Valitse sivu
Red Card

Red Card on avain osakkaan etuihin

Omistajana saat aina eniten ja siksi olemme luoneet RED CARD-ohjelman, jolla osakkeenomistajat saavat etuja Pickala Golfilta ja Pickala Golfin yhteistyökumppaneilta.

RED CARD -kortin saajiksi ovat oikeutettuja:

1. – kaikki osakkeenomistajat (osakkeenomistajaksi katsotaan henkilö, joka omistaa Oy Pickala Golf Ab:n C- tai D- sarjan osakkeen henkilökohtaisesti tai vähintään 1/2 B-sarjan osakkeesta tai vähintään 1/3 A- sarjan osakkeesta tai vähintään 1/2 sellaisen yhtiön osakkeista, joka omistaa Oy Pickala Golf Ab:n osakkeen)

2. – osakkeenomistajan kanssa samaan talouteen/perheeseen kuuluva ja tämän nimeämä pelioikeuden tai sarjakortin haltija* (isä, äiti, puoliso, lapsi, lapsenlapsi tai isovanhempi)

3. – yrityksen/juridisen henkilön nimeämä pelioikeuden tai sarjakortin haltija*, joka on työ- tai omistussuhteessa osakkeen omistavaan yritykseen/juridiseen henkilöön.

*) pelioikeuden ja sarjakortin haltijan määritelmät löytyvät peliohjesäännöstä

RED CARD-kortteja myönnetään samassa suhteessa kuin osakkeella on pelioikeuksia:

A-sarja osakkeet maksimi 3 korttia
B-sarjan osakkeet maksimi 2 korttia
C- ja D- sarjan osakkeet maksimi 1 kortti.

Osakkeenomistaja on vastuussa siitä, että hänen nimeämänsä kortin saaja on oikeutettu REDCARD-korttiin.

REDCARD -mobiilikortti

Red Card -etukortit on ladattu NexGolf mobiilisovellukseen, pelaajan omaan profiiliin. Mikäli sinulla ei ole vielä käytössäsi NexGolf App -mobiilisovellusta, voit ladata sen käyttöösi sovelluskaupastasi (Google Play tai App Store). Tutustu NexGolfiin TÄÄLLÄ.

Eikö kortti näy sovelluksessasi?

Tarkistathan nämä:

  1. Käytössäsi tulee olla uusin NexGolf App versio. Mikäli puhelimesi ei päivitä sovelluksia automaattisesti, käythän päivittämässä uusimman version sovelluskaupastasi.
  2. Mikäli kortti on ladattu sinulle hetki sitten, tulee se näkyviin vasta kun kirjaudut uudestaan sisään sovellukseen
  3. Mikäli korttia ei näy – ota yhteyttä toimistoon  (toimisto@pickalagolf.fi tai 09 221 9080)

 

Pickala Golf