Valitse sivu

Ajankohtaista

Kaksivaiheinen tunnistautuminen NexGolfiin

24.05.2024 | Ajankohtaista

Pelaaja voi ottaa kaksivaiheisen tunnistautumisen käyttöön omasta jäsenprofiilista NexGolfin web-käyttöliittymässä. Kun kaksivaiheinen tunnistautuminen otetaan käyttöön, tunnistussovellukseen (esim. Microsoft Authenticator tai Google Authenticator) syötetään koodi tai luetaan QR-koodi, jolloin muodostuu kirjautumispari.

Pelaajan tulee sisäänkirjautumisen yhteydessä tunnistautua tunnistussovelluksen (autentikaattorin) koodilla. Mikäli pelaaja hukkaa laitteen, on Pickala Golfin toimistolla (toimisto@pickalagolf.fi) mahdollisuus pelaajan pyynnöstä ottaa kaksivaiheinen tunnistautuminen pois päältä, jotta käyttäjä pääsee kirjautumaan uudelleen NexGolfiin.

Kun kaksivaiheinen tunnistautuminen on otettu käyttöön, kysyy NexGolf pelaajalta kirjautumisen yhteydessä aina tunnisteen niin seuran omaan NexGolfiin, NexGolfin mobiilisovellukseen, kuin Teetime.fi-palveluun kirjauduttaessa. Pelaaja voi luottaa kyseiseen selaimeen 30 päivän ajan, jolloin tunnistautumista ei tarvitse tehdä ko. selaimesta kirjauduttaessa.

Pickala GolfGolfkuja 502580 Siuntio  |  puh. 0600 550 984 (0,89 €/min + ppm)  |  toimisto@pickalagolf.fi

Pickala Golf
Golfkuja 5
02580 Siuntio

puh. 0600 550 984
(0,89 €/min + ppm)

toimisto@pickalagolf.fi

Pickala Golf