Valitse sivu

Ajankohtaista

Kansainvälinen golfkisa (LET) nostaa Siuntion kartalle

16.02.2023 | Ajankohtaista, LET

 

Siuntion kunta on riemuissaan siitä, että Ladies European Tourin (LET) osakilpailu järjestetään Siuntiossa sijaitsevassa Pickala Golfissa. Ladies Open by Pickala Rock Resort -nimeä kantava kilpailu pelataan 29.6.–1.7. 2023

LET-kisa on yksi Siuntion tämän vuoden suurimpia ja kansainvälisimpiä tapahtumia. Etelä-Siuntiossa meren äärellä sijaitseva Pickala Golf on Pohjoismaiden suurimpia golfkeskuksia ja kunnan ylpeyden aihe. Siksi kunnalle on luonnollista tukea LET-kisaa yhtenä pääyhteistyökumppanina.

– Tämä on ainutlaatuinen mahdollisuus pienelle kunnalle saada nimeään esille. Kaikki kunnat kilpailevat keskenään huomiosta ja etenkin asukkaista sekä yrityksistä. LET on Siuntiolle erinomainen buusti lisätä kunnan tunnettuutta ja viehätysvoimaa, kertoo Siuntion kunnanjohtaja Juha-Pekka Isotupa.

Yleisöllä on ilmainen pääsy tapahtumaan, ja siksi se on loistava mahdollisuus päästä seuraamaan huipputason golfia. Samalla kävijöillä on mainio tilaisuus tutustua myös Siuntioon, sillä Siuntiossa suunnitellaan monia oheistapahtumia.

LET-kisan ennakoidaan tuovan alueelle valtavan yleisömäärän ja saavan paljon kansallista ja kansainvälistä näkyvyyttä mediassa. Kunta haluaa ottaa kaiken irti julkisuudesta.

– Odotamme, että Siuntio näkyy ja kuuluu kauas. Toivomme tietysti, että näkyvyys lisää kiinnostusta vierailuihin ja asumiseen Siuntiossa, ja miksei myös yrittämiseen pidemmällä aikajänteellä, Juha-Pekka Isotupa jatkaa.

LET-kumppanuus on kunnan markkinoinnin huippuhetkiä tänä vuonna. Kunta uudistaa parhaillaan markkinointiaineistojaan ja kehittää markkinointisivustoaan www.tulesiuntioon.fi.

– LET-kumppanuus on oiva tilaisuus laajentaa kunnan kansainvälistä imagoa. Sijaitsemme pääkaupunkiseudun kyljessä ja olemme muuttovoittoinen kunta, Juha-Pekka Isotupa sanoo.

Kunnanjohtaja harrastaa itsekin golfia ja ymmärtää lajia kokonaisuutena. Hän sanoo, että LET-kumppanuus tarjoaa mahdottoman ison potentiaalin kunnalle.

– Emme tietenkään voineet olla hyödyntämättä tapahtumaa, joka kerää valtavasti julkisuutta ja yleisöä, Juha-Pekka Isotupa toteaa lopuksi.

 

Lisätietoja:
Juha-Pekka Isotupa
Siuntion kunta
juha-pekka.isotupa@siuntio.fi
044 3861049

Pickala GolfGolfkuja 502580 Siuntio  |  puh. 0600 550 984 (0,89 €/min + ppm)  |  toimisto@pickalagolf.fi

Pickala Golf
Golfkuja 5
02580 Siuntio

puh. 0600 550 984
(0,89 €/min + ppm)

toimisto@pickalagolf.fi

Pickala Golf