Valitse sivu

Ajankohtaista

Äkkilähtökenttä – UKK

16.04.2024 | Ajankohtaista

 ***Äkkilähtökenttä käytössä la 20.4.2024 alkaen***

Ajanvaraussäännöt

Yksi kentistämme toimii vuorotellen äkkilähtökenttänä, johon ajanvaraus aukeaa NexGolfissa OMILLE JÄSENILLE, RED CARDIN JA SILVER CARDIN HALTIJOILLE (sekä heidän kanssaan samassa lähdössä pelaaville vierailleen) edellisiltana klo 18.00, pois lukien Red Card ajat*. VIERASPELAAJAT voivat varata lähtöaikoja äkkilähtökentälle kuluvalle päivälle puhelimitse caddiemasterilta.

*) Red Card -ajat: Äkkilähtökentän tasan ja puolen ajat klo 10.00-18.00 välisenä aikana ovat varattavissa seuraavasti:

  1. RED CARDIN haltijalle** paikan päältä, enintään 2 tuntia ennen (tai seuraava vapaa aika)
  2. Mikäli lähtö on vapaana alle 90 minuuttia ennen, vapautuu se varattavaksi RED CARDIN haltijoille** NexGolfin kautta (ja puhelimitse)
  3. Mikäli lähtö on vapaana alle 60 minuuttia ennen, vapautuu se varattavksi kaikille NexGolfin kautta (vieraspelaajille puhelimitse)

**) sekä heidän kanssaan samassa lähdössä pelaaville vierailleen

VUOROSSA OLEVAN ÄKKILÄHTÖKENTÄN näet etukäteen lähtöajan kommentista, viikkokalenterista sekä viikko-ohjelmastamme. Vuorossa olevan kentän ja muut aukiolotiedot voi tarkistaa samana päivänä Pickala Tänään -osiosta.

 

Vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin

Minulla on Red Card, miten voin varata Äkkilähtökentälle aikoja?

Voit varata ajan itsellesi (ja samassa lähdössä pelaaville vieraillesi) NexGolfin kautta edellisenä iltana klo 18.00 alkaen kaikille muille ajoille paitsi klo 10-18 tasan ja puolen lähtöihin. Äkkilähtökenttä on ajanvarauksessa ns. ”neljäs kenttä”.

Tasan ja puolen Red Card -lähtöjä voit redcardilaisena varata ensisijaisesti paikan päältä palloränni -periaatteella. Red Card -lähdön voi varata caddiemasterin toimistosta aukioloaikojen puitteissa. Voit valita minkä tahansa ajan seuraavien 2 tunnin sisällä. Mikäli 2 tunnin sisällä ei ole tarjolla vapaita lähtöjä johon sinä ja pelikaverisi mahdutte, voit varata seuraavan vapaana olevan Red Card -lähdön (yli 2 tunnin päähän). Lähdön ei tarvitse olla kokonaan vapaa, riittää että sinä ja pelikaverisi mahdutte kyseiseen peliryhmään.

Mikäli Red Card -lähtö on vapaana vielä 90 min ennen lähtöä, voit redcardilaisena varata sen itsellesi (ja samassa lähdössä pelaaville vieraillesi) NexGolfin kautta tai soittamalla caddiemasterille. Muille lähtö vapautuu varattavaksi 60 min ennen.

 

Minulla on Silver Card, miten voin varata Äkkilähtökentälle aikoja?

Voit varata ajan itsellesi (ja samassa lähdössä pelaaville vieraillesi) NexGolfin kautta edellisenä iltana klo 18.00 alkaen kaikille muille ajoille paitsi klo 10-18 tasan ja puolen Red Card -lähtöihin. Äkkilähtökenttä on ajanvarauksessa ns. ”neljäs kenttä”. Mikäli tasan ja puolen Red Card -lähtö on vapaana vielä 60 min ennen lähtöä, voit varata sen suoraan NexGolfista (tai soittamalla caddiemasterille).

 

Olen PGC jäsen ilman pelioikeutta (perheenjäsen, juniori) – miten voin varata Äkkilähtökentälle aikoja?

Voit varata ajan itsellesi (ja samassa lähdössä pelaaville vieraillesi) NexGolfin kautta edellisenä iltana klo 18.00 alkaen kaikille muille ajoille paitsi klo 10-18 tasan ja puolen Red Card -lähtöihin. Äkkilähtökenttä on ajanvarauksessa ns. ”neljäs kenttä”. Mikäli tasan ja puolen Red Card -lähtö on vapaana vielä 60 min ennen lähtöä, voit varata sen suoraan NexGolfista (tai soittamalla caddiemasterille).

 

Olen vieraspelaaja – miten voin varata Äkkilähtökentälle aikoja?

Voit varata aikoja haluamallesi päivälle saman päivän aamuna soittamalla caddiemasterille aukioloaikojen puitteissa. Voit varata aamulla aikoja kaikille muille ajoille paitsi klo 10-18 tasan ja puolen Red Card -lähtöihin. Mikäli tasan ja puolen Red Card -lähtö on vapaana vielä 60 min ennen lähtöä, voit varata sen paikan päältä (caddiemasterin toimistosta) tai soittamalla caddiemasterille. Teetimen kautta varaukset eivät valitettavasti ole mahdollisa muille kuin kahdelle muulle ennakkoon varattavissa olevalle kentällemme.

