Valitse sivu
Yrityksille
Yritystapahtumat

Pickala on unelmien kumppani yritystapahtumiin. Takaamme, että avaimet käteen -paketeillamme onnistut aina!

Suunnittelemme toiveitanne vastaavan tapahtuman ja tarjoamme toimivan ratkaisun muutaman hengen ryhmästä yli sadan hengen ryhmille, yrityksille, yhteisöille ja kaveriporukoille. Meillä on vankka kokemus kilpailujen ja tapahtumien järjestämisestä sekä intohimo luoda, palvella ja toteuttaa onnistuneita päiviä golfin parissa vetovoimaisessa Pickalassa.

Järjestetään ikimuistoinen golftapahtuma yhdessä!

Katso video

Valitse Sinulle sopiva paketti

Pickala PLAY

Pelaa ja nauti Suomen suurimman tuomalla kokemuksella. Play-paketilla voit keskittyä olennaiseen: kierroksesta nauttimiseen hyvällä porukalla. Me hoidamme puitteet, giveaway-tuotteet, erikoiskilpailut, palkinnot ja tulospalvelun.

Pyydä tarjous!

Pickala LEARN & PLAY

Pelaa ja opi uutta! Learn&Play-pakettiimme kuuluu kahden tunnin opetus Minni & Roope Golf Schoolin vetämänä sekä yhdeksän reiän peli. Soveltuu 4-16 hengen ryhmille. Koko ryhmä pääsee pureutumaan tekniikan saloihin, sillä jokaista 4-8 henkeä kohden on yksi opettaja.

Hinta: 90 € / pelaaja

Pickala EXPERIENCE

Kun pelaaminen yksin ei riitä. Experience-paketissamme saat peruselementtien lisäksi alkulämmittelyt Proiden opastamana, kaksi Pro:ta käyttöösi kentälle, viihdyttäviä erikoiskilpailuja sekä livescoringin. Täyden palvelun paketti täynnä unohtumattomia elämyksiä vaativampaankin makuun.

Pyydä tarjous!

Pickala MEET & Play

Kun haluat kokoustaa pelien ohessa, valitse Meet&Play! Tähän pakettiimme sisältyy kahden tunnin kokoushuone tarjoiluineen. Soveltuu alle 40 hengen ryhmille. Kun viralliset asiat on käyty läpi rauhassa, rentoudutaan yhdessä kentällä yhdeksän reiän kierroksella.

Hinta: 65 € / pelaaja

Pickala Business+

Kokous golfkentällä on eksklusiivinen vaihtoehto, kun haluat yhdistää golfin ja liiketoiminnan laadukkaasti ja vaivattomasti sekä pelata rauhassa oman ryhmän kesken. Tarjoamme erilaisen neuvottelu- tai kokouspäivän inspiroivassa ympäristössä, upeiden kenttien keskellä. Räätälöimme myös tarjoilut joko valmiin ehdotuksen pohjalta tai rakennamme kaiken alusta loppuun toiveidemme mukaisesti. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Pickala VIP

Pickala VIP on kuninkaallinen kokemus alle 20 henkilön ryhmälle. Pienemmille ryhmille räätälöity All inclusive golfpäivä alusta loppuun. Sinä voit keskittyä peliin, me hoidamme kaiken muun puolestasi.

Tapahtumavaraukset &
yhteistyösopimukset

Janne Pelkonen
040 770 8993
janne.pelkonen@pickalagolf.fi

Sanna Haavisto
040 674 6400
sanna.haavisto@pickalagolf.fi

 

Pickala Golf