Valitse sivu
Haluatko pickalalaiseksi
Uusille jäsenille

Uudet jäsenet: tervetuloa Pickalaan!

Pickala on ainutlaatuinen kolmen kentän kokonaisuus, jossa myös harjoituspuitteet ovat Suomen huippua.

Pickala Golf Club ry on golfkeskuksen henki ja elämä.  Tuotamme jäsenistölle rentoja, hauskoja ja energisoivia golfelämyksiä. Järjestämme vuosittain monipuolisesti tapahtumia eri kohderyhmille kilpailujen, valmennuksen, koulutuksien ja erilaisten viihdetapahtuminen muodossa. 

Haluamme olla  vastuullinen seura. Käytämme paljon energiaamme uusien pelaajien rekrytointiin, koulutukseen ja kasvattamiseen lajiin pariin. Työtä tehdään kaikissa ikäluokissa.  Tarkoituksemme on näin turvata lajin menestys myös tulevaisuudessa.

Pickalan valmentajatiimissä on energiaa ja osaamista. Jäsenistölle tarjotaan monipuolinen valikoima erilaisia valmennus- ja koulutustapahtumia.  Keihään kärkenä on huippu-urheilu. Meillä on unelma saada Pickalan oma pelaaja olympialaisiin.  Valmennuksesta ja opetuksesta vastaavat Minni& Roope Golfschoolin tiimi.

Pickala on elinvoimainen tulevaisuuden golfkeskus. Kehitämme Pickalaa yhdessä golfosakeyhtiön kanssa tavoitteenamme luoda Pickalasta entistäkin vetovoimaisempi paikka. 

 Lämpimästi tervetuloa jäseneksi Pickalaan!
__________________________________________________________________________________________________________

Pickalassa jäsenyys liittyy pelioikeuteen tai perheenjäsenen pelioikeuteen. Alle 16-vuotiaat juniorit voivat kuitenkin olla jäseniä ilman pelioikeutta.

Pelioikeuden voi hankkia vapailta markkinoilta: tutustu Kauppapaikkaan.

Juniori- ja opiskelijapelioikeuksia on tarjolla yhteensä 100 kpl, täytä hakemus tai ole yhteydessä toimistoon.

PGC:n jäsenyydet ja hinnat 2020 (kauden 2021 hintoja ei olla vielä vahvistettu):

Varsinainen jäsen, 90 €– Osakkeenomistaja ja pelioikeudenhaltija
Perhejäsen, 90 € – Varsinaisen jäsenen avio- tai avopuoliso tai tämän kanssa rekisteröidyssä parisuhteessa elävä henkilö ja molempien omat tai yhteiset lapset ja lapsenlapset.
Vuosijäsen A, 130 € – Pelioikeuden haltija, joka ei itse ole osakkeenomistaja
Vuosijäsen B, 130 € – Vuosijäsen A:n avio- tai avopuoliso tai tämän kanssa rekisteröidyssä parisuhteessa elävä henkilö ja molempien omat lapset. Ei vaadi omaa pelioikeutta.
Juniorijäsen, 60 € – Kalenterivuoden loppuun mennessä enintään 21 vuotta täyttänyt henkilö, joka on pelioikeuden haltija tai jolla on junioripelioikeus. Alle 16 -vuotias voidaan hyväksyä juniorijäseneksi ilman pelioikeutta.
Liittymismaksua ei peritä vuonna 2020.

Jäsenyys on helppo pitää samassa paikassa kuin missä pääsääntöisesti pelaa. Näin mm. tasoitusasiat päivittyvät helposti ja nopeasti. Pickala Golf Club Ry:n jäsenet saavat jäsenetuna kaudella 2021 GoGolfin jäsenyyden. Etuina mm. hole in one- vakuutus, green fee- etuja sekä paljon muuta. 

Jäseneksi voi liittyä täyttämällä jäsenhakemuksen täällä.

Jäsenyyteen liittyvissä asioissa voit olla yhteydessä toimistoon tai toiminnanjohtajaan:

toimisto@pickalagolf.fi
09 2219 080

sanna.haavisto@pickalagolf.fi
040 674 6400

Lämpimästi tervetuloa mukaan aktiiviseen Pickalaan!

Pickala Golf