Valitse sivu
Jäsenasiat
Silver Card – edut pelioikeudella

SILVER CARD – Edut pelioikeudella

Olemme luoneet osakkaiden RED CARD -etuohjelman rinnalle SILVER CARDIN, jolla pelioikeuksien haltijat saavat etuja Pickala Golfilta ja Pickala Golfin yhteistyökumppaneilta. Pelioikeudet vuokrataan vapailta markkinoilta, tutustu tarjolla oleviin pelioikeuksiin KAUPPAPAIKALLAMME.

SILVER CARD -etukortti

Silver Card -etukortit lataamme pelioikeudenhaltijoille NexGolf mobiilisovellukseen, samalla kun kirjaamme pelioikeusilmoituksia. Mikäli sinulla ei ole vielä käytössäsi NexGolf App -mobiilisovellusta, voit ladata sen käyttöösi sovelluskaupastasi (Google Play tai App Store). Tutustu NexGolfiin TÄÄLLÄ.

Pickalan Red Card ja Silver Card löytyvät NexGolf mobiilisovelluksesta.

Eikö kortti näy sovelluksessasi?

Tarkistathan nämä:

  1. Käytössäsi tulee olla uusin NexGolf App versio. Mikäli puhelimesi ei päivitä sovelluksia automaattisesti, käythän päivittämässä uusimman version sovelluskaupastasi.
  2. Mikäli kortti on ladattu sinulle hetki sitten, tulee se näkyviin vasta kun kirjaudut uudestaan sisään sovellukseen
  3. Mikäli korttia ei näy, mutta sinulle on merkitty jo pelioikeus NexGolfiin – voit ottaa yhteyttä toimistoon (toimisto@pickalagolf.fi tai 09 221 9080).

Päivitämme lisää etuja tälle sivulle sitä mukaa kun ne vahvistuvat. Jos sinulla on jotain kysyttävää eduista tai niiden käytöstä, ole yhteydessä toimistoomme (toimisto@pickalagolf.fi tai 09 221 9080).

Pickala Golf

Ajanvarausoikeus 7 päivää ennen klo 21 alkaen, voimassa voi olla enintään viisi (5) varausta.

Vieraan tuominen alennettuun green fee hintaan (ks. hinnasto

Rangepoletit ja golfautot edullisemmin (ks. hinnasto)

Harjoitusalueiden ja Garden PAR3-kentän käyttö veloituksetta

NexGolf Premium App veloituksetta. Tutustu NexGolfiin TÄÄLLÄ.

Pelaaminen muilla kentillä

Pelaaminen Golf Talmassa ja St. Laurence Golfissa: Silvercardilaiset saavat pelata kumppanigolfkeskuksissamme kaksi kertaa 30 €  kierroshinnalla 15.5. – 31.10.2023. Etua ei voi jakaa erillisiksi 9 reiän kierroksiksi tai käyttää kilpailuissa. Ajanvaraus kyseisen kentän vieraspelaajaehdoin.

Pelaaminen Nordcenterissä: Silvercardilaiset saavat pelata 40 euron yhteistyösopimushintaan arkisin toukokuussa 2023 sekä LET-kisaviikolla 26.6.-1.7.2023. Etu on henkilökohtainen. Ajanvaraus Nordcenterin vieraspelaajan ajanvaraussäännöin. Etu lunastettavissa näyttämällä Silver Card -etukorttia omasta NexGolf mobiilisovelluksesta.

Pickala Brand Store

Koko kauden etu: -10 % vaatteista, kengistä ja bägeistä (alennus lasketaan suositushinnasta, alennusta ei voi hyödyntää jo alennettuihin tuotteisiin).
Muita vaihtuvia etuja kauden aikana.

Ravintola Spoon

Edut 2023:

* Talon viinipullot 34,90€ koko kauden
* Spoonin hodareista alennusta
* Kahvi ja pulla alennettuun hintaan
* Grillibuffet alennettuun hintaan
* Heineken 0,0% olut alennettuun hintaan hanasta ja tölkistä

Näytäthän SilverCard korttisi heti asioinnin alussa, jotta pystyt hyödyntämään etusi.

Forever liikuntakeskus

Täyden palvelun keskus: 39 € / 4 vkoa

LITE-kuntosali: 9,90 € / 4 vkoa

Täyden palvelun keskusten hinta sisältää kuntosalin, ryhmäliikunnan sekä uinnin normaalien jäsenehtojen puitteissa. Yhteistyöhintaan sisältyy Foreverin jäsenyys veloituksetta (40 € / vuosi). Yhteistyöedut ovat voimassa kaikissa Pihlajalinnan liikuntakeskuksissa. Katso toimipisteet foreverclub.fi

Lue lisää edusta TÄÄLTÄ

Gigantti

Silver Card kortilla 10% alennus normaalihintaisista tuotteista Forumin ja Tammiston myymälöissämme (pois lukien Applen tuotteet, sekä tilaus- ja kampanjatuotteet).

Etu voimassa 31.10.2023 asti.

BestDrive

BestDrive Vuosihuolto Premium 179€

Continental renkaat – 10 % alennuksella

BestDrive on Continental-konserniin kuuluva kevyen ja raskaan kaluston rengaspalveluihin ja autohuoltoihin erikoistunut, autoilijoita laadukkaasti ja asiantuntevasti palveleva ketju. Palvelemme Suomessa 15 toimipisteessä. Tarjoamme kaikki palvelut, mitä mukavaan ja ennen kaikkea turvalliseen autoiluun tarvitset.

Linkki kampanjasivulle:
Pickala jasenedut – Continental&BestDrive

JNIGC

Jack Nicklaus International Golf Clubin (JNIGC) jäsenenä Pickala Golfin pelaajat ovat oikeutettuja pelaamaan Nicklaus Design -kentillä kaikkialla maailmassa. Iso osa kaikkiaan 150 JNIGC-kentästä on täysin suljettuja yksityiskenttiä, joihin pelaajille ei ole muuten pääsyä.

Lue lisää edusta TÄÄLTÄ

EDUT OVAT HENKILÖKOHTAISIA.

Etuja päivitetään kauden aikana, ilmoitamme uusista eduista erikseen.

Pickala Golf