Valitse sivu
PALVELUT
Yleisesittely

Pickala Golf sijaitsee n. 40 km Helsingistä länteen noin puolen tunnin ajomatkan päässä, keskellä kauneinta Etelä-Suomea.

Pickala Golf koostuu kolmesta täysin erilaisesta 18 reiän kentästä: Forest, Park ja Seaside. Näiden lisäksi Pickalassa on kuuden väylän mittainen par 3 -kenttä, Garden, jonne kuka tahansa voi tulla kokeilemaan golfia yksin, kaksin tai vaikka porukalla. Gardenilla voi pelata myös frisbeegolfia. Harjoitusmahdollisuuksia löytyy niin driving rangen muodossa kuin lähipelialueilta. Range toimii lähimaksulla (sekä caddiemasterilta ostettavilla poleteilla tai magneettinapilla). Kärryt löytyvät kummaltakin parkkipaikalta. Pickalasta löytyy 45 Yamahan golfautoa ja ne ovat vapaasti vuokrattavissa. Tutustu hinnastoon TÄÄLLÄ.

Katso video

Ensiluokkaista palvelua, maukkaita elämyksiä

Pelaaminen

Pelaa avarissa peltomaisemissa, ihaile kumpuilevaa metsää ja rauhoitu raikkaassa merenrannassa. Tutustu kenttiin, katso ajanvaraustilanne ja löydä sinulle sopiva tapa pelata. 

Caddiemaster

Caddiemasterin ja toimiston palvelut löytyvät Golfkartanosta, kuten myös raikkaat sauna– ja pukuhuonetilat. Pukuhuoneista löytyy pyyhkeet ja laadukkaat peseytymistuotteet.

Pro Shop

Uusi Pickala Brand Store avataan keväällä 2022 – pysy kuulolla!

Ravintola

Ravintola Spoon tarjoaa herkullisia makuelämyksiä ja ensiluokkaista palvelua. Kaikki ravintolan tarjottavat tehdään tuoreista raaka-aineista paikan päällä.

Opetus

Minni & Roope Golf School tarjoaa opetusta niin Pickala Golfin jäsenille, yhteistyökumppaneille kuin vieraspelaajille aloittelijoista harrastepelaajiin ja kilpagolfareihin.

Yrityksille

Pickala Golf on unelmien kumppani erilaisiin yritystapahtumiin. Räätälöimme sinulle sopivan paketin avaimet käteen -toteutuksella. 

Pickala Golf