Valitse sivu

Ajankohtaista

Ladies Open by Pickala Rock Resort -kisa kuulumisia Fannilta ja Elinalta

14.06.2023 | Ajankohtaista, LET

Jututimme Ladies Open by Pickala Rock Resort -kisoihin osallistuvia Pickalan omia pelaajia Elina Saksaa ja Fanni Grönlundia heidän kisaodotuksistansa, harjoituksista, Pickalan yhteisöllisyydestä sekä kisojen jälkeisestä Pickala LET-päivästä. Molemmat odottavat jo innoissaan pääsevänsä aloittamaan kisaurakkansa ensimmäisenä kisapäivänä ja korostavat, kuinka hienoa on pelata Ladies European Tourin osakilpailu Pickalassa.

-Fiilikset ja odotukset ovat olleet alusta asti tosi odottavaiset ja iloiset. Nyt kisan lähestyessä on alkanut realisoitumaan, että pian odotus on jo ohi ja kohta kisataan. LET:n kisa Pickalassa on unelmien täyttymys ja olen kiitollinen, että saan pelata ensimmäisen LET-kisan kotikentällä läheisteni edessä, kertoo Fanni Grönlund.

-Fiilikset vain paranevat, kun kisa lähestyy! Odotukset ja tavoitteet eivät ole muuttuneet, lähden aina jokaiseen kisaan pelaamaan parhaani mukaan ja tiedän, että paras pelini riittää kärkisijoihin myös tällä tourilla, kertoo Elina Saksa ja jatkaa kisojen järjestelyistä Pickalassa. -On hienoa saada LET:n kisa Suomeen jälleen kerran. Kisan järjestäminen Pickalassa on mielestäni mahtavaa, sillä täällä on valmiudet järjestää huippukisa kentän, yhteisön ja muiden fasiliteettien puolesta. Kilpailun järjestäminen Pickalassa nostattaa myös naisgolfin profiilia Suomessa, mikä on mahtava juttu!

Molempien harjoitukset ovat myös sujuneet suunnitelmien mukaan. Yhdysvalloista kotiin palannut Saksa on iloinen päästyään taas harjoittelemaan valmentajansa Mika Piltzin kanssa.

– Harjoitukset ovat sujuneet hyvin. Pelasin yhden Finnish Tourin kilpailun heti Yhdysvalloista saavuttuani, mikä hyvin paljasti osa-alueet, joihin täytyy keskittyä ennen LET:n kisaa. On ollut hienoa taas päästä treenaamaan Mikan kanssa Yhdysvalloissa vietetyn kevään jälkeen.

Grönlund puolestaan kertoo pelanneensa Park-kenttää paljon valmistautuessaan kisoihin.

– Harjoitukset ovat sujuneet tosi hyvin nyt alkukesästä. Ollaan Tommin, minun valmentajani, kanssa treenattu pelin eri osa-alueita, jonka lisäksi olen myös pelannut Parkkia paljon.

Pickalassa Grönlund ja Saksa arvostavat yhteisön hyvää ilmapiiriä ja korostavat, kuinka iloisia ja avoimia Pickalan pelaajat ovat. Molemmat ovat siirtyneet pelaamaan Pickalaan viimeisen parin vuoden aikana ja kertovat syyksi hyvät harjoittelu mahdollisuudet sekä Pickalan upean miljöön.

-Pickalaan tullessa tulee aina hyvä mieli. Ihmiset ovat ystävällisiä ja aina voi ilman huolia mennä pelaamaan tuntemattomienkin kanssa lähtöön ja saada hyvää peliseuraa, kehuu Grönlund.

Saksa on heistä uudempi Pickalassa, mutta sanoo, että Pickalassa on selvästi aistittavissa hyvä tunnelma ja aito yhteishenki.

– Tämä näkyi jo viime vuoden SM-kisoissa, missä vapaaehtoiset tekivät valtavan määrän työtä kisan eteen. Parasta Pickalassa pelaamisessa on se, että täällä panostetaan kilpagolffiin ja harjoitusmahdollisuudet ovat sen mukaiset. Pickala on huippuympäristö kehittyä pelaajana.

Grönlund ja Saksa tulevat molemmat olemaan mukana myös Pickalan LET-päivässä, jossa Pickalalaiset pääsevät pelaamaan Park-kentän LET:n finaalin mukaisilla virallisilla kisa-asetuksilla. Tapahtuman tuotoilla on tarkoitus tukea kisan järjestämistä sekä tyttöjunioreiden toimintaa Pickalassa.

-Olemme Pickalan LET-päivänä haastamassa pelaajia lähimmäksi lippua – kisassa. Melko uutena Pickalalaisena olisi hienoa päästä tutustumaan mahdollisimman moneen Pickalalaiseen, joten toivon, että tulet mukaan pelaamaan LET-päivänä! Nyt on ainutlaatuinen mahdollisuus päästä pelaamaan kenttä kisavirityksillä ja kokea uudet haasteet golfin parissa! Laittakaa siis rautalyönnit kuntoon ja tulkaa haastamaan minut ja Fanni par-kolmosilla LET-päivässä! haastaa Saksa innokkaana.

-Järjestettävä LET-päivä tulee varmasti olemaan todella mahtava kokemus. Siellä päästään tapaamaan ja juttelemaan ihmisten kanssa, jotka ovat ehkä jopa olleet seuraamassa kisoja. Sunnuntain LET-päivä tulee olemaan upea sekä ainutlaatuinen kokemus, eikä tällaista mahdollisuutta tarjoudu monesti elämässä! sanoo Grönlund, joka iloisesti kannustaa Pickalalaisia kokeilemaan kisaviritettyä Park-kenttää.

Pickala toivottaa molemmille nuorille pelaajille oikein paljon onnea tuleviin Ladies Open by Pickala Rock Resort -kisoihin!

PICKALA LET-PÄIVÄ

Pickalan yhteisöllinen LET-päivä järjestetään sunnuntaina 2.7.2023, heti Ladies Open by Pickala Rock Resort -kisojen finaalin jälkeisenä päivänä. Park-kenttä leikataan finaalipäivän asetuksiin aamulla ja keskipäivällä, joten luvassa on lähes autenttinen LET kisakokemus. Tapahtuman tuotoilla tuetaan Pickalan tyttöjunioreiden toimintaa sekä kisojen järjestämistä Pickalassa.

Pickalan LET-päivän pelipaketit ovat myynnissä Pickalan verkkokaupassa. Paketteja on niin isommille ryhmille kuin yksittäisille pelaajille, ruokailuilla tai ilman. Paketit ovat myynnissä rajoitetun ajan. https://shop.golfpiste.com/pickalagolf/

Pickala GolfGolfkuja 502580 Siuntio  |  puh. 0600 550 984 (0,89 €/min + ppm)  |  toimisto@pickalagolf.fi

Pickala Golf
Golfkuja 5
02580 Siuntio

puh. 0600 550 984
(0,89 €/min + ppm)

toimisto@pickalagolf.fi

Pickala Golf