Valitse sivu

Ajankohtaista

Pickala Golf ja Minni & Roope Golf School jatkosopimukseen

22.09.2023 | Ajankohtaista

Pickala Golf ja M&R Golf School ovat tehneet jatkosopimuksen, jonka tavoite on toteuttaa Suomen johtava golfin opetus- ja valmennuskeskus Pickalaan. Yhteistyö sisältää lisäksi sopimuksen Minea Blomqvist-Kakon sekä Roope Kakon käytöstä Pickala Golfin mainos- ja markkinointitarkoituksiin.

-M&R Golf School on nostanut asiakastyytyväisyytemme sekä junioreiden määrän opetustoiminnassa aivan uudelle tasolle, joten oli erittäin luontevaa jatkaa yhteistyötä. Olemme olleet erittäin tyytyväisiä heidän ihmisläheiseen ja innostavaan opetusotteeseen sekä positiiviseen asenteeseen. Arvomaailmamme ja tavoitteemme, tinkimättömän rehelliseen päivittäiseen tekemiseen, kohtaavat äärimmäisen hyvin, kertoo Pickala Golfin toimitusjohtaja Janne Pelkonen.

Sopimus opetus- ja valmennustoiminnasta on kestoltaan 3 + 2 vuotta. Minni & Roope Golf Schoolin opetuksen tavoitteena on tuottaa energisoiva, rento ja hauska opetuskokemus, joka perustuu korkeaan ammattitaitoon, hyvään palveluun sekä monipuoliseen tarjontaan eri kohderyhmille. Vastuuopettajana toimii Tommi Laitto ja valmentajana Harri Murtonen sekä kilpavalmennuksesta vastaa Suomen golfvalmennuksen kärkinimi Timo Rauhala. Minea Blomqvist-Kakko vastaa yrityksen hallinnoinnista sekä panostaa etenkin junioreihin, naisiin ja yritystapahtumiin Roope Kakon keskittyessä täysillä pelaamiseen.

-Unelma omasta golfkoulusta on saanut siivet Pickalassa ja olemme erityisen innoissamme, että saamme jatkaa menneen viiden vuoden tarinaa myös tulevaisuudessa: sekä treenialueet että kentät ovat Suomen ykkösluokkaa. Meille oli erityisen tärkeää saada ammattitaitoiset valmentajamme jatkamaan pitkäjänteistä työtä. Valitettavasti Tuomas Tuovinen muuttaa perhesyistä toiselle paikkakunnalle, eikä voi toimia jatkossa valmentajana Pickalassa. Lähdemme kuitenkin huipputyyppien kanssa suurella innolla jatkamaan omalta osaltamme Pickalan visiota olla Suomen vetovoimaisien ja palvelevin golfkeskus, kertoo Minea Blomqvist-Kakko.

Opetuksen lisäksi Minea Blomqvist-Kakon sekä Roope Kakon käytöstä Oy Pickala Golf Ab:n mainos- ja markkinointitarkoituksiin on tehty 3+2-vuotinen yhteistyösopimus. Tavoitteena on tehdä pitkäjänteistä yhteistyötä, joka hyödyttää molempia osapuolia menestymään omalla alallaan maksimaalisella tavalla: niin brändiarvon kuin liiketoiminnankin kasvattamisessa, palvelun parantamisessa sekä yhteisen verkoston luomisessa.

Pickala Golf on investoinut viime aikoina erityisen paljon tulevaisuuteen sekä järjestänyt kilpagolfin Suomen suurimmat tapahtumat, Lyöntipelin SM-kilpailut sekä Ladies Open By Pickala Rock Resort tapahtuman. Pickala Golf Club Ry:n toiminnanjohtaja Sanna Haavisto näkeekin erityisesti junioreissa – tulevaisuuden toivoissa – panostuksen paikan, johon M&R Golf School yhteistyöllä pystytään vaikuttamaan merkittävästi:

-Haluamme tarjota parasta mahdollista kokonaispakettia junioreillemme: M&R Golf Schoolin huipputiimi, loistavat harjoituspuitteet sekä kannustava ilmapiiri ja seuran tuki luovat ihanteelliset olosuhteet pelaajien kehittymiselle, viihtymiselle ja lajin parissa pysymiselle.

