Valitse sivu
Haluatko pickalalaiseksi
Uusille jäsenille

Uudet jäsenet: Tervetuloa Pickalaan!

Pickala on ainutlaatuinen kolmen kentän kokonaisuus, jossa myös harjoituspuitteet ovat Suomen huippua.

Pickala Golf Club ry on golfkeskuksen henki ja elämä.  Tuotamme jäsenistölle rentoja, hauskoja ja energisoivia golfelämyksiä. Järjestämme vuosittain monipuolisesti tapahtumia eri kohderyhmille kilpailujen, valmennuksen, koulutuksien ja erilaisten viihdetapahtuminen muodossa.

Haluamme olla  vastuullinen seura. Käytämme paljon energiaamme uusien pelaajien rekrytointiin, koulutukseen ja kasvattamiseen lajiin pariin. Työtä tehdään kaikissa ikäluokissa.  Tarkoituksemme on näin turvata lajin menestys myös tulevaisuudessa.

Pickalan valmentajatiimissä on energiaa ja osaamista. Tarjoamme jäsenillemme monipuolisesti ryhmävalmennusta ja koulutuksia omalla pelaajapolulla kehittymiseksi.  Keihään kärkenä on huippu-urheilu. Meillä on unelma saada Pickalan oma pelaaja olympialaisiin.  Valmennuksesta ja opetuksesta vastaavat Minni& Roope Golfschoolin tiimi.

Pickala on elinvoimainen tulevaisuuden golfkeskus. Kehitämme Pickalaa yhdessä golfosakeyhtiön kanssa tavoitteenamme luoda Pickalasta entistäkin vetovoimaisempi paikka.

Lämpimästi tervetuloa jäseneksi Pickalaan!
____________________________________________________________________________________________

Pickalassa jäsenyys liittyy pelioikeuteen tai perheenjäsenen pelioikeuteen. Alle 16-vuotiaat juniorit voivat kuitenkin olla jäseniä ilman pelioikeutta.

Pelioikeuden voi hankkia vapailta markkinoilta: tutustu Kauppapaikkaan.

Juniori- ja opiskelijapelioikeuksia on tarjolla yhteensä 100 kpl. Lisätietoa TÄÄLLÄ.

PGC:n jäsenyydet ja hinnat 2024

Varsinainen jäsen, 95€ Henkilö, joka omistaa Oy Pickala Golf Ab: C-sarjan osakkeen henkilökohtaisesti tai vähintään ½ B-sarjan osakkeesta tai vähintään 1/3 A-sarjan osakkeesta tai vähintään ½ sellaisen yhtiön osakkeesta, joka omistaa Oy Pickala Golf Ab:n osakkeen.
Perhejäsen, 95 €

Varsinaisen jäsenen avio- tai avopuoliso tai tämän kanssa rekisteröidyssä parisuhteessa

elävä henkilö ja molempien omat lapset. Ei vaadi omaa pelioikeutta.

Vuosijäsen A, 135 € Pelioikeuden haltija, joka ei itse ole osakkeenomistaja
Vuosijäsen B, 135 € Vuosijäsen A:n avio- tai avopuoliso tai tämän kanssa rekisteröidyssä parisuhteessa
elävä henkilö ja molempien omat lapset. Ei vaadi omaa pelioikeutta.
Juniorijäsen, 60 €

Kalenterivuoden loppuun mennessä enintään 21 vuotta täyttänyt henkilö,

joka on pelioikeuden haltija tai jolla on junioripelioikeus.

Alle 16 -vuotias voidaan hyväksyä juniorijäseneksi ilman pelioikeutta.

Usein kysyttyjä kysymyksiä jäsenyydestä

Mitä etuja kuuluu Pickalan jäsenyyteen?  Jäsenyys on helppo pitää samassa paikassa kuin missä pääsääntöisesti pelaa. Näin mm. tasoitusasiat päivittyvät helposti ja nopeasti. Seuran tapahtumissa jäsenet pääsevät varmistamaan paikkansa ensimmäisinä. Jäsenyyteen kuuluu myös laaja tapaturma- ja vastuuvakuutus

Miten voin liittyä jäseneksi? – Jäseneksi voi liittyä täyttämällä jäsenhakemuksen täällä.

Tarvitseeko minun olla Pickalassa jäsen, jos otan pelioikeuden? – Pickalan jäsen ei tarvitse olla, jos otat pelioikeuden. Voit pitää muuta seuraa kotiseuranasi.

Voinko olla seuran jäsen? – Voit olla Pickalan jäsen, jos sinulta löytyy pelioikeus tai sinun perheenjäsenellä on pelioikeus.

Keneen voin olla yhteydessä jäsenyyteen liittyvissä asioissa? – Voit olla yhteydessä toimistoon toimisto@pickalagolf.fi/ 09 221 9080

Pickala Golf