Valitse sivu
PALVELUT
Yleisesittely

Pickala Golf sijaitsee n. 40 km Helsingistä länteen noin puolen tunnin ajomatkan päässä, keskellä kauneinta Etelä-Suomea.

Pickala Golf koostuu kolmesta täysin erilaisesta 18 reiän kentästä: Forest, Park ja Seaside. Näiden lisäksi Pickalassa on kuuden väylän mittainen par 3 -kenttä, Garden, jonne kuka tahansa voi tulla kokeilemaan golfia yksin, kaksin tai vaikka porukalla. Gardenilla voi pelata myös frisbeegolfia. Harjoitusmahdollisuuksia löytyy niin driving rangen muodossa kuin lähipelialueilta. Range toimii lähimaksulla (sekä caddiemasterilta ostettavilla poleteilla tai magneettinapilla). Kärryt löytyvät kummaltakin parkkipaikalta. Pickalasta löytyy 47 Yamahan golfautoa ja ne ovat vapaasti vuokrattavissa.  Tutustu hinnastoon TÄÄLLÄ.

Lataa aluekartta (pdf)

 

Näin saavut perille

Helsingistä Hangontietä (nro 51) 39 km, Pickalan ABC huoltoaseman jälkeen viitta etelään: Pickala Golf (osoite Golfkuja 5, 02580 Siuntio). Alueella on kaksi pysäköintialuetta: Ensimmäisenä yläparkkipaikka (P1) lähellä tennis- ja padelkenttiä sekä caddiemasterin toimistoa. Toisena alaparkkipaikat (P2 ja P3) lähempänä rangea ja Forestin 1-väylää. EasyPark-sovelluksella maksettavat sähköautojen latauspaikat sijaitsevat keskeisellä sijainnilla yläparkkipaikalla golfkartanon päädyssä sekä Pickalan rangen viereisellä parkkipaikalla (P3), Seasiden 10 väylän vieressä olevan vanhan navettarakennuksen seinustalla. Green fee maksuun sisältyvä golfkärryt löytyvät kummaltakin parkkipaikalta.

Tutustu Pickalan palveluihin vierittämällä sivua alaspäin

Katso video

Ensiluokkaista palvelua, maukkaita elämyksiä

Pelaaminen

Pelaa avarissa peltomaisemissa, ihaile kumpuilevaa metsää ja rauhoitu raikkaassa merenrannassa. Tutustu kenttiin, katso ajanvaraustilanne ja löydä sinulle sopiva tapa pelata. 

Caddiemaster

Caddiemasterin ja toimiston palvelut löytyvät golfkartanosta, kuten myös raikkaat sauna-, suihku- ja pukuhuonetilat. Pukuhuoneista löytyy lukittavat pukukaapit.

Pro Shop

Pickala Brand Store palvelee caddiemasterin toimistossa, golfkartanossa. Tervetuloa ostoksille!

Golfautot

Pickala Golfissa on vuokrattavissa 47 Yamahan golfautoa (säävarauksella). Golfautot ovat hyvin suosittuja, joten suosittelemme golfautovarauksen tekemistä etukäteen ajanvarauksen yhteydessä.

Saunat

Nauti pelikierroksen jälkeen moniaistillisesta saunakokemuksesta ja sen tuomista terveysvaikutuksista Harvian design-saunassa. Saunoilta löytyvät pyyhkeet ja laadukkaat peseytymistuotteet.

Yrityksille

Pickala Golf on unelmien kumppani erilaisiin yritystapahtumiin. Räätälöimme sinulle sopivan paketin avaimet käteen -toteutuksella. 

Ravintola

Ravintola Spoon tarjoaa herkullisia makuelämyksiä ja ensiluokkaista palvelua. Sloganimme on “Ruokaa suurella sydämellä ja leveällä hymyllä. Aina.”

Opetus

Minni & Roope Golf School tarjoaa opetusta niin Pickala Golfin jäsenille, yhteistyökumppaneille kuin vieraspelaajille aloittelijoista harrastepelaajiin ja kilpagolfareihin.

Tennis ja Padel

Pickala Tennis & Padel Club ry:n ylläpitämät kentät löytyvät golfin ylemmän parkkipaikan vierestä. Tenniskenttiä on kuusi ja padelkenttiä on kaksi. 

Pickala Golf