Valitse sivu

AJANKOHTAISTA

Kentät auki – PÄIVITETYT TOIMINTAOHJEET 1.4.2020

01.04.2020 | Ajankohtaista

Luethan ohjeet huolella ennen kuin varaat ajan ja tulet pelaamaan, kiitos!

Koronaviruspandemian jyllätessä pelaajiemme ja henkilökuntamme terveys ja hyvinvointi ovat ykkösasioita. Seuraamme aktiivisesti koronavirustilannetta ja viranomaisten tiedotteita. Suomen hallitus linjasi maanantaina 16.3.2020 valmiuslain käyttöön otosta. Tämän jälkeen linjauksia on tarkennettu ja myös Suomen Golfliitto on päivittänyt ohjeistuksiaan. Jotta pelaaminen Pickalassa on mahdollista, tulee kaikkien pelaajien noudattaa alla olevia sääntöjä. Nämä säännöt on tehty, jotta voimme mahdollistaa kaikille turvallisen pelaamisen ja ehkäistä vastuullisesti viruksen leviäminen. Pickalassa golfia on mahdollista pelata kontaktittomana (siirtyä autolta suoraan pelaamaan ja kentältä suoraan autolle, koskematta muihin kuin omiin välineisiin).

*** Nämä ohjeet voimassa toistaiseksi, vähintään 13.5.2020 asti (pidätämme oikeuden muutoksiin) ***


Rajoitukset

 • Sairaana olevat ja karanteeniin ohjatut pyydetään pysymään kotona.

 • Yli 70 vuotiaita ja muita riskiryhmiin kuuluvia pyydetään noudattamaan valtioneuvoston toimintaohjetta (Toimintaohjeena yli 70-vuotiaat velvoitetaan pysymään erillään kontakteista muiden ihmisten kanssa mahdollisuuksien mukaan (karanteenia vastaavat olosuhteet), poislukien kansanedustajat, valtiojohto ja kunnalliset luottamushenkilöt.)

 • Jos sinulla on edes hieman kipeä olo, jää kotiin. Mikäli lähipiirissäsi on flunssan oireita, on myös tällöin parempi jäädä kotiin.

 • Kentät ovat auki ainoastaan omille pelaajille ja heidän vierailleen.

 • Pelaaminen mahdollista enintään 2 hengen ryhmissä (ei mukaan muita henkilöitä). Siirrymme 8 min lähtöväleihin 14.4.2020 alkaen.

 • Caddiemasterin toimisto suljettu. Caddiemasterin toimiston lisäksi ravintola, suihkutilat, saunat, kenttä WC:t ja kuntosali on pois käytöstä toistaiseksi. Näin vältetään mahdollisia altistumistilanteita kaikkien osalta. ​​​​​​​Vaikka caddiemasterin toimiston ovet pidetään kiinni, palvelemme muutoin normaalisti. Kenttävalvoja on paikalla päivittäin. Väärinkäytöstilanteissa pelaaja voidaan poistaa kentältä sekä evätä ajanvarausoikeudet määräajaksi.


Ohjeet ja erikoisjärjestelyt kentällä

  • Hyvä käsihygienia: Pese käsiä saippualla aina mahdollisuuksien mukaan ja pidä mukanasi käsidesiä.

  • Ethän kättele tai halaile pelikavereita

  • Pidä pelikavereihin riittävä sosiaalinen etäisyys, vähintään 2 metriä.

  • Ota mukaan oma golfkärry tai kanna bägiä. Lainakärryt on otettu pois käytöstä.

  • Golfautot pois käytöstä

  • Kentällä olevat pallopesurit on pois käytöstä

  • Kentillä ei ole bunkkeriharavoita. Voit tasoittaa hiekkaa mailan lavalla tai jalalla

  • Pidä lipputanko reiässä äläkä koske siihen.

  • Reikien pohjalle on asennettu lieriöt, jotta pallon saa nostettua helpommin reiästä. Ethän nosta muiden palloa reiästä


Ajanvaraus, ilmoittautuminen ja maksaminen

Kentät ovat auki ainoastaan omille pelaajille ja heidän vierailleen. Pelaajalla voi olla voimassa enintään 4 tulevaa lähtöaikaa. Lähtöajat on varattavissa klo 9.00 alkaen (säävarauksella). Mikäli kentät pidetään aamulla suljettuna pakkasen takia, ei lähdöt siirry vaan ne peruuntuvat. Lue lisää Pickalan pakkaskäytännöstä täältä.

Kaikki kentät on ajanvarauksessa toistaiseksi. Lähtöaika tulee olla varattuna etukäteen. Tiedotamme äkkilähtökentän käyttöönotosta erikseen. No show- käytäntö on voimassa: Mikäli peliaikoja ei peruuteta, lähetetään varauksen tehneelle pelaajalle no show -lasku 25 € / perumatta jäänyt varaus. Peruminen tulee tehdä viimeistään 3 tuntia ennen lähtöaikaa.

HUOM! Pelaamaan ei saa lähteä ilman ennakkovarausta (koskee myös aamu- ja ilta-aikoja). Kenttävalvoja on paikalla päivittäin. Väärinkäytöstilanteissa pelaaja voidaan poistaa kentältä sekä evätä ajanvarausoikeudet määräajaksi.

Huhtikuun päivitetetty green fee hinnasto TÄÄLLÄ

>> Peliaika tulee olla vahvistettuna (ja maksettuna) etukäteen, lue ohjeet ja katso hinnasto TÄÄLTÄ

>> Tarkista tarkemmat aukiolotiedot ja muut ajankohtaiset asiat VIIKKOTIEDOTTEESTA


Lisätietoa

Lisää ohjeita ja ajankohtaista tietoa saat THL:n sivuilta

Lue myös Suomen Golfliiton tiedote koskien koronavirusta

17.3.2020 voimaan tuleva valmiuslaki mahdollistaa myös yksityisten yritysten toiminnan rajoittamisen. Seuraamme sen myötä tulevia päätöksiä ja toimimme niiden mukaisesti.

Pickala GolfGolfkuja 502580 Siuntio  |  puh. 0600 550 984 (0,89 €/min + ppm)  |  toimisto@pickalagolf.fi

Pickala Golf
Golfkuja 5
02580 Siuntio

puh. 0600 550 984
(0,89 €/min + ppm)

toimisto@pickalagolf.fi

Pickala Golf