Valitse sivu
Palvelut
Opetus

Minni & Roope Golf School – löydä potentiaalisi pelaajana

Meiltä löydät  varmasti juuri sinun tasollesi sopivaa valmennusta, olit sitten vasta-alkaja tai ammattilainen. Opetuksestamme vastaa Minea Blomqvist-Kakon ja Roope Kakon luotsaama Minni & Roope Golf School, joka auttaa jokaista golfaria löytämään oman potentiaalinsa pelaajana. Inspiroivan opetuksen myötä syntyy entistä suurempaa nautintoa jokaisen omaan harjoitteluun ja pelaamiseen. Tutustu kursseihin ja tule mukaan oppimaan!

Pickala Golf ja Minni & Roope Golf School jatkosopimukseen

Valmentajat

Tommi Laitto, vastuuvalmentaja

Laitto on PGA:n jäsen vuodesta 2005 ja suorittanut ammattivalmentajatutkinnon vuonna 2014. Hänellä on vankka kokemus kilpagolfin pelaamisesta amatöörinä ja ammattilaisen Suomessa ja ulkomailla. Valmennuksessa Laiton päätavoitteena on löytää jokaiselle pelaajalle hallittu ja helposti toistettava lyönti.

Tuomas Tuovinen, valmentaja

Tuovinen siirtyi ammattilaiseksi vuonna 2002 ja hänen parhaat saavutuksensa ammattilaisena on kaksi 3. sijaa European Challenge Tour -kilpailuissa sekä pelioikeus European Tourille vuonna 2006. Monen vuoden kokemus kentiltä antaa Tuoviselle hyvät eväät auttaa golfareita oman pelinsä kehittämisessä.

 

Timo Rauhala, kilpavalmentaja

Moninkertainen Suomen PGA:n vuoden golfvalmentaja ja Euroopan PGA:n Viiden Tähden golfammattilaiseksi palkittu Rauhala tunnetaan mm. Mikko Ilosen, Minea Blomqvist-Kakon sekä monien muiden suomalaisten huippupelaajien valmentajana. Rauhala on mukana Minni & Roope Golf Schoolissa Golf Mentors -yhteistyön puitteissa.

Harri Murtonen, valmentaja

Harri on tehnyt mittavan elämäntyön lajin parissa. Harrilla on vahva kilpatausta pelaajana. Parhaimpina saavutuksina amatöörivuosilta 4 Suomen mestaruutta ja 7 hopea- ja pronssi mitalia. Ammattilaisena parhaaksi saavutukseksi hän nostaa Suomen PGA:n mestaruuden 2004 Nordcenteristä.

Pickala Golf