Valitse sivu
JÄSENASIAT
Valmennus ja hinnat

Valmennus ja hinnat

Pickalan valmennuksesta vastaa Minni & Roope Golfschool. Junioritoiminnan kehittäminen on meille sydämen asia. Uskomme, että omat pitkät pelaajauramme auttavat suuresti golfkouluumme tulevia junnuja kehittymään pelaajina ja löytämään oman polkunsa lajin parissa. Kaikille se polku ei vie ammattilaiskentille asti, mutta toivomme sytyttävän jokaiselle elämänmittaisen kipinän golfin harrastamiseen. Ilon kautta kohti onnistumisia!

Ryhmissämme on aina tilaa uusille junioreille. Tervetuloa mukaan kokeilemaan ! 

Otathan yhteyttä etukäteen niin katsomme sinulle oikean ryhmän.
Minea Blomqvist-Kakko
minni@mrgolfschool.fi tai p. 040 550 0772

Junioritoiminnan kummit Minni & Roope
Valmentajat Tommi & Tuomas

 

Arvot

Valmentajien esittely

Tuomas Tuovinen

Aloitin golfin harrastamisen Pickalassa 7-vuotiaana. Peli vei nopeasti mukanaan ja kilpaileminen alkoi kiinnostaa jo nuorena. Amatööriuralla minulle kertyi paljon kansainvälistä kilpailukokemusta junioreiden ja aikuisten maajoukkuetasolta.

Ammattilaiseksi siirtymisen aika tuli vuonna 2002. Parhaat saavutukseni ammattilaisena ovat kaksi 3.sijaa European Challenge Tour kilpailuissa, sekä pelioikeus European Tourille vuonna 2006. Pelaamisen ohella olen vuodesta 2012 alkaen toiminut aktiivisesti junioreiden ohjaajana. Minulla on paljon hienoja muistoja omista juniorivuosista. Meillä kaikilla on oma tarinamme ja on hieno olla mukana auttamassa junioria löytämään se hänen oma polkunsa lajin parissa.

 

Tommi Laitto

Aloitin golfin 10-vuotiaana enemmän tai vähemmän vanhempieni iloksi, ensimmäiset kerrat minut taidettiinkin lahjoa kentälle lehtitipihvillä ja ranskalaisilla. Kauaa siinä ei kuitenkaan mennyt, kun golf veikin minut täysin mennessään. Lajin parista löytyi kaverit, joiden kanssa kisailu ja hauskanpito kentällä alkoi, sekä pääsin myös kilpailemaan kansallisella tasolla. Myöhemmin tie vei juniorimaajoukkueeseen ja sieltä parhaimpia muistoja onkin EM-joukkue pronssimitali.

Amatöörinä pelasin paljon kilpailuja niin kotimaan kentillä, kuin myös kansainvälisillä kentillä ja mieleenpainuvimpia hetkiä oli Espanjan avointen mestaruuskilpailuiden lyöntipelin voitto. Ammattilaiseksi siirryin vuonna 2005 ja 7 vuotta pelasin ammattilaisena kaikkea European Challenge Tourin ja Finnish Tourin välillä. Parhaana muistona varmasti European Tourin karsintojen ensimmäisen vaiheen toinen sija tuloksella 19 alle parin.

Valmentaminen on kiinnostanut minua aina, siksipä aloitin kouluttautumaan jo peliurani aikana golfammattivalmentajaksi, sekä kouluttaudun edelleen jatkuvasti lisää alan kansainvälisesti parhaissa koulutuksissa. Koulutan myös tulevia golfvalmentajia Golfliiton koulutuksissa.

Täysipäiväisesti olen valmentanut vuodesta 2012 lähtien. Junioreiden valmentaminen ja heidän kanssaan treenaaminen tuo aina hyviä muistoja mieleen omasta nuoruudesta. Haluankin auttaa junioreita löytämään oman tiensä tämän hienon lajin parissa, olipa tie maailman huipulle tai ihan vain harrastusmielessä.

 

Pickala warriors HINNAT 2022-2023

 

Valmennusmaksu sisältää valmennuksen, harjoittelun, omat leirit ja kilpailut (esim oma Junnutour) Pickalassa, harjoituspallot ja edustustekstiilit. Valmennuksessa mukana olevilla junioreilla on 100 €:n arvoinen työvelvoite (Pikkujunnuilla 50€). Työvelvoitteen voi suorittaa esim avustavissa tehtävissä eri tapahtumissa.

 

Jäsenlaskut tulevat jo jäsenenä oleville automaattisesti, uudet jäsenet voivat hakea jäsenyyttä kotisivujen kautta.

 

Junioripelioikeutta voit hakea täältä

 

Pickala Ry Junioritoimikunta pidättää oikeudet muutoksiin.

 

Pickala Golf Club Ry on saanut junioritoimintaan opetus- ja kulttuuriministeriön jakamaa tukea.

Pickala GolfGolfkuja 502580 Siuntio  |  puh. 0600 550 984 (0,89 €/min + ppm)  |  toimisto@pickalagolf.fi

Pickala Golf
Golfkuja 5
02580 Siuntio

puh. 0600 550 984
(0,89 €/min + ppm)

toimisto@pickalagolf.fi

Pickala Golf