Valitse sivu
Palvelut
Golfautot

Golfautot

Pickala Golfissa on vuokrattavissa 42 Yamahan golfautoa (säävarauksella). Golfautot ovat hyvin suosittuja, joten suosittelemme golfautovarauksen tekemistä etukäteen sähköpostitse caddie.master@pickalagolf.fi tai soittamalla 0600 550 984 (0,89 € / min). Golfautojen vuokrahinnat löytyvät hinnastostamme.

Runsaiden sateiden jälkeen on hyvä varautua siihen, että kenttä ei kuivu nopeasti ja golfautojen käyttökielto saattaa astua voimaan tai jatkua vaikka seuraavana päivänä ei sataisikaan. Golfautojen käytöstä päätetään aina päiväkohtaisesti kyseisenä aamuna. Mikäli golfautot kielletään tästä tiedotetaan caddiemasterin toimiston avauduttua (etusivulla Pickala Tänään -osiossa). 

Omien golfautojen käyttö on sallittu säävarauksella Pickala Golfissa. Omilla autoilla pelaavien tulee varmistaa ennen kierrokselle lähtöä Pickala Tänään -osiosta, että golfautoilla ajo on sallittua. 

Golfautojen talvisäilytys ja huolto

Pickala Golfissa on tarjolla omille golfautoille sekä sähkölatauspaikkoja kesäksi että talvisäilytystä. Golfauton talvisäilytys sähkölatauksessa sisältää tehopesun ennen talvisäilytystä sekä akkuvesien säännöllisen tarkistuksen.

Hinnasto 2022

Golfauton kesäparkki 2022
(sis. nimikoitu paikka ja sähkö)
Hinta 160 €

Golfauton talvisäilytys 2021-2022
(sis. talvisäilytys, pesu ja akkuvesien tarkastus)
Hinta 275 €

Golfauton perushuolto
(sis. rasvaus, akkuveden tarkistus ja lisäys, akkunapojen rasvaus ja rengaspaineet)
Hinta 75 € (muut mahdolliset huoltotoimenpiteet lisätään hintaan)

Golfauto Huoleton -paketti (voimassa toistaiseksi)
* Talvisäilytys
* Akkuvesien tarkastus 12kk
* Vuosihuolto
* Pesu ennen talvisäilytystä
* Kesäparkkipaikka omalla nimellä
* Kevytpesu golfkaudella 5krt

Normaali hinta 740 € / vuosi
Hinta Silver Card 690 € / vuosi
Hinta Red Card 640 € / vuosi

Oy Pickala Golf Ab ei vastaa säilytyksen aikana aiheutuneista teknisistä vioista. Asiakas vastaa täysin Oy Pickala Golf Ab:lle ja ympäristölleen aiheuttamasta vahingosta. Ajoneuvon omistaja vastaa täysimääräisesti ajoneuvon vakuuttamisesta koko säilytyksen ajan.

 

Toimi näin:

 

1) Varaa kesä-/talvisäilytyspaikka toimistoltamme

Kesä- ja talvipaikkavaraukset ovat toistaiseksi voimassaolevia sopimuksia ja paikkoja on tarjolla rajoitetusti. Vapaita paikkoja voi tiedustella toimistoltamme toimisto@pickalagolf.fi / 09 221 9080 (HUOM! Edellisvuonna säilytyksessä pitäneille sopimus on jatkuva, sitä ei tarvitse vahvistaa joka vuosi uudelleen)

2) Kun olet varannut talvisäilytyspaikan toimistolta, täytä sen jälkeen alla oleva lomake

Täytä alla olevat kohdat (*-merkityt ovat pakollisia tietoja)
  • Mikäli jätät kentän tyhjäksi, lähetämme laskun sinulle omalla nimelläsi sähköpostitse
    Talvisäilytys sisältää pesun ja akkuvesien tarkistuksen. Golfauto Huoleton -paketti sisältää edellämainittujen lisäksi perushuollon, kesäparkkipaikan sekä kevytpesun golfkaudella (5 krt) - kesäparkkipaikan saatavuus tarkistettava etukäteen toimisto@pickalagolf.fi
  • PP slash KK slash VVVV
    HUOM! Golfauton voi tuoda ainoastaan arkisin klo 8.00-14.00. Golfauto tulee olla tyhjennettynä kaikista irrallisista tavaroista (koskien myös suojapeitettä). Golfauton avain jätetään autoon ja auto luovutetaan huoltohallilla henkilökunnalle.
  • Rasvaus, akkuveden tarkistus ja lisäys, akkunapojen rasvaus ja rengaspaineet (hinta 75 €)
  • Veloitus perustuu tehtyihin työtunteihin ja käytettyihin tarvikkeisiin, lisätietoa/tarjouspyynnöt ari.koskinen@pickalagolf.fi
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Tilaa huolto golfautollesi

Tarvitsetko huoltoa golfautollesi?
Ota yhteys Ari Koskiseen ari.koskinen@pickalagolf.fi / 043 201 0400

UUSI ASIAKAS: Täytäthän laskutussopimuksen etukäteen

 

Pickala Golf