 

Pickala Golf on Suomen suurin golfkeskus, joka koostuu kolmesta täysin erilaisesta 18 reiän kentästä sekä kuuden väylän pituisesta par 3 -kentästä.

Minea Blomqvist-Kakko löi itsensä läpi vuonna 2008 ja on ollut uranuurtaja Suomalaisen naisgolfin kehityksessä. Blomqvist-Kakko on tuonut golfia tunnetuksi laajasti ja hänen vaikutuksensa mm. naisten ja tyttöjunioreiden innostamisessa on ollut tärkeää suomalaisen golfin kentällä.

Roope Kakko aloitti ammattilaisuransa vuonna 2004 ja on toisena suomalaisena miespelaajana voittanut European Tourin.

 

Yhteistyö pähkinänkuoressa:

 1. Sopimus opetus- ja valmennustoiminnasta
  • 3 + 2 vuotta
  • Yhteistyön tavoitteena toteuttaa Pickala Golfiin Suomen johtava golfin opetus- ja valmennuskeskus
  • Minni & Roope Golf School, jonka valmentajina toimivat Tommi Laitto, Harri Murtonen sekä Timo Rauhala
 2. Yhteistyösopimus
  • 3+2 vuotta
  • Sopimus koskee Minea Blomqvist-Kakon sekä Roope Kakon käyttöä Oy Pickala Golf Ab:n mainos- ja markkinointitarkoituksiin

 

Minni & Roope Golf Schoolin valmentajat

Tommi Laitto (vastuuvalmentaja)
Laitto on PGA:n jäsen vuodesta 2005 ja suorittanut ammattivalmentajatutkinnon vuonna 2014. Hänellä on vankka kokemus kilpagolfin pelaamisesta amatöörinä ja ammattilaisen Suomessa ja ulkomailla. Valmennuksessa Laiton päätavoitteena on löytää jokaiselle pelaajalle hallittu ja helposti toistettava lyönti.

Harri Murtonen (valmentaja)
Harri on tehnyt mittavan elämäntyön lajin parissa alkaen mittavasta peliurasta, joka kerrytti palkintokaappiin mm. neljä Suomen mestaruutta. Hän on opettanut yli 2 000 uutta golffaria lajin pariin ja valmentanut kaikenikäisiä golffareita harrastajasta kilpapelaajiin. Valmentajana Harri haluaa löytää jokaiselle luontaisen ja samalla tehokkaan tavan käyttää kehoa ja mailaa.

Timo Rauhala (kilpavalmentaja)
Moninkertainen Suomen PGA:n vuoden golfvalmentaja ja Euroopan PGA:n Viiden Tähden golfammattilaiseksi palkittu Rauhala tunnetaan mm. Mikko Ilosen, Minea Blomqvist-Kakon sekä monien muiden suomalaisten huippupelaajien valmentajana.

 

Lisätietoja

Janne Pelkonen
Toimitusjohtaja
040 770 8993
janne.pelkonen(a)pickalagolf.fi

Sanna Haavisto
Palvelupäällikkö/ Toiminnanjohtaja
040 674 6400
sanna.haavisto(a)pickalagolf.fi

Minea Blomqvist-Kakko
Yrittäjä
040 550 0772
minni(a)mrgolfschool.fi

Pickala GolfGolfkuja 502580 Siuntio  |  puh. 0600 550 984 (0,89 €/min + ppm)  |  toimisto@pickalagolf.fi

Pickala Golf
Golfkuja 5
02580 Siuntio

puh. 0600 550 984
(0,89 €/min + ppm)

toimisto@pickalagolf.fi

Pickala Golf