Valitse sivu

Ajankohtaista

LADIES OPEN BY PICKALA ROCK RESORT 29.6.-1.7.2023 – ilmoittaudu mukaan vapaaehtoiseksi

18.01.2023 | Ajankohtaista, LET

 

Ei kahta ilman kolmatta – golfin ystävät pääsevät jälleen ensi kesänä seuraamaan huippugolfia ja suosikkipelaajiaan lähietäisyydeltä, kun Ladies European Tourin osakilpailu pelataan Suomessa kolmatta vuotta peräkkäin. Ladies Open by Pickala Rock Resort -nimeä kantava kilpailu pelataan Pickala Golfin Park-kentällä Siuntiossa 29.6.-1.7.2023.

Sijainti pääkaupunkiseudulla avaa erinomaiset näkymät huikealle yleisötapahtumalle ja pelaajia houkuttelee varmasti palkintopotin nousu 300 000 euroon.

Kisaan osallistuu 126 pelaajaa, joukossa myös vahva suomalaisedustus. LET-kategorian lisäksi mukaan pääsee useita urallaan eteenpäin tavoittelevia suomalaispelaajia kutsukorttien turvin. Paikallista mielenkiintoa lisää varmasti kaksi Pickalan hallinnoimaa kutsua.

 

HUIPPUTAPAHTUMA VAATII ONNISTUAKSEEN SITOUTUNEITA VAPAAEHTOISIA – ILMOITTAUDU MUKAAN!

Kisa pelataan torstaina ja perjantaina aamu- ja iltapäiväkisana 1. ja 10. teeltä. Aamulla aloitetaan klo 08:45 alkaen ja iltapäivällä klo 13:15 alkaen. Aloitusajat vahvistuvat vielä kevään aikana. Kahden kierroksen jälkeen lauantain finaalikierroksella jatkavat 60 parasta ja heidän kanssaan tasatuloksessa olevat pelaajat.

Vapaaehtoisia kaivataan erilaisiin kisatehtäviin ja tarve on päivittäin jopa n. 150 henkeä. Päivän työvuoro jakaantuu kahteen osaa, joten sinulle saattaa tulla joko aamu- tai iltapäivävuoro.

Toivomme, että voisit olla vapaaehtoisena erityisesti kaikkina kolmena kilpailupäivänä. Lisäksi meillä on tarve vapaaehtoisiin myös muina alla mainittuina ajankohtina. On tärkeää, että saamme ilmoittautumisesi 15.3.2023 mennessä, jotta työtehtävien ja -vuorojen suunnittelu voi alkaa.

Tapahtuman rakentaminen: (ke-to) 21.-22.6.23
Harjoituspäivät/Pro-Am –tapahtumat: (ma-ke) 26.-28.6.23
Kilpailupäivät: (to-la) 29.6.-1.7.23
Tapahtuman purku: (ti-ke) 4.-5.7.23

Tarjoamme vapaaehtoisille päivittäin lounaan sekä yhtenäiset kisa-asusteet.
Tapahtuman vapaaehtoistyöntekijät ovat Golfliiton Tuplaturva-vakuutuksen piirissä.

CADDIE-PALVELU

Tarjoamme n. 20 pelaajalle caddie-palvelua, joka on ns. ”trolley puller” -tehtävä eli huolehdit pelaajan bägistä ja välineistä hänen toivomustensa mukaisesti. Voit joko kantaa bägiä tai vetää sitä kärryssä. Golfillisia neuvoja ei lähtökohtaisesti anneta. Pelaajat maksavat tehtävästä 25 €/pv. Ilmoittautumiset alla olevan linkin kautta.

KOTIMAJOITUS

Kilpailun virallisena hotellina toimii Iso Omenan läheisyydessä sijaitseva Hotel Matts. Osa LET-kiertueen pelaajista majoittuu mielellään myös paikallisten asukkaiden luokse. Laita tietoa, jos haluat veloituksetta majoittaa pelaajia kotiisi. Suurin osa pelaajista tulee Suomeen kisaviikon maanantaina ja lähtee sunnuntaina.

PAIKOITUSTILAA

Tapahtuman aikana tarvitsemme Störsvikin alueella pelaajille, katsojille, vieraille ja vapaaehtoisille runsaasti paikoitustilaa. Onko pihallasi ylimääräistä paikoitustilaa, johon voisi kisapäivien ajaksi tuoda autonsa? Laita tästäkin tietoa.

ILMOITTAUTUMISET JA TIEDUSTELUT

Ilmoittaudu vapaaehtoiseksi

Lisätietoja voit tiedustella (email): letpickala@gmail.com

 

TERVETULOA ILOISEEN VAPAAEHTOISTEMME JOUKKOON – LET’S ROCK TOGETHER!

PICKALA GOLF CLUB
Ladies Open by Pickala Rock Resort
Järjestelytiimi
Outi, Sari ja Sirpa

Pickala GolfGolfkuja 502580 Siuntio  |  puh. 0600 550 984 (0,89 €/min + ppm)  |  toimisto@pickalagolf.fi

Pickala Golf
Golfkuja 5
02580 Siuntio

puh. 0600 550 984
(0,89 €/min + ppm)

toimisto@pickalagolf.fi

Pickala Golf