Valitse sivu

Ajankohtaista

Hotel Matts edistää golfmatkojensa myyntiä LET- kumppanuuden avulla

03.03.2023 | Ajankohtaista, LET

Hotel Matts on aiemmin tehnyt yhteistyötä Pickala Golfin kanssa. Kun yritys kuuli, että tulevana kesänä Pickalassa järjestetään hieno kansainvälinen golfkisa, heille oli helppo lähteä mukaan Ladies Open by Pickala Rock Resort -pääyhteistyökumppaniksi ja hyödyntää tapahtumaa tavoitteissaan.

-Näimme tässä tilaisuuden laajentaa omaa sporttikonseptiamme, jossa tehdään yhteistyötä eri urheilulajien kanssa. LET loksahti meille heti. Koemme, että se vahvistaa sporttikonseptia ja kehittää sitä edelleen, kertoo Kassiopeia Hotels & Restaurantsin toimitusjohtaja Reija Taiha.

LET-kumppanuuden myötä Hotel Matts toivookin, että yhteistyö kasvattaa golfareiden kiinnostusta sen majoitus- ja ravintolapalveluita kohtaan.

-Aloitamme nyt kevään aikana erilaisten matkapakettien myymisen, joissa golfin pelaajille suunnattuun pakettiin sisältyy mm. majoitus ja green fee. LET-kisa herättää kiinnostusta ja kerää paljon yleisöä. Pääsemme aitiopaikalle markkinoimaan golfpakettia oikealle kohderyhmälle, Reija Taiha jatkaa.

Hotel Matts haluaa kasvattaa golfasiakkaidensa määrää. Kassiopeia Hotels & Restaurants -ketjulla, johon Hotel Matts kuuluu, on Levillä kaksi hotellia, Levi Panorama ja K5 sekä kongressikeskus Levi Summit. Ketjulla on pohjoisessa hyvät kokemukset kesäajan golfmatkojen järjestämisestä ja tätä taustaa vasten se haluaa kasvattaa niiden suosiota myös Etelä-Suomessa.

-Haluamme erityisesti pääkaupunkiseudulla kasvattaa yhteistyötä eri toimijoiden kanssa. LET tarjoaa meille erinomaisen mahdollisuuden verkottua alueella vahvemmin myös golfin parissa, Reija Taiha sanoo.

-LET-kisan osalta tarkat suunnitelmat ovat vielä työn alla, mutta jo nyt on selvää, että sitä tullaan hyödyntämään vahvasti ennen tapahtumaa ja sen aikana digitaalisissa kanavissa. LET on loistava referenssi kasvattaa sporttikonseptin kiinnostusta paitsi golfin myös muiden lajien osalta, Reija Taiha summaa lopuksi.

Lisätietoja:

Reija Taiha
Toimitusjohtaja
Hotel Matts, Kassiopeia Hotels & Restaurants
reija.taiha@kassiopeia.fi
040 9222 672

Pickala GolfGolfkuja 502580 Siuntio  |  puh. 0600 550 984 (0,89 €/min + ppm)  |  toimisto@pickalagolf.fi

Pickala Golf
Golfkuja 5
02580 Siuntio

puh. 0600 550 984
(0,89 €/min + ppm)

toimisto@pickalagolf.fi

Pickala Golf