Valitse sivu

Ajankohtaista

HAASTEOTTELU JUNNUTOIMINNAN HYVÄKSI! KAIKKI MUKAAN! Junnubaloo 8.8

03.08.2020 | Ajankohtaista, Junioritoimikunta

Lauantaina 8.8 Forestilla pelataan Haasteottelu junioritoiminnan hyväksi Pickalan, Espoon Golfseuran, Gumbölen ja Ringsiden välillä. Haastekisaan osallistuvat keräävät pisteitä pelikierrokseltaan Forestilla. Jokaisesta Par-tuloksesta saa yhden pisteen ja jokaisesta birdiestä 2 pistettä. Päivän päätteeksi kaikkien pelanneiden pisteet lasketaan yhteen, ja tämä yhteenlaskettu pistesumma kilpailee muiden seurojen vastaavaa summaa vastaan. Eniten pisteitä kerännyt seura voittaa junioritoiminnalleen yhteistyökumppanien lahjoittamat upeat palkinnot. Osallistumismaksu on haluamasi summa 5-15€, ja se menee lyhentämättömänä oman seuran junioritoiminnan tueksi. Kaikkien haasteeseen osallistuvien kesken arvotaan pelipäivä Minea Blomqvist-Kakon ja Roope Kakon kanssa! Haasteen tulokset pidetään Gamebookissa, kilpailuun voit ilmoittautua täältä: https://tournament-site.golfgamebook.com/tournament/junnubaloo-haasteottelu-4424 Mikäli sinulla ei ole Gamebookia, voi tuloksia ylläpitää myös perinteisellä tavalla fyysiselle kortille, joka palautetaan pelin jälkeen Caddiemasterille. Kisamaksun voi suorittaa suoraan Caddiemasterille tai Mobile Paylla numeroon 75972, kirjoita kommenttiin Junnubaloo ja nimesi. HUOM! Forest on lauantaina äkkilähtökenttä, joten muistathan varata oman lähtöaikasi lauantaille perjantaina klo 18.00.

Haasteen voittajille palkintopotissa junnuille on tarjolla Titleist tuotteita, Planmeca areena treenipäivä 10 henkilölle, Vanajanlinna 1yö & 2 harjoituspäivää peleineen 10 henkilölle, Golfcenter lahjakortti 200€ treenivälineitä varten ja Timo Rauhalan vetämän 3h treeni seuran junnuille.

Päivän aikataulu:

12.30 Seasiden ykköstiin viereisellä harkkagriinillä järjestetään Pepsi Max puttihaaste, jonka aikana junnuilla on 2 minuuttia 40 sekuntia aikaa upottaa mahdollisimman monta 2 metrin 40 sentin mittaista puttia. Jokaisesta upotetusta putista yhteistyökumppanimme Pepsi tarjoaa junnuille virvoitusjuoman. Tervetuloa kannustamaan junnujamme!

10.00-16.00 Parkilla pelataan junnuja vastaan väylällä 11 pelinimikkeellä ”Beat the Warrior”! Halukkaat voivat osallistua kilpailuun valitsemallaan 5-15€ summalla, jolloin he pääsevät mukaan Beat the Warrior lähimmäs lippua kilpailuun. Jokainen Pickalan junnua lähemmäs lyönyt osallistuja on mukana arvonnassa, jonka palkintona on yksi Minea Blomqvistin wedge. Myös koko päivän lähimmäksi lippua -kilpailun voittaja saa yhden Minea Blomqvistin wedgen. Kilpailun osallistumismaksut menevät junioritoiminnan hyväksi.

10.00-16.00 Pickalan junnut järjestävät myyjäiset junioritoiminnan hyväksi. Ravintolan edessä on myynnissä kahvia ja pullaa, Pickala Warriors pipoja ja lippalakkeja sekä logotekstiilejä.

10.00-12.00, 13.00-15.00 Tommi ja Tuomas pitävät rangella opetusklinikoita. Opetusta voi varata 30min pätkissä. Opetuksen hinta on 40e/30min, ja tuotot menevät lyhentämättöminä suoraan junioritoiminnalle. Oppitunneille on vielä tilaa, varaukset suoraan Minni&Roope Golfschoolille osoitteeseen https://www.varaaheti.fi/mrgolfschool/fi/season/yksityistunnit

13.00-16.00 junnut pesevät mailoja klubiravintolan edessä, mailapesun tuotot menevät junioritoiminnalle.

18.00 Päivä päättyy viihdyttävään Pickala Long Drive -haasteeseen jolloin otetaan selvää, kuka on Pickalan pitkälyöntisin pelaaja. Onko sinusta Roope Kakon haastajaksi pituuslyönnissä? Ilmoittaudu mukaan lämminhenkiseen lyöntihaasteeseen: https://pgc.nexgolf.fi/pgc/tournaments.nxg

Tervetuloa mukaan nauttimaan päivästä. Junioritoimikunta kiittää tuestasi!

Pickala GolfGolfkuja 502580 Siuntio  |  puh. 0600 550 984 (0,89 €/min + ppm)  |  toimisto@pickalagolf.fi

Pickala Golf
Golfkuja 5
02580 Siuntio

puh. 0600 550 984
(0,89 €/min + ppm)

toimisto@pickalagolf.fi

Pickala Golf