Valitse sivu
Pickala Golf
Yleisesittely

Pickala Golf sijaitsee n. 40 km Helsingistä länteen noin puolen tunnin ajomatkan päässä, keskellä kauneinta Etelä-Suomea.

Pickala Golf koostuu kolmesta täysin erilaisesta 18 reiän kentästä: Forest, Park ja Seaside. Näiden lisäksi Pickalassa on par 3 -kenttä, Garden, jossa on 6 väylää. Harjoitusmahdollisuuksia löytyy niin driving rangen muodossa kuin lähipelialueilta. Range toimii poleteilla tai magneettinapilla. Kärryt löytyvät kummaltakin parkkipaikalta. Pickalasta löytyy 45 uutta Yamahan golfautoa ja ne ovat vapaasti vuokrattavissa.

Katso video

Ensiluokkaista palvelua, maukkaita elämyksiä

Pelaaminen

Pelaa avarissa peltomaisemissa, ihaile kumpuilevaa metsää ja rauhoitu raikkaassa merenrannassa. Tutustu kenttiin, katso ajanvaraustilanne ja löydä sinulle sopiva tapa pelata. 

Caddiemaster

Caddiemasterin ja toimiston palvelut löytyvät Golfkartanosta, kuten myös raikkaat sauna- ja pukuhuonetilat. Pukuhuoneista löytyy pyyhkeet ja laadukkaat peseytymistuotteet.

Pro Shop

Pickalan laadukkaasta pro shopista vastaa Golf Balance. Laaja merkkivalikoima vaihtelee kauden mittaan: esimerkiksi tekstilimerkit vaihdetaan 3 kertaa kauden aikana. 

Ravintola

Ravintolamme tarjoaa herkullisia makuelämyksiä ja ensiluokkaista palvelua. Kaikki ravintolan tarjottavat tehdään tuoreista raaka-aineista paikan päällä.

Opetus

Minni & Roope Golf School tarjoaa opetusta niin Pickala Golfin jäsenille, yhteistyökumppaneille kuin vieraspelaajille aloittelijoista harrastepelaajiin ja kilpagolfareihin.

Yrityksille

Pickala Golf on unelmien kumppani erilaisiin yritystapahtumiin. Räätälöimme sinulle sopivan paketin avaimet käteen -toteutuksella. 

Pickala Golf