Valitse sivu
Palvelut
Hieronta & hyvinvointi

Kalevalaista jäsenkorjausta ja hierontaa Mikun lepohuoneessa. Tervetuloa voimaan hyvin!

Kalevalainen jäsenkorjaus on kokonaisvaltaista hyvinvointia ja auttaa lähes kaikkiin tuki- ja liikuntaelin ongelmiin korjaamalla kehon epätasapainon. Kehon epätasapainotila tarkoittaa sitä, että luusto ei ole oikeassa asennossa ja siksi lihas jännittää. Jos lihas on kroonisessa jännitystilassa, on myös kudosnestekierto vajaata. Jäsenkorjaus pyrkii palauttamaan kehon normaalin, luonnollisen tasapainon lihaksissa, luustossa, sidekudoksissa sekä nestekierrossa. Jäsenkorjauksen periaate on, että ihminen on yksi kokonaisuus, jota tulee myös hoitaa kokonaisuutena.

”Ihminen on yksi kokonaisuus, jota tulee myös hoitaa kokonaisuutena”

Perinteisen tiedon ja kokemuksen avulla jäsenkorjaaja löytää lihastasapainojen ja hermoheijasteiden avulla erilaisten ongelmien ja kiputilojen aiheuttajat. Näin päästään hoitamaan varsinaista ongelman aiheuttajaa, ei pelkästään oirehtivaa kipukohtaa.

Hoidossa mobilisoidaan niveliä, parannetaan sidekudosten ja lihasten liikkuvuutta sekä saatetaan tukirakenteet paikalleen asiakkaan omia liikeratoja hyväksi käyttäen. Hoito tapahtuu aina asiakkaan ehdoilla ja rauhassa.

 

MIKUN LEPOHUONE

Mikaela ”Miku” Piltz

Jäsenkorjaus, Hieronta ja Purentalihashieronta

www.mikunlepohuone.fi

Ajanvaraukseen

Red Cardilla alennus -10% yksittäisistä hierontakerroista

 

 

 

Pickala Golf