Valitse sivu
Palvelut
Tennis & Padel

Tennis & Padel

Tiesitkö, että Pickalassa voi harrastaa myös tennistä ja padelia? Kentät löytyvät golfin ylemmän parkkipaikan vierestä. Tenniskenttiä on 6 ja padelkenttiä on 2. Tennistä on pelattu Pickalassa jo pitkään, 1980-luvulta saakka. Padel-toiminta aloitettiin 2021 ja pickleball saadaan mukaan uutena lajina kesäksi 2023. Ensi kesäksi ylemmät tenniskentät uusitaan. Uudet hiekkatekonurmikentät täyttävät ITF-laatuluokituksen.

Tennis- ja padelklubin toiminta on monipuolista:

 • Peli-illat
 • Valmennuskurssit aikuisille ja lapsille
 • Pallotykkiharjoittelu
 • Teemapäiviä (mm. Babolatin testipäivät, senioripäivät, superlauantait, americanot)

  Pickala Red Card -haltijat saavat vuoroista alennusta. Kaikki vuorot varataan Play Tomic- järjestelmän kautta. Jos sinulla Red Card ja olet kiinnostunut tenniksestä, padelista tai pickleballista, niin jätä yhteystietosi meille Pickala Tennis & Padel kotisivujen kautta. Klikkaa linkkiä ”ota yhteyttä”. Täytä lomakkeen tiedot ja lähetä se. HUOM! Ilmoittamasi sähköpostiosoitteen tulee olla sama jonka lisäät / olet lisännyt Playtomiciin. Näin saat jäsenedut varauksia tehdessäsi. Kaikki varaukset tehdään Playtomicin kautta.

  Paljon lisää tietoa, esim. vuorojen varauksista ja maksuvaihtoehdoista, mailanvuokrauksesta tai valmennuksista, saat Pickalan tenniksen ja padelin omilta sivuilta sekä erityisesti tenniksen ja padelin vetäjiltä: Jukka Pulliainen, p. 0400 637 978 ja Jari Waaralinna, p. 0400 404 500.

  Tule sinäkin mukaan aktiiviseen toimintaamme ja nauttimaan pelaamisesta merihenkisessä luonnossa!

   

  Terveisin

  Pickala Tennis & Padel

  Pickala Tennis & Padel Club ry.

  puh. 0500 441980
  toimisto@pickalatennis.fi

  www.pickalatennisjapadel.com

  Pickala Golf