Valitse sivu
Haluatko pickalalaiseksi
Tutustu

Haluatko pickalalaiseksi?

Oletpa sitten kokenut golfari tai vasta-alkaja, toivotamme sinut tervetulleeksi Pickalaan!
 
Pickala Golf koostuu kolmesta täysin erilaisesta 18 reiän kentästä, huippuluokan palveluista ja energisestä yhteisöstä. Golfin aloittaminen tai rakkaan harrastuksen jatkaminen käy meillä helposti! Sinulla on 3 tapaa ryhtyä pysyvämmin pickalalaiseksi ja voit tutustua niihin paremmin alla olevista linkeistä. Jos kaipaat apua aloittamiseen, ota rohkeasti yhteyttä toimiston henkilökuntaan tai tule juttusille paikan päälle!

Osta osake

Osakkeen omistaminen Pickalassa on verrattain riskitöntä: osakkeet liikkuvat hyvin ja Pickalan talous on vahvalla pohjalla. Osakkeenomistajana saat aina eniten, mm. REDCARD-edut! Ohjeet osakkeen myyjälle / ostajalle TÄÄLLÄ.

Vuokraa pelioikeus

Jos et halua sitoutua, pelioikeuden voi myös vuokrata osakkeenomistajilta kausi kerrallaan. Vapaana olevat pelioikeudet vaihtavat omistajaa kauppapaikassamme. Myös pelioikeudella pääset kiinni huippuetuihin!

Liity jäseneksi

Seuran jäsenyys liittyy pelioikeuden hankintaan, poikkeuksena alle 16-vuotiaat voivat olla jäseniä ilman pelioikeutta. Jäsenyys on helppo pitää samassa paikassa kuin missä pääsääntöisesti pelaa.

Golfharrastus alkuun?

Ovatko osakkeet, pelioikeudet ja jäsenyydet sinulle vieraita termejä? Haluatko päästä golfharrastuksessasi alkuun? Tule Green Card -kurssille, jossa opit peruslyönnit ja pääset mukaan golfin saloihin. 

Pickala tutuksi

Etkö ole ennen käynyt Pickalassa? Alla olevasta linkistä löydät lisätietoja kentistä ja palveluistamme. Tervetuloa ihastumaan energiseen Pickalaan! 

Ota yhteyttä

Pickalassa sinua palvelee ammattitaitoinen henkilökunta – me olemme täällä sinua varten! Älä siis epäröi ottaa yhteyttä: soita, laita viestiä tai poikkea paikan päälle. 

Pickala Golf