Valitse sivu
Jäsenasiat
Pelioikeusilmoitus

Pelioikeusilmoitus kaudelle 2024

*** HUOM! Pelioikeudet kirjataan NexGolf -järjestelmään tammikuun ensimmäisestä arkipäivästä lähtien. Ohjeet pelioikeusilmoituksen tekoon TÄÄLLÄ ***

Pelioikeus on voimassa kalenterivuoden (1.1.-31.12.). Pelioikeuden / sarjakortin haltijaa koskevat ajanvaraus- ja peliohjesäännöt löytyvät TÄÄLTÄ.

Osakkaiden omien pelioikeuksien vuokraus tapahtuu vapailla markkinoilla, muun muassa kauppapaikallamme. Vuoden 2024 hoitovastike vahvistetaan 23.11.2023 järjestettävässä yhtiökokouksessa. Pelioikeusilmoituksen seuraavalle kaudelle voi tehdä aikaisintaan 24.11.2023. Pelioikeus on voimassa kalenterivuoden (1.1.-31.12). Pelioikeuden vuokraaja on oikeutettu Silver Card etuihin. Red Card -etu voidaan siirtää pelioikeuden mukana vain perheenjäsenelle (osakkaan ollessa yksityishenkilö) tai pelioikeuden haltijalle joka on työ-/omistussuhteessa osakkeen omistavaan yritykseen/juridiseen henkilöön.

HUOM! Mikäli käytät pelioikeuttasi itse tai haluat nimetä käyttäjäksi toisen Pickalan jäsenen, voit merkitä pelioikeuden suoraan NexGolfin selainversion kautta (Omat tiedot / Osakkeet -kohdasta) 1.1.2024 alkaen.

 

 

Pickala Golf