Valitse sivu
Tietoa yhtiöstä

Oy Pickala Golf Ab on perustettu 1986 ja varsinainen toiminta on alkanut 1987. 

Yhtiön perustivat v. 1986 Asuntosäätiö, Suomen Yhdyspankki Oy, Eläkevakuutusosakeyhtiö Ilmarinen, Keskinäinen Henkivakuutusyhtiö Suomi-Salama ja Volvo-Auto Oy Ab.

Yhtiön tarkoituksena on ylläpitää golfkenttää Störsvikin kylässä. Yhtiön osakepääoma 2.876.000 euroa on jaettu 2.000 euron nimellisarvoisiin osakkeisiin. Yhtiön osakekanta on jaettu A, B, C ja D-sarjan osakkeisiin seuraavasti:

  • A-sarja 200 osaketta
  •  B-sarja 200 osaketta
  •  C-sarja 1028 osaketta
  • D-sarja 10 osaketta
  • Yhteensä 2038 pelioikeutta

A-sarjan osakkeet antavat kolme (3) pelioikeutta, B-sarjan kaksi (2) pelioikeutta ja kukin C- ja D-sarjan osake yhden (1) pelioikeuden.

A-sarjan osakkeessa pelioikeuden voi saada yhden päivän käyttöön oikeuttavina sarjakortteina; yksi pelioikeus=20 pelipäivää, muissa sarjoissa tulee osakkeenomistajan nimetä kukin pelioikeus yhdelle henkilölle koko kaudeksi. Pelioikeuden käyttö edellyttää, että hoitovastike ko. osakkeesta on suoritettu.

Osakkeenomistajille on oma osakasetuohjelma, jolla saa etuja niin Pickala Golfissa, muilla golfkentillä kuin muuallakin, tutustu Red Cardiin täältä.

Osakkeiden osto ja myynti vapailla markkinoilla, ks. Pickalan kauppapaikka.

Kolmen kentän vetovoimastrategia
Pickala Golfin visiona on olla Suomen vetovoimaisin ja parhaiten palveleva golfyhteisö.

Haluamme, että Pickala tunnetaan kolmesta erinomaisessa kunnossa olevasta kentästä, hyvästä palvelusta sekä viihtyisästä klubista ja aktiivisesta golfyhteisöstä.

Nämä tavoitteet vaativat resursseja, investointeja ja vapaaehtoistyötä. Investoinnit pyritään rahoittamaan panostamalla yhteistyökumppaniverkoston rakentamiseen, yritystapahtumiin ja muiden tulojen lisäämiseen. Tavoitteena on pitää vastikkeiden ja jäsenmaksujen korotukset maltillisina.

Lisätietoja

Janne Pelkonen

Toimitusjohtaja
Oy Pickala Golf Ab
040 770 8993
janne.pelkonen(a)pickalagolf.fi

Pickala Golf