamme uskaltaa asettaa omalla tekemisellämme golfalan standardit Suomessa kaikilla tasoilla ja mittareilla. Pickalan tarkoituksena on tuottaa energisoiva ja rento golfkokemus sekä visiona olla vetovoimaisin ja palvelevin.

Pickala on myös Suomen suurin golftapahtumien järjestäjä ja suurin golfyhteisö yritystapahtumille. Tarjoamme alan parhaan kaupallisen potentiaaliin, kehittyvän Pickalan mahdollisuudet sekä loistavan alustan golfin ja bisneksen parissa.

Mediakumppaniemme kautta tarjoamme kumppaneillemme myös laajemman kanavan tavoittaa golfkuluttajat luonnollisten sisältöjen kautta.

Kumppanusverkostomme ”Kadonneen Kotkan Metsästäjät” sisältää n. 50 yritystä eri toimialoilta.

CASE: Hankkija

Uudistimme kerralla koko konekantamme ottamalla käyttöön John Deeren kentänhoitokoneet. Samalla Pickalasta tuli Hankkijan valtuutettu huolto. Kolmikantayhteistyössä John Deere on myös sponsorointiyhteistyössä kanssamme. Tavoitteena on tehdä pitkäjänteistä ja läpinäkyvää yhteistyötä, joka hyödyttää molempia osapuolia brändiarvojen kasvattamisessa sekä yhteisen verkoston luonnissa. Kumppanuudessa näkyvät myös yhteisesti jaetut arvot: vihreät arvot sekä suoraviivainen, läpinäkyvä ja pitkäjänteinen toiminta.

CASE: YAMAHA

7-vuotisessa yhteistyösopimuksessa uudistetaan koko Pickalan golfautokanta. 45 uudenkarheaa golfautoa toimitetaan Pickalaan kaudeksi 2019. Yamahan golfautoilla pelaajat pääsevät nauttimaan markkinoiden pehmeimmistä ja leveimmistä penkeistä, tilavimmasta jalkatilasta ja isoimmasta tavarakorista. Lisäksi kojetaulun runsaat ja tilavat lokerot ja USB-liittimet ovat niitä pieniä asioita, jotka tekevät golfkierroksesta uudella autolla astetta paremman golfelämyksen. Yhteistyö Pickalan kanssa tarjoaa Yamahalle puolestaan arvokasta näkyvyyttä ja mahdollisuuden puhutella aktiivista vapaa-aikaa viettäviä suomalaisia.

Pickala Golf