 

En ole PGC jäsen, eikä minulla ole Red Cardia tai Silver Cardia – miten voin varata äkkilähtökentälle aikoja?

Äkkilähtökentälle voi varata aikoja edellisenä iltana klo 18 alkaen ainoastaan mikäli on Pickalan Red Cardin tai Silver Cardin haltija (tai jäsen ilman pelioikeutta). Varaukset tehdään edellisenä iltana NexGolfin kautta omilla tunnuksilla. Voit varata aikoja haluamallesi päivälle saman päivän aamuna soittamalla caddiemasterille aukioloaikojen puitteissa. Voit varata aamulla aikoja kaikille muille ajoille paitsi klo 10-18 tasan ja puolen Red Card -lähtöihin. Mikäli tasan ja puolen Red Card -lähtö on vapaana vielä 60 min ennen lähtöä, voit varata sen suoraan NexGolfista (tai soittamalla caddiemasterille).

 

Miten Red Card -lähtö voi olla varattu jo yli 2 tuntia aiemmin?

Red Card -lähdöt toimivat sovelletulla palloränni -periaatteella, ensisijaisesti paikan päältä. Kahden tunnin sisällä redcardilainen voi valita minkä tahansa tasan tai puolen lähdön. Ei tarvitse ottaa seuraavaa vapaata aikaa. Mikäli 2 tunnin sisällä ei ole tarjolla lainkaan vapaita lähtöjä johon redcardilainen (ja pelikaverit) mahtuvat, voi hän varata seuraavan vapaana olevan Red Card -lähdön (yli 2 tunnin päähän). Tätä tarkoittaa ohjeissa oleva ”tai seuraava vapaa aika”. Mikäli väliin olisi jäämässä yksikin tyhjä lähtö (mihin halutun kokoinen ryhmä sopisi), ei sitä seuraavia lähtöjä voida enää antaa, kunnes lähtöön on maksimissaan 2 tuntia aikaa.

 

Voinko varata päivän ensimmäisen Red Card -ajan yli 2 tuntia aiemmin?

Mikäli olet Red Cardin haltija, voit varata ensimmäisen Red Card lähdön paikan päältä caddiemasterin toimistosta heti caddiemasterin avattua ovensa (vaikka lähtöön olisi yli 2 tuntia). Kyseessä on ohjeissa oleva ”tai seuraava vapaa aika” -tilanne. Ks. ”Miten Red Card -lähtö voi olla varattu jo yli 2 tuntia aiemmin?”

 

Miten voin varata aikoja Äkkilähtökentälle, jos minun ei ole mahdollista varata itse NexGolfin kautta?

Mikäli olet Pickalan Red Cardin tai Silver Cardin haltija (tai jäsen ilman pelioikeutta), voit varata aikoja soittamalla caddiemasterille edellisenä iltana klo 18.00 alkaen (mikäli caddiemasterin toimisto on avoinna). Huomioithan kuitenkin, että NexGolfin kautta varaaminen on huomattavasti nopeampi tapa ja soittamalla emme voi luvata että ehdit saada haluamaasi aikaa. Puhelin usein ruuhkautuu klo 18.00, eikä caddiemasterille soittaneilla ole etuajo-oikeutta. Mikäli sinulla on ongelmia NexGolfin käytön kanssa, tutustuthan ohjeisiimme. Caddiemasterit opastavat sinua mielellään NexGolfin käytössä.

 

Yritän varata aikoja Äkkilähtökentälle, mutta ajat eivät tule näkyviin edellisenä iltana klo 18.00?

Äkkilähtökenttä on ajanvarauksessa ns. ”neljäs kenttä”. Esim. jos Park on huomenna äkkilähtökenttänä, ei varauksia tehdä normaalisti Park-kentälle vaan NexGolfista neljäntenä löytyvälle kentälle, jonka nimi on Äkkilähtö -kenttä (Forest / Park / Seaside).

Mikäli olet oikeassa paikassa, mutta lähdöt eivät tule varattaviksi klo 18.00, muista päivittää näkymä (refresh). Voit kokeilla myös poistua toiseen päivään tai sivulle ja palata sen jälkeen takaisin. Mikäli käytät mobiilisovellusta sulje tarvittaessa sovellus kokonaan puhelimestasi/tabletistasi ja käynnistä se uudelleen (sovellukset jäävät usein taustalle avoimeksi). Suosittelemme myös kokeilemaan mobiilisovelluksen sijasta nettiselainversiota osoitteessa https://pgc.nexgolf.fi/. Selainversion toiminnassa ei esiinny samanlaisia ongelmia kuin mobiilisovelluksessa ja tarjolla on laajemmat ominaisuudet.

 

Lisätietoa:

Ajanvaraussäännöt

Peliohjesääntö

Viikko-ohjelmat

Red Card

Silver Card

NexGolf – ohjeita / usein kysytyt kysymykset

Pickala GolfGolfkuja 502580 Siuntio  |  puh. 0600 550 984 (0,89 €/min + ppm)  |  toimisto@pickalagolf.fi

Pickala Golf
Golfkuja 5
02580 Siuntio

puh. 0600 550 984
(0,89 €/min + ppm)

toimisto@pickalagolf.fi

Pickala Golf