Valitse sivu

Ajankohtaista

Ladies Open by Pickala Rock Resort starttaa huomenna!

28.06.2023 | Ajankohtaista, LET

Ladies European Tour on saapunut Pickalaan ja Ladies Open by Pickala Rock Resort -kisaviikko on alkanut kisatilojen rakentamisella, kisaajien harjoituksilla sekä PRO-AM-turnauksien merkeissä. Kumppaneiden esittelypisteet ovat valmiina ja vapaaehtoiset ovat olleet jo useamman päivän hommissa luomassa parhaimpia olosuhteita kisoille ja kisailijoille. Pickala Golfin maisema on myös muuttunut niin erilaisten plakaattien kuin rakennelmien myötä ja huokaa nyt suuren golfjuhlan henkeä. Kelit ovat olleet mitä hienoimpia ja huomenna torstaina 29.6. alkaa ensimmäinen virallinen kisapäivä klo 8:30.

Lisää PRO-AM tunnelmista voit lukea: https://ladiesopenpickala.fi/.

Torstain lähtölista löytyy täältä.

Alla vielä muutama tärkeä huomio kisapäiville:

YELISÖKULJETUKSET

Pickalaan järjestetään edullisia yleisökuljetuksia Kirkkonummen juna-asemalta (to, pe, la) sekä Hotel Mattsista Matinkylän metroaseman läheisyydestä (pe ja la) kisapäivinä. Yleisökuljetuksien liput ovat myynnissä verkkokaupassa ja ne tulee olla ostettuna päivää ennen kuljetusta.

Linkki verkkokauppaan: https://shop.golfpiste.com/pickalagolf/.

AUTOLLA SAAPUMINEN JA SHUTTLE-KULJETUKSET

HUOM! Muutoksia pysäköintiohjeisiin 29.6.:

Pickala Golfiin ei kilpailupäivien aikana 29.6.-1.7. pääse ajamaan ilman kulkulupaa, joten yleisön omille autoille on varattu kaksi paikoitusaluetta, lähin louhosalueella Pickalan ABC:n lähellä ja toinen Prysmianin teollisuusalueella. Molemmilla paikoitusalueilla on pysäköinninohjausta.

1.Prysmian: Yksi shuttlebussi liikkuu Prysmian teollisuusalueen parkkipaikan ja Pickala Golfin väliä 30min välein alkaen klo aamulla 9. Alueelle on viitoitus rannikkotie 51:ltä noin 4 kilometriä ennen Pickalan ABC-asemaa. Helsingin suunnasta tultaessa käänny vasemmalle, seuraa opasteita ”LET-yleisöparkki”.

2.Louhinta-alue: parkkiin käännytään Hangontieltä oikealle Kelan liittymästä juuri ennen Pickalan ABC:n vanhaa siltaa. Seuraa opasteita ”Lähin LET-yleisöparkki”. Nonstop shuttle-kuljetus Pickala Golfiin klo 8.15-20.00. Pyydämme huomioimaan, että louhinta-alueelta on noin kilometrin kävelymatka shuttle-kuljetuksen nouto/jättöpaikalle. Matkustajat voi jättää noutopaikalle, mutta auto on ajettava louhinta-alueelle parkkiin.

Suosittelemme, että louhinta-alueen yleisöparkista takaisin Helsinkiin päin suuntaavien katsojien kannattaa kotimatkalla välttää ruuhkaista 51-tietä, ja ajaa sen sijaan kiertoreittiä Bölen kautta. Opastus paikan päällä.

KISOJEN SEURAAMINEN

Tuloksia on helpointa seurata Ladies European Tourin omasta LET-sovelluksesta.

Kisoja on mahdollista seurata myös TV:n välityksellä. Yle näyttää TV2 puolella lauantain finaalipäivän huipentumisen klo 13-16 ja Ruudusta pääset seuraamaan kisoja jo perjantaina klo 12-15 sekä lauantaina klo 13-16.

Päivitämme ajankohtaisimmat tiedot, haastattelut ja tunnelmat tapahtuman virallisilla kotisivuilla www.ladiesopenpickala.fi sekä Pickala Golfin ja Golfliiton Instagram ja Facebook-tileillä.

Nautinnollisia Ladies European Tour -kisoja kaikille Pickalalaisille!

Pickala GolfGolfkuja 502580 Siuntio  |  puh. 0600 550 984 (0,89 €/min + ppm)  |  toimisto@pickalagolf.fi

Pickala Golf
Golfkuja 5
02580 Siuntio

puh. 0600 550 984
(0,89 €/min + ppm)

toimisto@pickalagolf.fi

Pickala Golf