Valitse sivu

Ajankohtaista

Lauantain finaalipäivän aikataulu – Ladies Open by Pickala Rock Resort

30.06.2023 | Ajankohtaista, LET

Ladies Open by Pickala Rock Resort -osakilpailu on jo edennyt päätöspäiväänsä. Tähän asti olemme päässeet näkemään mahtavia suorituksia niin ulkomaalaisilta kuin suomalaisilta pelaajilta, ja kaikki huipentuu huomenna. Elina Saksa ja Tvesa Malik tekivät hienot hole-in-one lyönnit tänään perjantaina, ja lauantain finaaliin lähdettäessä Linda Osala on vain kolmen lyönnin päässä kärjestä. Tunnelmia ja haastatteluita kilpailupäivistä pääset lukemaan www.ladiesopenpickala.fi. Ohessa vielä linkki huomisen lähtölistaan ja viimeisimmät huomiot Pickalaan saapumiseen.

Linkki lauantain lähtölistaan: Reports-page – Ladies European Tour.

Lauantaina 1.7. pelit aloitetaan klo 8:45 1. ja 10. tiiltä.

AUTOLLA SAAPUMINEN JA SHUTTLE-KULJETUKSET

HUOM! Muutoksia pysäköintiohjeisiin 30.6.:

Pickala Golfiin ei kilpailupäivien aikana 29.6.-1.7. pääse ajamaan ilman kulkulupaa, joten yleisön omille autoille on varattu kaksi paikoitusaluetta, lähin louhosalueella Pickalan ABC:n lähellä ja toinen Prysmianin teollisuusalueella. Molemmilla paikoitusalueilla on pysäköinninohjausta.

1.Prysmian: Yksi shuttlebussi liikkuu Prysmian teollisuusalueen parkkipaikan ja Pickala Golfin väliä 30min välein alkaen klo aamulla 9. Alueelle on viitoitus rannikkotie 51:ltä noin 4 kilometriä ennen Pickalan ABC-asemaa. Helsingin suunnasta tultaessa käänny vasemmalle, seuraa opasteita ”LET-yleisöparkki”. Yleisökuljetus kulkee 30min välein klo 9-18 lauantaina 1.7.

2.Louhinta-alue: parkkiin käännytään Hangontieltä oikealle Kelan liittymästä juuri ennen Pickalan ABC:n vanhaa siltaa. Seuraa opasteita ”Lähin LET-yleisöparkki”. Pyydämme huomioimaan, että louhinta-alueelta on noin kilometrin kävelymatka shuttle-kuljetuksen nouto/jättöpaikalle. Matkustajat voi jättää noutopaikalle, mutta auto on ajettava louhinta-alueelle parkkiin. Nonstop shuttle-kuljetus Pickala Golfiin klo 8.15-18.00.

Suosittelemme, että louhinta-alueen yleisöparkista takaisin Helsinkiin päin suuntaavien katsojien kannattaa kotimatkalla välttää ruuhkaista 51-tietä, ja ajaa sen sijaan kiertoreittiä Bölen kautta. Opastus paikan päällä.

KISOJEN SEURAAMINEN

Tuloksia on helpointa seurata Ladies European Tourin omasta LET-sovelluksesta.

Kisoja on mahdollista seurata myös TV:n välityksellä. Ruutu ja YLE TV2 näyttävät lauantain finaalipäivän huipentumisen klo 13-16.

Pickala GolfGolfkuja 502580 Siuntio  |  puh. 0600 550 984 (0,89 €/min + ppm)  |  toimisto@pickalagolf.fi

Pickala Golf
Golfkuja 5
02580 Siuntio

puh. 0600 550 984
(0,89 €/min + ppm)

toimisto@pickalagolf.fi

Pickala Golf